صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۸ - ۰۷ فروردين ۱۴۰۱
انعکاس حملات موشکی یمن به عربستان در رسانه‌های جهان؛

تلاش برخی رسانه‌های غربی در نادیده گرفتن هماهنگی ارتش و انصارالله یمن/ رسانه‌های معاند نتوانستد توان تهاجمی یمن علیه اشغالگران را نادیده بگیرند

بسیاری از رسانه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی انجام عملیات گسترده موشکی و پهپادی ارتش و نیروهای مردمی یمن در عمق خاک عربستان را پوشش دادند.
کد خبر : 649685

به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، عصر جمعه وقتی تأسیسات نفتی آرامکو در نقاط مختلف عربستان توسط موشک‌های ارتش و نیروهای مردمی انصارالله یمن هدف قرار گرفتند توان تهاجمی نیروهای ضد اشغالگر در یمن به سر خط روزنامه‌ها و خبرگزاری‌های منطقه و جهان رفت.


شبکه خبری الجزیره گزارش کاملی از زمان و مکان حملات موشکی و پهپادی به تأسیسات نفتی و مخازن آب در مناطق مختلف عربستان ارائه داد.


خبرگزاری انگلیسی رویترز که در زمینه اخبار و گزارش‌های اقتصادی تحلیل کارشناسی انجام می‌دهد از هدف قرار گرفتن ذخایر نفتی شرکت آرامکو در جده و دیگر نقاط عربستان خبر داد و تأثیر این حملات را بر افزایش قیمت انرژی بررسی کرد.



نقاط حیاتی عربستان زیر موج حملات موشکی و پهپادی یمن


توان تهاجمی محور مقاومت در یمن اصلی‌ترین دغدغه اشغالگران سعودی و اماراتی


روزنامه آمریکایی نیویورک‌تایمز که در زمینه تحلیل و حاشیه‌سازی سیاسی استاد است بدون توجه به اظهارات یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح درباره مسئولیت مشترک ارتش و نیروهای مردمی انصارالله، این حملات به تأسیسات سعودی را به شورشی‌ها نسبت داد تا افکار مخاطبان خود را به سمت‌وسوی دلخواه بکشاند اما به‌هرحال مجبور شد که از توان فزاینده تهاجمی ارتش و انصارالله یمن هم سخن به میان بیاورد.


شبکه سی ان بی سی هم به‌صورت کامل همه گزارش‌های خبرگزاری‌های منطقه‌ای در این خصوص را پوشش داد و بیشترین تمرکز آن بر حمله به تأسیسات آرامکو در جده بود.


روزنامه آمریکایی واشنگتن‌پست هم آرامکو را بزرگ‌ترین شرکت نفتی جهان نامید و حمله به آن را پوشش داد.


بلومبرگ هم که در زمینه اقتصادی مرجع بسیاری از کارشناسان است حمله به مراکز نفتی عربستان توسط نیروهای یمنی را به سر خط خبرهای خود برد.


شبکه خبری دویچه وله آلمان هم حمله به تأسیسات آرامکو را به شورشی‌ها نسبت داد.


وب‌سایت نشریه عرب ویکلی حمله به تأسیسات نفتی عربستان را در مقابل حمله ائتلاف سعودی به بندر الحدیده قرار داد.


صدای آمریکا تیتر خود را با محکومیت حمله به تأسیسات نفتی عربستان توسط سازمان ملل متحد آغاز کرد و در ادامه خلاصه‌ای از نحوه حمله به نقاط مختلف در عمق عربستان ارائه کرد.


بعد از حمله موشکی به تأسیسات نفتی آرامکو در جده، رسانه‌های عربی از عملیات پهپادی نیروهای مسلح یمن علیه ائتلاف سعودی خبر دادند.


شبکه «العربیه» در گزارشی به نقل از سخنگوی ائتلاف متجاوز سعودی نوشت دو فروند پهپاد انفجاری توسط نیروهای یمن از بندر «الحدیده» به جنوب عربستان سعودی شلیک شده است.




بیشتر بخوانید:


حملات بی‌سابقه یمن به عمق خاک عربستان؛ ارتش یمن تأسیسات نفتی آرامکو و چندین مرکز مهم عربستان را هدف قرار داد/ حاکمان سعودی در هراس از ادامه حملات یمن


یمن از آتش‌بس یکجانبه 3 روزه با عربستان سعودی خبر داد


حمایت گسترده مردم یمن از مقاومت ضد اشغالگران سعودی


۱۲ شهید و مجروح براثر حمله هوایی سعودی به یمن




شبکه المیادین به نقل از منابع مطلع جزئیات جدیدی از حمله موشکی به پالایشگاه آرامکو در جده منتشر کرد و نوشت: «اطلاعاتی مبنی بر سوختن کامل این تأسیسات و وقوع آتش‌سوزی به شکلی بی‌سابقه در دست است».


المیادین نوشت که حمله روز جمعه یمنی‌ها از شدیدترین حملات به عربستان بود.


شبکه الحدث از ناتوانی آتش‌نشانان سعودی در خاموش کردن حریق بر اثر حمله موشکی خبر داد.


رسانه‌های رژیم صهیونیستی در واکنش به این عملیات مدعی شدند: انصارالله یمن از سازمانی محلی به تهدیدی منطقه‌ای و تهدیدی برای همه کسانی که به آن حمله می‌کنند و به‌صورت کلی تهدیدی برای مخالفان محور ایرانی تبدیل شده است.


«یارون اشنایدر» کارشناس امور عربی کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی ضمن اشاره به عملیات مذکور، گفت، در سایه افزایش تهدیدات یمن علیه کشورهای حاشیه خلیج‌فارس، همکاری این کشورها با رژیم اسرائیل بیشتر می‌شود.


اشنایدر ادامه داد، جنبش انصارالله پس از هفت سال از اعلام جنگ «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی علیه یمن، حملات خود به عربستان سعودی را افزایش داده است، بن سلمانی که موفق به نابودی انصارالله نشد. سران انصارالله بر قدرت و دامنه تهدیدات خود افزوده‌اند و امروز اسرائیل نیز در دامنه همین تهدیدات است.


در همین ارتباط، نفتالی بنت، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی طی پیامی در توییتر با عربستان سعودی بابت حمله تلافی‌جویانه انصارالله یمن به این کشور ابراز همدردی کرده است.


حساب‌رسمی نفتالی بنت در توییتر، با تکرار ادعاهای بی‌اساس نوشته است: «اسرائیل در خصوص حمله‌ی وحشتناکِ حوثی‌هایِ تحتِ حمایت ایران اندوه خودش را به عربستان سعودی ابراز می‌کند. این حمله گواه دیگری است که نشان می‌دهد ستیزه‌جویی منطقه‌ای ایران هیچ مرزی نمی‌شناسد و نگرانی‌ها درباره خروج سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فهرست FTO را تقویت می‌کند.»


مقامات طالبان که حدود ۹ ماه است سکان اداره افغانستان را به دست گرفته‌اند در همراهی با آمریکا، انگلیس، روسیه، اسرائیل و کشورهای اروپایی حمله انصارالله به تأسیسات عربستان را محکوم کرد.



نفتالی بنت نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و محمد بن سلمان ولیعهد سعودی


اظهارنظر مشابه مقامات تل‌آویو و برخی رسانه‌ها و مقامات منطقه و جهان در خصوص حمله روز جمعه یمن به عربستان


لازم به ذکر است که عربستان سعودی از ششم فروردین ۱۳۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور عربی و با کمک و چراغ سبز آمریکا، حملات گسترده‌ای را علیه یمن - فقیرترین کشور عربی - آغاز کرد تا به بهانه بازگرداندن عبدربه منصور هادی رئیس‌جمهور مستعفی و فراری این کشور به قدرت، به اهداف و زیاده‌خواهی‌های سیاسی خود جامه عمل بپوشاند.


نهادهای وابسته به سازمان ملل متحد ازجمله بهداشت جهانی و یونیسف بارها هشدار داده‌اند که براثر ادامه حملات متجاوزان به یمن، مردم این کشور با قحطی و بروز یک فاجعه انسانی که در قرن گذشته بی‌سابقه است، روبه‌رو هستند.


هفت سال پیش عربستان سعودی با تشکیل ائتلافی تحت عنوان «عاصفة الحزم» (طوفان قاطعیت) جنگ تجاوزکارانه خود علیه مردم بی‌گناه یمن را کلید زد. سعودی‌ها از همان ابتدا مدعی شدند که هدف اصلی از مداخله نظامی در یمن، بازگرداندن مشروعیت به این کشور است!


یکی از مهم‌ترین اهداف سعودی‌ها و متحدانشان در یمن، نابود ساختن مقاومت در این کشور و یا حداقل خلع سلاح آن بود. هدف دیگری که سعودی‌ها از رهگذر تجاوز نظامی به یمن دنبال می‌کردند، بازگرداندن «عبد ربه منصور هادی» به کرسی قدرت بود. در همین حال، از غارت منابع نفتی و گازی در جنوب یمن نیز می‌توان به‌عنوان یکی دیگر از اهداف عربستان برای تجاوز نظامی به یمن یاد کرد.


انتهای پیام/۴۱۵۵/


انتهای پیام/

ارسال نظر