صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۲۱ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۰

درخواست مدیران پیشین استقلال و پرسپولیس از رئیس جمهور

مدیران عامل پیشین دو باشگاه استقلال و پرسپولیس با ارسال نامه‌ای خطاب به رئیس جمهور، درخواستی را با وی مطرح کردند.
کد خبر : 647435

به گزارش گروه ورزش خبرگزاری آنا، سید کاظم اولیایی و مهدی رسول پناه مدیران عامل پیشین باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس نامه‌ای را با موضوع نقض قانون و تشریفات اساسی مغایر با سند تحول دولت مردمی خطاب به آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی نوشتند و از رئیس جمهور خواستند تا به این موضوع رسیدگی کند.


متن نامه به شرح زیر است:


بسمه تعالی
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران
حضرت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی


ضمن اهداء ارادت و تبریک اعیاد شعبانیه و آرزوی سلامتی و توفیق جنابعالی در راستای پیشرفت برنامه های دولت مردمی و پیشگیری از هر گونه انحراف و نواقص احتمالی و امکان ورود ضرر و خسارات مادی و معنوی بر جامعه فوتبال دوست ایران وظیفه و تکلیف خود دانسته، و لذا مراتب عدم رعایت تشریفات قانونی و عدم شفاف‌سازی وضعیت مالی، نسبت به واگذاری دو باشگاه ورزشی مردمی (پرسپولیس و استقلال) را به استحضار عالی می‌رساند:
۱ - برابر میثاق سند تحول دولت مورخ ۸ اسفند ۱۴۰۰، تکالیف منظور شده به وزراء محترم و دستگاه‌های اجرایی دولت و ارائه گزارش عملکرد اقدامات اجرایی منطبق با این سند ( بند ۱ و ۲ ) و نیز رصد و پایش آن در مرکز تحول دولت، دستیابی به نتایج و اهداف آن را فراهم خواهد نمود. از اینرو صرف نظر از ایرادات حقوقی و ماهیتی در نحوه واگذاری دو باشگاه مردمی پرسپولیس و استقلال و نیز عدم رفع الزامات مرتبط با تکالیف مدنظر کنفدراسیون فوتبال آسیا در خصوص این دو باشگاه، لازم به ذکر است، علیرغم آنکه پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری اعلام نموده که پیش‌تر از این، سند تحول دولت به اعضای کابینه محترم ابلاغ شده است؛ لیکن وزرای محترم مجمع این دو باشگاه و نیز دستگاه‌ها و سازمان‌های اجرایی مرتبط با این موضوع نسبت به مبحث هفتم بخش دوم برنامه تحول ورزش و راهبردی منظور شده در چالش ضعف نظام ورزش حرفه‌ای و ملی و راهبردهای مردمی‎‌سازی نظام مدیریت ورزش در خصوص این دو باشگاه در سند تحول دولت مردمی برخلاف تکالیف مندرج در آن، یعنی خروج دولت از باشگاه‌داری و واگذاری شرکت‌های فرهنگی ورزشی در قالب پیمان مدیریت از طریق آگهی مزایده عمومی اقدام نموده‌اند.
۲ – بر اساس تأکید سند تحول دولت محترم سیزدهم مبنی بر واگذاری سهام باشگاهها به روش پیمان مدیریت، نشان از کارشناسی، اطلاع و درایت و دوراندیشی حضرتعالی و هیات محترم وزیران در خصوص مزایا و برتری این روش نسبت به سایر شیوه‌های واگذاری است. این در شرایطی است که عرضه سهام استقلال و پرسپولیس در بورس علاوه بر مشکلاتی که در آینده برای این دو باشگاه و بازار سرمایه ایجاد خواهد کرد و تضاد فاحش آن با سند راهبردی دولت، موجب کاهش اعتماد عمومی حتی به سایر موارد مطرح شده در این سند خواهد شد که عقلا امری قبیح و دور از ذهن است.
۳. مضافاً در طی فرایند انجام شده با مدل افزایش سرمایه از طریق صرف سهام با سلب حق تقدم از دولت، الزامات تامین و ترتیبات شفافیت و تضمین سرمایه مشارکت مردمی لحاظ نگردیده است؛ از آن جمله با مدیران و هیئت مدیره ادوار پیشین این باشگاه‌ها که مشکلات و مصائب آنها را درک نموده‌اند هم‌اندیشی و همفکری نگردیده و همچنین نسبت به ابهامات و نقطه نظرات نخبگان، صاحب‌نظران و پیشکسوتان این عرصه به طریق اولی پاسخ متقن و مکتوبی ارائه نگردیده است.
۴. مسلما در آینده نزدیک، در خصوص افزایش سرمایه انجام شده و بهره‌مندی از سرمایه مادی و معنوی تحصیل شده از طریق بورس، بدلیل آنکه در چارچوب و برنامه‌ای مشخص و قابل سنجش ارائه نگردیده است، ضررهای مادی و معنوی هویدا می شود و این دلالت بر آن دارد که هیچگونه برنامه تدوین شده و قابل پیگیری درخصوص درآمدزایی پایدار و بهره‌برداری از این منابع ارائه نشده است. همچنانکه در کدال شرکت پرسپولیس مبلغ درآمدزایی کارگزار باشگاه، بعنوان سهم اعظم درآمدزایی مشخص نیست که جای بسی شگرف است و جالبتر آنکه در مفاد آن جدول پرداختی مشخصی برای طی سال لحاظ نگردیده است و حتی بخش قابل توجهی از سرفصل‌های دارایی‌ها و بدهی‌های این دو باشگاه کماکان شفافیت کافی و لازم را نداشته و نکات قابل تامل بسیاری در این زمینه مغفول مانده است که پایش آن امری ضروری و واجب‌الرعایه است.
از اینرو بدلیل اعتماد و جلب سرمایه ملی در این دولت و اقبال عمومی آحاد جوانان به این دو باشگاه مراتب معروضه که با توجه به مطالعات تطبیقی، پژوهش های علمی و طرح‌های کاربردی انجام شده توسط نهادهای معتبر و کارشناسان خبره و مستندات قابل ارائه و همچنین در راستای برنامه های ششم توسعه، اقتصاد مقاومتی و سند چشم انداز ۱۴۰۴ اعلام گردیده است. با این وصف بیم آن دارد که تخطی از سند تحول دولت مردمی، این سرمایه معنوی و ملی را با چالش و مخاطراتی روبرو نماید که جبران آن بسی هموار و سنگین و حتی کسر اعتبار در جامعه ملی و بین‌المللی به همراه داشته باشد. فلذا ضمن قدردانی از همت و تلاش های انجام شده خواستاریم تا رفع چالش‌های مربوطه و رعایت الزامات مجامع بین‌المللی فوتبال، با تجدید نظر در نحوه عملکرد و اجرای نظامات و مقررات قانونی در راستای سند تحول دولت و شفافیت مسایل مالی به روز شده و استفاده از خرد جمعی و ظرفیت‌های نخبگان و انطباق با سند مترقی دولت مردمی، به جهت حفظ و تضمین سرمایه مادی و معنوی آحاد جامعه ، فرایند و نحوه واگذاری جاری و اقدامات در حال اجرا متوقف گردد و پس از تکمیل و اصلاح موارد یاد شده اجرایی گردد.
پیشاپیش از بذل توجه و همکاری شما صمیمانه قدردانی می‌گردد.


مهدی رسول پناه سید محمد کاظم اولیایی
سرپرست و رئیس هیئت مدیره سابق باشگاه پرسپولیس مدیرعامل سابق باشگاه استقلال


انتهای پیام/۴۰۴۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر