صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

قیمت‌های نجومی در رستوران پلمب شده اردک آبی

تنور کسب و کار مراکز تهیه غذا و رستوران ها در تهران و شهرستان ها حسابی گرم است و برخی گردانندگان این مشاغل نیز با گرفتن مبالغی گزاف البته غذاهای متنوع و رنگارنگی به مشتریان خود عرضه می‌کنند، اما غیر منصفانه است که در چنین رستوران های گرانقیمتی مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و غیر بهداشتی به مردم عرضه شود.
کد خبر : 64918


به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا به نقل از سلامت آنلاین، رستوران اردک آبی که در مرکز تجاری تندیس تجریش واقع شده یکی از این رستوران هاست که از سال ۱۳۸۴ افتتاح شده و منوی گرانقیمتی دارد و البته مشتریانی پرو پا قرص. اما حالا خبر رسیده این رستوران به دلیل استفاده از مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته با حکم غذایی پلمب شده است.



مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شمیرانات، در گفت و گو با سلامت آنلاین گفته است در بازرسی مشترک دادسرای ناحیه ۱۹ جرایم پزشکی و واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شمیرانات، چندین نمونه از محصولات غذایی این رستوران به آزمایشگاه تخصصی منتقل شد و پس از بررسی های کارشناسی دقیق، معلوم شد که سه نمونه از غذاهای این رستوران بویژه سالاد و سبزیجات آن دچار آلودگی میکروبی است.


با نگاهی به نرخ صبحانه و ناهار و شام اردک آبی در می یابیم گردانندگان این رستوران اعیانی با این تخلف، نهایت بی انصافی را در حق مشتریان خود انجام داده اند.


بر اساس این گزارش، نرخ بوفه صبحانه سرد شامل انواع نان و شیرینی‌های متنوع ایرانی و فرنگی به همراه شیر، آب پرتقال، آب معدنی، آبمیوه روز، شیر کاکائو، چای و قهوه ، ۲۲ هزارو ۵۰۰ تومان است. همچنین نرخ بوفه صبحانه گرم ۲۷هزار و ۵۰۰ تومان و نرخ بوفه صبحانه سرد و گرم ۴۰ هزار تومان است .


در رستوران اردک آبی نرخ بوفه کامل ناهار و شام هم۷۰ هزار تومان است و علاوه بر این مشتریان باید ۷ درصد مالیات و ۹ درصد سرویس را به این قیمت ها اضافه کنند. بر این اساس با یک حساب سر انگشتی می توان دریافت یک خانواده ۴ نفره برای خوردن یک وعده ناهار یا شام در اردک آبی باید حدود ۴۰۰ هزار تومان بپردازد.


رستوران داران و پیتزافروشان صادق می گویند اگر از مواد غذایی بسیار سالم و تولید روز استفاده کنند ، باز هم بیش از نیمی از هزینه برای صاحب رستوران سود خالص دارد.


حال تصور کنید در چنین رستورانی از مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته استفاده شود، خود حدیث مفصل بخوانید از این مجمل.


اردک آبی فقط یک نمونه بدشانس مراکز تهیه غذا و رستوران است ، ولی اگر سری به چلوکبابی های بین راهی و ساندویچ فروشی های بالا و پایین شهر بزنید متوجه خواهید شد در این مراکز حداقل های بهداشتی هم رعایت نمی شود و این معضل همیشه بوده است .


مسئولان وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو می گویند نمی‌شود به تعداد هر واحد صنفی و ساندویچی و آبمیوه گیری و ... بازرس گذاشت، چنین امکانی اصولا وجود ندارد. نمی توان به مردم هم گفت بیرون از خانه غذا نخورید، بنابراین راه چاره چیست؟ بیدار شدن وجدان تولیدکنندگان و رستوران داران از یک سو وحساسیت خود مردم از سوی دیگر و البته افزایش بازرسی های رندوم و سرزده و برخورد جدی با متخلفان و جریمه های سنگین بازدارنده که متخلفان احساس کنند برایشان نمی صرفد تخلف کنند و بازی با سلامت مردم برایشان هزینه سنگین دارد.





انتهای پیام/

ارسال نظر