صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

تولید کود کمپوست به وسیله جمع‌آوری پسماند صیفی‌جات/ جمع‌آوری ماهانه بیش از ۴ تن پسماند خشک توسط شهروندان

فیضی گفت: ما از میادین تره‌بار سطح منطقه پسماندهای صیفی‌جات را جمع‌آوری می‌کنیم و به وسیله این کار کود کمپوست را تهیه می‌کنیم.
کد خبر : 644793

فرزانه فیضی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه جامعه خبرگزاری آنا درباره روند چرخه پسماند در غرب شهر تهران اظهار کرد: اقدامات ما در چند زمینه است و در بحث زیرساخت‌ها اقدامات متفاوتی را نظیر احداث یک سایت کود کمپوست داریم که از میادین تره‌بار سطح منطقه پسماندهای صیفی‌جات را جمع‌آوری می‌کنیم و در دستگاه‌های این سایت فرآیندهایی صورت می‌گیرد و طی ۲۱ روز کود کمپوست تولید می‌شود.


وی با بیان اینکه از کود کمپوست در مصارف مختلفی نظیر عرضه آن به شهروندان در مراکز گلماند استفاده می‌شود گفت: گلماند یکی از طرح‌هایی است که از تیرماه سال ۱۴۰۰ راه‌اندازی شده و ما در سطح منطقه ۲۲، دو مرکز گلماند داریم که یکی از بزرگترین مراکز با بیشترین تنوع گل ارائه شده به شهروندان است.


رئیس اداره مدیریت پسماند منطقه ۲۲ ادامه داد: شهروندانی که جمع آوری پسماند دارند با ارائه پسماند خشک خود می‌توانند به ازای ارزش ریالی آن پسماند خشک خود، از گل و گیاه آپارتمانی موجود در مراکز گلماند استفاده کنند.


فیضی درباره میزان جمع آوری پسماندها توسط شهروندان تهرانی گفت: ماهانه بیش از ۴ تن جمع آوری پسماند خشک از مراکز گلماند منطقه داریم و در ۹ ماه گذشته بیش از ۴ هزار نفر از مراکز گلماند بازدید کرده‌اند.



رئیس اداره پسماند شهرداری منطقه ۲۲ در پاسخ به این سوال که سایت تولید چیپس چوب چه ویژگی‌هایی دارد گفت: سایت تولید چیپس چوب را در منطقه راه‌اندازی کرده‌ایم که سرشاخه‌های حرص شده در منطقه به این سایت هدایت می‌شوند و در این سایت چوب‌های حرص شده به قطعات ریزتری به اسم چیپس چوب تبدیل می‌شوند.


وی ادامه داد: این چیپس چوب‌ها برای ساخت نوپان برخی کارخانه‌ها مورد استفاده قرار میگیرند و هدف این است که مدیریتی در زمینه سرشاخه‌های حرص شده داشته باشیم تا از هزینه‌های شهرداری کاسته شود.


فیضی گفت: بخشی از این چیپس‌ها در سال‌های گذشته رنگ می‌شدند و برای زیبا سازی فضاهای شهری مثل پارک‌ها مورد استفاده قرار می‌گرفتند و کنار اتوبان‌ها نیز استفاده می‌شد.


رئیس اداره پسماند شهرداری منطقه ۲۲ درباره اقدام دیگر انجام شده از سوی شهروندان بیان کرد: یکی دیگر از اقدامات ما در ۲ سال گذشته طرح محله دوستدار محیط زیست با رویکرد پسماند صفر است که در یکی از محلات منتخب ما صورت گرفته و سعی کرده‌ایم موضوع تفکیک را در این مرحله جدی‌ تر بگیریم.


وی درباره جزئیات حضور این اداره در نمایشگاه پسماند گفت: ما یکی از مناطقی هستیم که در حال حاضر در این نمایشگاه حضور داریم و تلاش کرده‌ایم اقدامات شاخص خود در سال‌های اخیر را به نمایش عموم بگذاریم.


گفتنی است؛ روز گذشته مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران از غرفه‌های سازمان پسماند شهرداری تهران و شهرداری منطقه ۲۲ در این نمایشگاه بازدید کرد و سومین نمایشگاه بین المللی پسماند، بازیافت، ماشین آلات و تجهیزات وابسته در سالن ۳۸ b و نوزدهمین نمایشگاه بین المللی محیط زیست در سالن ۳۵ از ۷ تا ۱۰ اسفندماه از ساعت ۸ تا ۱۵ برگزار می‌شود.


انتهای پیام/۴۱۷۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر