اتحادیه اروپا مانند اتحاد جماهیر شوروی شاید محو شود
به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، تجاوز نظامی روسیه به اوکراین یکی از آن لحظاتی است که جهان غرب را وادار میکند تا دوران جدید را دوباره تفسیر کند.
دنیای غرب هرچه زودتر این واقعیت را که پوتین تنها بازمانده شرق از دوران جنگ سرد نیست را بپذیرد، بهتر میتواند برای اتفاقات بعدی آماده شود.
به نظر میرسد نوعی انکار منفعتطلبانه در پایتختهای غربی رخنه کرده که سیاستمداران غربی را از دیدن بدیهیات بازمیدارد. درخواستهای پرشور برای دفاع از نظم اروپایی پس از جنگ سرد دیگر هیچ معنایی ندارد زیرا این دوران مدتهاست حتی قبل از برگزیت انگلیس به پایان رسیده است.
دنیا در جهان جدید پوتین تعریف خواهد شد؟
در پی اشغال کریمه توسط روسیه در سال ۲۰۱۴، آنگلا مرکل، صدراعظم وقت آلمان، با ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه گفتگو کرد و به باراک اوباما گزارش داد که از نظر او، پوتین ارتباط خود را با واقعیت از دست داده است. به گفته مرکل، پوتین در «دنیای دیگری» زندگی میکند. اما امروز همه ما در آن دنیا زندگی میکنیم.
اتحادیه اروپا نیز مانند اتحاد جماهیر شوروی باید از نو نوشته شود
از نگاه بازماندگان دوران اتحاد جماهیر شوروی، این اتحادیه بدون خسارت نظامی یا تهاجم خارجی از روی نقشه محو شد. برای آنها، حمله فعلی به اوکراین یک نقطه عطف منطقی و ضروری است. نظم امپراتوری میتواند بار دیگر باز تنظیم شود. آنها علاقهای به آینده ندارند، بلکه میخواهند گذشته را بازنویسی کنند و در این راه حتی اتحادیه اروپا نیز مانند اتحاد جماهیر شوروی باید از نو نوشته شود.
روسیه با دستور مستقیم پوتین استراتژی خود را شروع کرد
در حالی که افکار عمومی غربی خود را با این ایده هیپنوتیزم میکنند که روسیه در حال انحطاط شدید است و یا حتی برخی ترجیح میدهند از آن با ننام «بشکه باروتی با بمبهای هستهای» یاد کنند شاید نیمنگاهی نیز به این احتمال داشته باشند که روسیه با دستور مستقیم پوتین شروع به اجرای استراتژی خود کرده است.
چین کنار روسیه میماند
اتحاد مسکو و پکن به دلیل داشتن اهداف مشترک مانند به چالش کشیدن سلطه آمریکا، از فرضیه به واقعیت مبدل شده است شکی نیست که چینیها را تا پایان در کنار مسکو نگاه خواهد داشت و با همه تحریمها و قطع دسترسیهای سیاسی و اقتصادی حتی ورزشی درنهایت این غرب است که منزوی خواهد شد.
تانکهای روسی با تحریم متوقف نمیشوند
به همین دلیل غرب نیز بهخوبی میداند تحریمهای اعمالشده در آینده نهچندان دور موجب افزایش قیمت انرژی و مواد غذایی به سمت آنها خواهد شد بنابراین آمریکا و اتحادیه اروپا نگران کییف در خطر و یا حتی سرنوشت یک رژیم طرفدار غرب نیستند بلکه آنها ترس از حاکمیت یک رژیم تازه متولد شده پسا امپراتوری است.
انتهای پیام/
انتهای پیام/