صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۴۹ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۴
دیدار رئیس و معاون دانشجویی- فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی با مسئولان کمیسون ملی یونسکو

دکتر میرزاده: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان مدل موفق علمی و فرهنگی ثبت شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی روز گذشته با مسئولان کمیسیون ملی یونسکو دیدار کرد. دو طرف زمینه همکاری‌ها را بررسی کردند.
کد خبر : 64540

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا به نقل از مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در این جلسه، دکتر حمید میرزاده برای برقراری ارتباط و همکاری با یونسکو در زمینه‌های آموزشی، علمی و فرهنگی ابراز تمایل کرد و گفت: «یونسکو، مجموعه خوش‌نامی بین سازمان‌های جهانی است و تمامی سازمان‌ها به نحوی سعی می‌کنند از این مجموعه در توسعه برنامه‌های خود استفاده کنند».


او افزود: «متاسفانه در همه سازمان‌هایی که ایران در آن عضویت دارد، کشور فقط حق عضویت می‌پردازد در حالی که کشورهای دیگر بیشترین بهره را می‌برند».


میرزاده دانشگاه آزاد اسلامی را یکی از میراث‌های منحصر به‌فرد و ماندگار کشور در زمینه علمی و فرهنگی دانست و گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی از حیث سازوکار تاسیس و توسعه و تاثیرگذاری آن در توسعه اقلیم‌های کشور و توسعه فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی اثری منحصر به‌ فرد به شمار می‌رود. بنابراین لازم است به عنوان میراثی جهانی حفظ و به دیگر کشورها معرفی شود».


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: «این دانشگاه از لحاظ تعداد دانشجو و آموزش حضوری به دانشجویان، عدم وابستگی به بودجه دولتی و در اختیار داشتن 20 میلیون مترمربع فضای آموزشی و بهره‌گیری از 70هزار عضو هیات علمی تمام‌وقت، پاره‌وقت و وابسته نیز سازمان منحصربه‌فردی به شمار می‌رود.»


او به راه‌اندازی سامانه آزمایشگاه‌های همکار آزاد (ساها) در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: «سامانه ساها که به تازگی راه‌اندازی شده و شامل بیش از 11 هزار آزمایشگاه و کارگاه است، در دنیا بی‌نظیر است».


دکتر میرزاده گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی یکی از بزرگترین دستاوردهای انقلاب نیز به شمار می‌رود که با حمایت جمعی از خانواده‌های ایرانی که به فرهیختگی، دانش و خردورزی اهمیت می‌دادند، تاسیس شد. جالب است بدانید اکثر دانشجویان این دانشگاه متعلق به طبقه متوسط جامعه هستند».


او تاسیس و توسعه دانشگاه آزاد اسلامی را مدیون دوراندیشی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی دانست و گفت: «اگر ابتکار عمل ایشان نبود، بیش از نیمی از فارغ‌التحصیلان کشور که تحصیل‌کرده دانشگاه آزاد اسلامی هستند باید به کشورهای دیگر می‌رفتند و خسارت‌های بسیاری از این بابت نیز به جامعه تحمیل می‌شد».


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه پیشنهاد داد این دانشگاه به عنوان یک مدل موفق در زمینه ارائه آموزش‌های علمی- فرهنگی ثبت شود.


میرزاده درباره زمینه‌های همکاری میان دانشگاه آزاد اسلامی و یونسکو گفت: «حفاظت از محیط زیست، آموزش‌های ابتدایی و متوسط به دانش‌آموزان و دانشجویان سازمان سما و ... می‌تواند از زمینه‌های همکاری مشترک لحاظ شود».


پیشنهاد ثبت اسناد تاریخی و ملی با کمک دانشگاه آزاد اسلامی


دکتر طه هاشمی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، نیز در این جلسه گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی از زمان مدیریت دکتر میرزاده از یک دانشگاه نسل اول یعنی آموزش محور به دانشگاهی نسل چهارم یعنی جامعه‌گرا، تغییر مسیر داده است که در نتیجه این تغییر، دانشجو چند بعدی تربیت می‌شود».


او گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی تاکنون فعالیت‌های قابل توجهی در حوزه اجتماعی انجام داده است. از جمله می‌توان به جشنواره صلح و سلام اشاره کرد. این جشنواره با توجه به ابعاد جهانی و تصویر نازیبایی که از اسلام در دنیا ارائه می‌شود، برپا شده است».


هاشمی همچنین گرامیداشت مفاخر 100 سال اخیر، برنامه‌ریزی برای توسعه و تقویت زبان فارسی و ... را از مهمترین برنامه‌های حوزه اجتماعی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی برشمرد.


او در ادامه پیشنهاد داد از ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی برای ثبت اسناد تاریخی و ملی استفاده شود.


دکتر سعد الله نصیری قیداری، سرپرست کمیسیون ملی یونسکو در ایران، نیز دکتر میرزاده را فردی آکادمیک و مدیری موفق دانست و گفت: «پیشنهادهای دکتر میرزاده به طور جدی پیگیری خواهد شد. دانشگاه آزاد اسلامی از نظر مکانیسم تاسیس و اجرا یک سازمان مردم‌نهاد منحصربه‌فرد به شمار می رود که می توان برای ثبت آن برنامه‌ریزی کرد».


در این جلسه، هم‌چنین دکتر سیامک خادمی معاون اجرایی، دکتر فرهاد اعتمادی مدیر گروه ارتباطات، دکتر مهین گزانی مدیر گروه علوم، دکتر عبدالله مستکین مدیر گروه فرهنگ، دکتر شیدا مهنام مدیر گروه علوم اجتماعی و لیلا فاضل مشاور اجرایی کمیسیون ملی یونسکو در ایران به ارائه دیدگاه‌های خود پرداختند.


انتهای پیام/

ارسال نظر