صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۵ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۰

خبر ذخیره‌سازی شده توسط میثم حمزه‌لو (m.hamzeloo) در تاریخ ۰۰۱۱۲۹-۱۲:۳۵

کد خبر : 642228

در خطبه های گذشته نامه حضرت امیر به مالک اشتر کهن ترین و مشهور ترین سند از دومین شخصیت جهان اسلام در حوزه حکمرانی و نظام سازی سیاسی در تزار قرآن کریم است. این نظریه مبتنی بر عقلانیت دینی اسلامی و انقلابی برای حکمرانی منسجم و برنامه عملیاتی آن است. علی با تبیین دقیق دو هدف محوری برای نظام سیاسی و دینی مالک اشتر را ماموریتی خطیر برای انجام این دو رساتلت مهم داده است.


ینی توسعه انسانی، تعلیم و تربیت، و تلاش مستمر و مبتنی بر دانش و عدالت برای پاسخگویی متناسب به نیازها. دستاوردهای حکمرانی اسلامی تربیت انسان هایی دست یافته به قله های دانش و برخورد از زندگی مادی و آراسته به اخلاق.


رهبری در جمع مردم تبریز: به این حقیقت تأکید کردند که تمدن اسلامی برای رسیدن به هدف توسعه است. در قله های دستیابی به این زیرساختهاست؛ در نگاه علی به مقوله حکمرانی دو حوزه مهم توسعه و پیشرفت حیات انسانی و حوزه عمران و آبادانی کشور مورد توجه است.


تمام اقتدار و دستاوردهای نظام در منطقه و جهان و ایران اسلامی در طول 4 دهه گذشته مرهون قدم‌هایی است که در این راه برداشته شده است. هر کجا ضعف داریم از این اهداف فاصله گرفته‌ایم. اقتدار سیاسی و دفاعی و علمی و امنیت و این جایگاه فاخر ایران در جهان اسلام و رویش اندیشه ناب اسلامی دستاورد نگاه به این دو اصل و رکن اساسی است که باید مورد توجه مدیران ارشد و میانی و آحاد جامعه باشد، اما مخاطب اصلی مدیران هستند.


 


انتهای پیام/

ارسال نظر