صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی ایران ٥٠ درصد افزایش می‌یابد

مدیرعامل پتروشیمی دماوند با بیان اینکه این پتروشیمی ظرفیت پشتیبانی از تولید ٣٠ میلیون تنی محصولات را دارد، گفت: ظرفیت صنعت پتروشیمی کشور با بهره‌برداری از پتروشیمی دماوند از ٦٠ میلیون تن به ٩٠ میلیون تن خواهد رسید.
کد خبر : 64192

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از شانا، حسین شهریاری در آیین آغاز عملیات نصب توربینهای ٣ و ٤ فاز نخست نیروگاه پتروشیمی دماوند اظهار کرد: این پتروشیمی همسو با اهداف شرکت ملی صنایع پتروشیمی و برای توسعه این صنعت اجرا شده و به بهره‌برداری خواهد رسید.


وی با اشاره به این که پتروشیمی دماوند کلید توسعه صنعت پتروشیمی در فاز ٢ عسلویه است، افزود: این پتروشیمی، تولید محصولات را تا ٣٠ میلیون تن پشتیبانی خواهد کرد و با بهره‌برداری از آن، ظرفیت ٦٠ تنی تولید محصولات پتروشیمی کشور به ٩٠ میلیون تن می‌رسد؛ این میزان افزایش ظرفیت برابر با ٥٠ درصد ظرفیت کنونی صنعت پتروشیمی ایران است.


مدیرعامل پتروشیمی دماوند با بیان این که این پتروشیمی به سرمایه‌گذاری ٣ میلیارد یورویی دارد، تصریح کرد: این پروژه با حمایت شرکت ملی صنایع پتروشیمی و تا حد امکان با توانمندی‌های داخلی تکمیل خواهد شد.


شهریاری با اشاره به این که پتروشیمی دماوند مساحتی برابر ٩٠ هکتار دارد، ادامه داد: شرکت پتروشیمی دماوند به عنوان مجری طرح واحدهای یوتیلیتی و آفسایت فاز ٢ عسلویه، تأمین کننده واحدهای برق، بخار، آفسایت، هوا، آبگیر، آب، تصفیه پساب‌های صنعتی و زباله‌سوز برای ٢٤ طرح پتروشیمی مستمر در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس خواهد بود.


وی به همکاری با شرکت مپنا برای راه‌اندازی نیروگاه پتروشیمی دماوند اشاره کرد و گفت: تاکنون تحویل توربین‌های ١ و ٢، تولید آزمایشی از واحد ١، عملیات پیش راه‌اندازی HRSG١&٢ و بویلر کمکی ١ انجام شده است.


شهریاری نصب و تکمیل GIS٢٣٠ کیلوولت، انجام مهندسی و نصب و راه اندازی PMS، نصب و راه‌اندازی پست تطبیقی برای ارتباط با نیروگاه مبین، نصب و راه‌اندازی توربین‌های ٣ و ٤ و ارتباط با شبکه سراسری به عنوان پشتیبان را از طرح‌های تکمیلی عنوان کرد که باید در نیروگاه پتروشیمی دماوند انجام شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر