صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۲۰ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۰
با حضور وزیر دفاع؛

۹۴ ایستگاه دائمی تعیین موقعیت مرزی به بهره‌برداری رسید

۹۴ سامانه ایستگاه‌های دائمی مرزی و نقشه‌های یک‌پنجاه‌هزارم کل کشور با حضور وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح رونمایی شد.
کد خبر : 643546

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، سامانه ایستگاه‌های دائمی مرزی و نقشه‌های یک‌پنجاه‌هزارم کل کشور با حضور امیر سرتیپ محمدرضا آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح رونمایی شد.


وزیر دفاع در این مراسم با حضور در جمع کارکنان این سازمان ضمن تقدیر از اقدامات انجام شده در حوزه طراحی، ساخت و تولید انواع محصولات کاربردی در زمینه‌های مختلف جغرافیایی، گفت: سازمان جغرافیایی علاوه بر نیروهای مسلح در راستای پاسخگویی به نیاز دستگاه‌های دولتی و سطوح مختلف تصمیم‌گیری کشور برای حل مسائل مرتبط با محیط جغرافیایی مانند مخاطرات طبیعی و حفاظت محیط زیست و همچنین در تعامل با بخش‌های مختلف علمی، تحقیقاتی و پژوهشی جهت تأمین نیاز اطلاعات مکانی کشور، اقدامات قابل توجهی انجام داده است.


وی با بیان اینکه دستاوردهای علم جغرافیا بسیار وسیع است و بر زندگی مردم تأثیر مستقیم دارد، افزود: بحمدالله امروز دانش بومی این شاخه‌ مهم در سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح و کشور وجود دارد؛ لذا ضروری است این سازمان از طریق توسعه همکاری‌ها با بخش‌های دولتی، خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان، به حل مشکلات مردم در حوزه علوم جغرافیایی کمک کند.


امیر «مجید فخری»، رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح نیز در این مراسم با تشریح کاربردهای سامانه ایستگاه دائمی مرزی، گفت: در این سامانه از نرم‌افزار و سخت‌افزار بومی برای تعیین موقعیت آنی استفاده شده و نصب و راه‌اندازی ۹۴ ایستگاه دائمی GNSS با اولویت مناطق مرزی صورت گرفته است.


رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح درباره رونمایی از نقشه‌های یک‌پنجاه‌هزارم کل کشور نیز گفت: این دستاوردها با همکاری دانشکده نقشه‌برداری سازمان جغرافیایی و بکارگیری ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان حاصل شده است که نوآوری در بهینه‌سازی خط تولید، نقشه‌های توپوگرافی در بخش‌های ترسیم کارتوگرافی، طراحی چاپ، ایجاد یک پایگاه داده مشترک و یکپارچه نیز از مجموعه اقدامات صورت گرفته در این طرح محسوب می‌شود.


انتهای پیام/۴۱۶۴/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر