صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۹ - ۲۹ اسفند ۱۴۰۰
مددیار مطرح کرد؛

تحقق سیاست‌های کلی اشتغال نیازمند یکپارچه‌سازی آموزش فنی و مهارتی

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما آذربایجان غربی اظهار کرد: تحقق سیاست‌های کلی اشتغال نیازمند وجود نظام جامع و یکپارچه آموزش فنی، حرفه‌ای، مهارتی و سرمایه‌گذاری در چارچوب قانون نظام جامع آموزش و تربیت فنی و حرفه‌ای و مهارتی است.
کد خبر : 649156

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از ارومیه، مجتبی مددیار در وبینار آشنایی با بخشنامه‌ها و مأموریت‌های دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی که با حضور روسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌غربی برگزار شد، گفت: دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی با هدف آموزش‌های لازم برای اشتغال براساس نظام‌نامه مصوب شورای تخصصی گسترش متناظر با مهارت‌های شغلی موردنیاز ناحیه‌ای در هر واحد دانشگاهی تأسیس شده‌اند.




بیشتر بخوانید:


دانشگاه آزاد اسلامی تحول‌آفرینی را به منصه ظهور برساند




وی با اشاره به آیین‌نامه نحوه تأسیس و اداره امور دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی و طرح پویش عنوان کرد: ارتقای کار آمادگی، توأم کردن آموزش تخصصی و مهارت حرفه‌ای، ایجاد ارتباط و پیوند نظام‌مند دانشگاه آزاد اسلامی با صنعت و امکان حضور جدی دانشجو همزمان با تحصیل در بنگاه‌های تولیدی و نهادهای اجتماعی مورد توجه این دانشکده‌ها است.


معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه با برشمردن نقش مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی تبیین کرد: توانمندسازی مهارتی دانشجویان، کمک به دانش‌آموختگان دانشگاهی برای اشتغال با ارائه مشاوره و مهارت‌افزایی با همکاری سازمان فنی و حرفه‌ای از جمله مأموریت‌های این مراکز است.


مددیار خاطرنشان کرد: مدارس عالی مهارتی در راستای آموزش‌های غیررسمی و به‌منظور ارتقای مهارت‌های حرفه‌ای و گسترش دانش مهارتی و توانمندسازی منابع انسانی تحصیلکرده با رویکرد راه‌اندازی کسب و کار با تکیه بر مدل‌های نوآوری اجتماعی درراستای بسترسازی مشاغل فناورانه و دانش‌بنیان ایجاد می‌شود.


وی، استفاده دانشجویان از امکانات موجود در راستای تجاری‌سازی تجربیات و ایده‌های علمی و فنی آنها تحت نظارت، هدایت و مدیریت دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی، جلب مشارکت نیروهای خبره و ماهر را در قالب فعالیت‌های کاربنیان دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی عنوان کرد و خواستار هم‌افزایی واحدهای دانشگاهی در راستای عملیاتی کردن این فعالیت‌ها شد.


معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه بیان کرد: تحقق سیاست‌های کلی اشتغال، سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی و تحقق اهداف تعیین شده در سند دانشگاه اسلامی مبنی بر تربیت متخصصین متخلق، ماهر و کارآفرین نیازمند وجود نظام جامع و یکپارچه آموزش فنی، حرفه‌ای، مهارتی و سرمایه‌گذاری در چارچوب قانون نظام جامع آموزش و تربیت فنی و حرفه‌ای و مهارتی است.


انتهای پیام/۴۰۷۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر