استحصال خاویار از تاس ماهی سیبری و استرلیاد
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از لاهیجان، استحصال خاویار از تاس ماهی سیبری مرکز تحقیقات علوم شیلاتی و فنون دریایی دکتر کیوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان روز یکشنبه هفتم فروردین ماه ۱۴۰۱ استحصال شد.(بیشتر بخوانید)
همچنین خاویار از تاس ماهی استرلیاد در مرکز تحقیقات علوم شیلاتی و فنون دریایی دکتر کیوان دانشگاه آزاد لاهیجان روز پنجشنبه ۲۶ اسفند ماه ۱۴۰۰ استحصال شد.
خرداد ماه سال گذشته همزمان با پایان فازهای مطالعاتی، فرآوری چرم با پوست ماهیان خاویاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان با هدف ارتباط بیشتر علم و صنعت انجام شد.
با توجه به امکانات سختافزاری مرکز تحقیقات علوم شیلاتی و فنون دریایی دکتر کیوان دانشگاه آزاد لاهیجان و قابلیت انجام پروژههای تحقیقاتی در قالب پایاننامههای دانشجویان تحصیلات تکمیلی و تحقیقات مشترک با سازمانهای اجرایی، اعضای هیئت علمی متخصص و شاخص در طیف وسیعی از علوم مرتبط با شیلات در این مرکز مشغول ارائه خدمات و فعالیت هستند.
همزمان با پرورش گونههای مختلف ماهیان خاویاری و تولید فیله گوشت که بهصورت عرضه تازه و منجمد ارائه شده، علاوه بر خاویار استحصال شده از دو گونه ماهی «استرلیاد» و «سیبری»، فرآوری پوست این ماهیان با هدف تولید چرم ماهی انجام شده است.
به گزارش آنا، افزایش و تنوع بخشی فعالیت واحد فناور فرآوری، ساخت چرم ماهیان خاویاری دانشگاه آزاد لاهیجان و محصولات مختلف مانند دستبند، کیف پول و کیف گوشی موبایل از اولویتهای این دانشگاه است. چرم ماهیان خاویاری نیز دارای ارزش بالای صادراتی است و اکنون بزرگترین چرم فرآوری شده فیل ماهی پرورشی در این مرکز صورت گرفته و بهزودی فرآیند تدوین و تصویب استانداردهای چرم ماهی برای نخستینبار در کشور توسط محققان این مرکز آغاز میشود.
انتهای پیام/