صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۸ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۰
نگاهداری مطرح کرد؛

آمادگی مرکز پژوهش‌های مجلس برای ارائه نظرات کارشناسی در مقابله با فساد

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: این مرکز آمادگی را دارد که در مورد درخواست‌های ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی، نظرات کارشناسی خود را اعلام کند.
کد خبر : 648035

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، نشست مشترک بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس و سردار محمدرضا یزدی رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی با حضور جمعی از کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس برگزار شد.


در این نشست که با هدف هماهنگی‌های لازم و بهره‌برداری از ظرفیت‌های تخصصی و کارشناسی مرکز پژوهش‌ها در انجام مأموریت‌های ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی برگزار شد، سردار یزدی دبیر ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی به تشریح فعالیت‌ها و اقدامات این ستاد در دولت سیزدهم پرداخت.


نگاهداری نیز در این نشست با اشاره به وجود روحیه مبارزه با فساد در پژوهشگران مرکز پژوهش‌های مجلس، گفت: در مبارزه با فساد تمام‌قد و با تمام ظرفیت در کنار ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی ایستادیم و از هیچ کمکی دریغ نخواهیم کردیم.


وی در تشریح ظرفیت‌های مرکز پژوهش‌ها، عنوان کرد: بانک آماری خوبی در مرکز پژوهش‌های مجلس جمع شده و بیش از ۱۳ هزار گزارش تا به امروز در این مرکز پژوهشی نوشته شده است که محل خوبی برای سیاستگذاری است.


نگاهداری با بیان اینکه مطالعات خوبی در زمینه‌های مختلف در مبارزه با فساد شده است، گفت: مرکز پژوهش‌ها این آمادگی را دارد که در مورد درخواست‌های ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی، نظرات کارشناسی خود را اعلام کند.


در ادامه این نشست، برخی از مدیران و کارشناسان مرکز پژوهش‌ها به ارائه دیدگاه‌های خود در مبارزه با مفاسد اقتصادی پرداختند و بر محورهایی نظیر ضرورت حکمرانی ریال و فضای قابل رصد بر تراکنش‌های ریالی، اهمیت رفع زمینه‌های شکل‌گیری فساد، لزوم تسهیل زمینه‌های تولید و تجارت قانونی در کشور، ضرورت اصلاح فرآیندها در کنار ایجاد سامانه‌ها و پرهیز از سامانه‌های پراکنده و ناهماهنگ و جلوگیری از اتحاد ناظر، مجری و سیاستگذار برای پیشگیری و مبارزه با فساد تأکید شد.


در انتهای این نشست، پیش‌بینی‌های لازم برای شکل‌گیری هماهنگی نزدیک میان مرکز و ستاد و بهره‌برداری از ظرفیت و توان تخصصی مرکز پژوهش‌ها در انجام مأموریت‌های ستاد و مبارزه با فساد اقتصادی به عمل آمد.


انتهای پیام/۴۱۶۴/


انتهای پیام/

ارسال نظر