صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۲۴ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۳
رئیس اداره نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی:

نگرانی درباره روغن‌های شفاف وجود ندارد

رئیس اداره نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی با منشاء دامی و دریایی سازمان غذا و دارو گفت: جای هیچ‌گونه نگرانی برای مصرف روغن‌های شفاف وجود ندارد.
کد خبر : 6416

به گزارش گروه اجتماعی آنا، هومن محمد رئوفی گفت: تولید روغن به روش روغن شفاف در صنعت سراسر جهان در حال گسترش است. اگر با استفاده از این روش، روغن دانه یا میوه، جدا و پالایش نشود، روغن یاد شده، ارزش تغذیه ای خوبی نسبت به روغن‌های تصفیه شده خواهد داشت.
وی با ذکر روش زمستانه به عنوان روشی برای به دست آوردن روغن شفاف، در توضیح این روش گفت: روغن را در مراحل انتهایی تولید، از لوله‌هایی سرد عبور می‌دهند تا ترکیباتی که در اثر سرد شدن، روغن را کدر می کند، تشکیل و بعد از عبور از فیلترهایی از روغن جدا شود.
رئوفی ادامه داد: به این ترتیب است که روغن های مربوطه، زمستانه می شود و در دماهای مختلف شفافیت خود را حفظ می‌کند.
رئیس اداره نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی با منشا دامی و دریایی سازمان غذا و دارو افزود: این عمل در حالی رخ می‌دهد که روغن های دیگر در اثر تغییرات دمایی، شفاف یا کدر می شوند و از آنجا که مصرف کننده از این مباحث تخصصی مطلع نیست، در ذهنش سوالات متعددی ایجاد می شود که به دلیل عدم دریافت پاسخ مناسب، موجبات نگرانی اش فراهم می شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر