صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۱۳ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۱
حجت‌الاسلام صدیقی تشریح کرد؛

سوره مبارکه «نمل» چه ویژگی‌هایی دارد؟

مدیر فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی کاشان گفت: سوره مبارکه نمل با «بشارت» آغاز می‏‌شود و با «تهدید» پایان می‏‌یابد، بشارتی که قرآن برای مؤمنان آورده و تهدید به اینکه خداوند از اعمال بندگان غافل نیست.
کد خبر : 651089

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از کاشان، حجت‌الاسلام ماشاالله صدیقی در کارگاه آموزشی تفسیر سوره مبارکه نمل که با حضور کارکنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان برگزار می‌شود، اظهار کرد: این سوره مبارکه در «مکّه مکرمه» نازل‌شده و ۹۳ آیه دارد که با تعمق در آن نکات آموزنده بسیاری به دست می‌آید. ماه مبارک رمضان در حقیقت موجب انس بیشتر ما با کلام وحی می‌شود که باید قدردان آن باشیم.




بیشتر بخوانید:


تحقق منویات رهبری با همت مضاعف دانشگاهیان




مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی کاشان گفت: محتوای سوره مبارکه نمل ازنظر کلی همان محتوای سوره‏‌های مکی است، ازنظر اعتقادی بیشتر روی مبدأ و معاد تکیه کرده و از نظر مسائل عملی و اخلاقی، بخش قابل‌ملاحظه‌ای از سرگذشت پنج پیامبر بزرگ الهی و مبارزات آنها با اقوام منحرف بحث می‌‏کند تا هم دلداری و تسلّی خاطر برای مؤمنان که در آن روز در مکه در اقلیت شدید قرار داشتند و هم هشداری برای مشرکان لجوج و بیدادگر باشد.


این استاد حوزه و دانشگاه افزود: یکی از امتیازات سوره نمل بیان بخش مهمی از داستان «سلیمان» و «ملکه سبأ» و چگونگی ایمان آوردن او به توحید و سخن گفتن پرندگانی مانند هدهد و حشراتی مانند مورچه با سلیمان است.


صدیقی بیان کرد: سوره نمل به دلیل همین معنی، سوره «نمل» (مورچه) نامیده شده و عجیب اینکه در بعضی از روایات به نام سوره سلیمان آمده است ضمناً این سوره از علم بی‌پایان پروردگار و نظارت او بر همه‌چیز در عالم هستی و حاکمیت او در میان بندگان سخن می‏‌گوید.


مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی کاشان گفت: سوره مبارکه نمل با «بشارت» آغاز می‏‌شود و با «تهدید» پایان می‏‌یابد، بشارتی که قرآن برای مؤمنان آورده و تهدید به اینکه خداوند از اعمال شما بندگان غافل نیست.


انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر