صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

جشنواره فرهنگی «اوماتسوری» برگزار شد

جشنواره یک روزه فرهنگی «اوماتسوری» با همکاری سفارت ژاپن و فرهنگ سرای ارسباران باحضور کوبایاشی سفیراین کشور و محسن سلیمانی مدیر جدید فرهنگی هنری منطقه 3 و رئیس فرهنگ سرای ارسباران پنجشنبه 8 بهمن برگزارشد.
کد خبر : 64373

به گزارش گروه فرهنگی آنا و به نقل از روابط عمومی فرهنگ‌سرای ارسباران، اجرای بازی‌های سنتی ژاپن، خطاطی ژاپنی، عکس با لباس سنتی ژاپنی معروف به هاپی، آموزش گل‌آرایی، کارگاه اوریگامی (ساخت اشکال مختلف باکاغذ و تا) توسط دانش آموزان ژاپنی و انجمن اوریگامی در بخش اول این جشنواره اجرا شد.


بخش بعدی برنامه‌های جشنواره در تالارهنر با پخش کلیپ فرهنگی و سرود ملی کشورژاپن و ایران شروع شد «سوران بوشی» نام حرکات موزون با صدا است که توسط ماهیگیران در حین صید ماهی در شمال ژاپن شهر «هوکایدو» انجام می‌شود که دانش‌آموزان این صحنه را به زیبایی به تصویرکشیدند.


خانم کوتو قطعاتی راکه یکی از آن‌ها (مجنون ترانه سنتی ایرانی) نام داشت با ساز «کوتو» برای حاضرین نواخت.


ساز «کوتو» با قدمت 1300ساله از چین وارد کشور ژاپن شده است. این ساز برای نواختن موسیقی در مراسم تشریفاتی، دربار و اشراف در این کشور نواخته می‌شود. این ساز موسیقی دست‌ساز است و از بدنه، سیم و خرک شبیه پل متحرک تشکیل شده است و بدنه آن از چوب توخالی ، سیم‌های کوتو از ابریشم یا تترون و خرک از عاج فیل و مضراب از استخوان نهنگ ساخته می‌شود .


ورزش های رزمی آیی آیدو با استفاده از شمشیر و بدن و حفظ تمرکز، جودو در سه بخش پرتابی(ناگه وازا)، فنون خاک( کاتامه وازا یا نه وازا) و فنون ضربه ای (آتمی وازا)، کندو با شمشیر ژاپنی و لبه‌های تیز و برجسته و بدنه قوسی شکل که به شمشیر سامورایی معروف است و کاراته با حضور ورزشکاران ژاپنی و تعدادی از ورزشکاران عضو فدراسیون ورزش‌های رزمی ایران در صحنه تالار هنر اجرا شد.


در بخش بعدی یکی از نمایندگان «انجمن اوریگامی» ایران در باره این هنر گفت: «یوشی زاوا مبدع اوریگامی بوده است و در قرن 20 با ساخت 50 هزار شکل با کاغذ و تا انقلابی را دراین هنر به وجود آورد و هم اکنون اوریگامی 600 عضو فعال در ایران دارد.»


نمایشگاهی با آثار اوریگامی پیشرفته و حجم با اوریگامی در گالری شماره دو و سه فرهنگ‌سرای ارسباران برای بازدید عموم برپابود .در خاتمه کوبا یاشی سفیرژاپن با تشکر و قدردانی از دست‌اندرکاران برپایی این مراسم از اینکه توانست فرهنگ ژاپنی را به مردم ایران نشان دهند احساس خرسندی کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر