صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۷ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۴
دبیر کمیسیون تخصصی اوقات فراغت جوانان مطرح کرد؛

اوقات فراغت جوانان ایرانی؛ تلویزیون، موسیقی و کامپیوتر

دبیر کمیسیون تخصصی اوقات فراغت جوانان گفت: تماشای تلویزیون همچنان در صدر برنامه‌های اوقات فراغت جوانان قرار دارد و پس از آن گوش دادن به موسیقی و استفاده از کامپیوتر بیشترین رشد را از سال 84 داشته است.
کد خبر : 64607

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، محسن طلایی با اشاره به بررسی سند ملی اوقات فراغت جوانان گفت: ما در تلاش هستیم برنامه‌های عملیاتی این سند را برای اجرایی شدن و ارجاع به دستگاه‌ها، استخراج کنیم.


وی با بیان این نکته که وقت آزاد جوانان طی سال‌های اخیر افزایش داشته است، اظهار داشت: این اوقات به 28.8 ساعت در طول هفته رسیده و این گذران وقت بیشتر به سمت تنها گذرانی سوق پیدا کرده است.


مدیرکل طرح‌های ملی جوانان و دبیر کمیسیون تخصصی اوقات فراغت جوانان همچنین خاطرنشان کرد: تماشای تلویزیون همچنان در صدر برنامه‌های اوقات فراغت جوانان قرار دارد و پس از آن گوش دادن به موسیقی و استفاده از کامپیوتر بیشترین رشد را از سال 84 در برنامه‌های اوقات فراغت جوانان داشته است.


طلایی با بیان این که طبق نظرسنجی‌های صورت گرفته، بیشتر شیوه‌های اوقات فراغت معطوف به گذران خانه محور یا گذران در محیط‌های سربسته است، گفت: دلیل عمده این اتفاق امکان دسترسی کمتر به شیوه‌های گذران بیرون از خانه است و بیش از نیمی از جوانان از امکانات اوقات فراغت خود ناراضی هستند.


وی با تأکید به این نکته که وزارت ورزش و جوانان در تلاش است تا اوقات فراغت جوانان را به بهترین نحو ساماندهی کند، افزود: استفاده از اندیشمندان و صاحبنظران برای استخراج موارد عملیاتی این سند لازم و ضروری است.


مدیرکل طرح‌های ملی جوانان ابراز امیدواری کرد: پس از جلسات این کمیسیون تخصصی، راهکارهای برون رفت از مشکلات فراغتی جوانان استخراج و بتوان از ظرفیت همه دستگاه‌ها برای تغییر این روند بهره گرفت.


انتهای پیام/

ارسال نظر