صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۴۱ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۰
رئیس‌جمهور در دیدار با جانبازان و خانواده شهدای «چوار» :

ایثارگری‌های شهیدان به اندازه کافی تبیین نشده است/وظیفه تریبون‌داران روشنگری در راستای جهاد تبیین است

رئیس‌جمهور گفت: وظیفه همگان به خصوص تریبون‌داران و هنرمندان، روشنگری در راستای جهاد تبیین است. نباید اجازه بدهیم که درس مقاومت، یاد شهدا و ایثارگران به فراموشی سپرده شود.
کد خبر : 641139

به گزارش گروه سیاسن خبرگزاری آنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی پیش از ظهر امروز (شنبه) در دیدار جمعی از خانواده‌های شهدا و جانبازان حادثه بمباران مسابقه فوتبال «چوار» استان ایلام که در سال ۱۳۶۵ به دست جنگنده‌های رژیم بعث انجام گرفت، ایلام را از جمله استان‌هایی برشمرد که سهم بزرگی در دفاع از کشور، نظام و انقلاب اسلامی دارد.


وی با تأکید بر ضرورت تبیین ابعاد مختلف حادثه حمله به مسابقه فوتبال در شهر چوار استان ایلام در سال ۱۳۶۵، ‌ اظهار کرد: اگر رشادت شهدا در دیگر نقاط دنیا اتفاق می‌افتاد، صدها فیلم و کتاب برای آن ساخته می‌شد، باید از این مساله غفلت‌زدایی کرد.


رئیس‌جمهور گفت: مردم این استان دِین خود را به انقلاب ادا کرده‌اند و ملت ایران نیز همواره شاهد مقاومت آن‌ها در مقابل دشمن بوده‌ است.


حجت‌الاسلام رئیسی با بیان اینکه شاید برخی استان‌های کشور در دوران دفاع مقدس در خط مقدم نبرد علیه دشمن نبودند، اما هموارد مورد تهاجم واقع می‌شدند، افزود: در آن مقطع، محل مأموریت من در استان همدان بود و گاهی که با دوستان به ایلام می‌رفتیم، شاهد این بودیم که مردم با وجود بمباران شدید دشمن، شهر را ترک نمی‌کردند.


وی ضمن سپاس و قدردانی از رهبر معظم انقلاب بابت زنده کردن یاد شهدای حادثه بمباران مسابقه فوتبال «چوار» ایلام، تأکید کرد: برگزاری آن مسابقه در سال ۱۳۶۵، نشانه‌ای از ایستادگی و مقاومت مردم ایلام بود چرا که آن‌ها با این اقدام، ثابت کردند هیچگاه صحنه را ترک نمی‌کنند.


رئیس‌جمهور، حادثه ۲۳ بهمن سال ۶۵ ایلام را نشانه اوج رذالت دشمن دانست و گفت: باید این حادثه را برای جوانان و ورزشکاران «تبیین» کرد تا در تاریخ ایران و مردم آزاده جهان به یادگار بماند.


حجت‌الاسلام رئیسی با تأکید بر لزوم توجه به فرمایش رهبر انقلاب در زمینه «جهاد تبیین» خاطر نشان کرد: وظیفه همگان به خصوص تریبون‌داران و هنرمندان، روشنگری در راستای جهاد تبیین است. نباید اجازه بدهیم که درس مقاومت، یاد شهدا و ایثارگران به فراموشی سپرده شود.


وی با تأکید بر اینکه ایثارگری‌های شهیدان به اندازه کافی تبیین نشده است، افزود: اگر رشادت شهدا در دیگر نقاط دنیا اتفاق می‌افتاد، صدها فیلم و کتاب برای آن ساخته و نگارش می‌شد، بنابراین باید در راستای رسالت جهاد تبیین و وظیفه‌ای که رهبر انقلاب برعهده ما قرار داده‌اند، از این مساله غفلت‌زدایی کرد.


رئیس‌جمهور با اشاره به محل شهادت شهدای «چوار» گفت: زمین فوتبالی که در سال ۶۵ مورد تهاجم دشمن قرار گرفت و موجب شهادت ده‌ها نفر از عزیران ما شد، باید به یادمان رشادت و ایستادگی شهدای «چوار» تبدیل شود. این زمین فوتبال باید محل ورزش جوانان ایلام و حتی استان‌های همجوار باقی بماند و در عین حال نمادی از مقاومت، اندیشه بلند و انسان‌ساز شهدای آن حادثه باشد.


حجت‌الاسلام رئیسی با بیان اینکه شهدای فوتبالیست «چوار» باید الگویی برای همه ورزشکاران باشند و حرکت مهم آن‌ها در تمامی عصرها و برای همه نسل‌ها حفظ شود، افزود: لازم است ویژگی‌های شخصیتی هرکدام از این شهدا تبیین شود چرا که آن‌ها روحی متعالی و بلند داشتند.


رئیس‌جمهور ادامه داد: شهدای «چوار» در بحبوحه حملات صدامیان، با مقاومت خود می‌خواستند به مردم آرامش دهند.


حجت‌الاسلام رئیسی، شناساندن شهدای ورزشکار ایلام در سطوح ملی و بین‌المللی را امری ضروری دانست و تأکید کرد: جنایت و رذالت صدام و حامیان او علیه ورزشکاران و جوانان بی‌دفاع ایلام و همچنین مظلومیت شهدای حادثه مسابقه فوتبال، باید فراتر از مرزهای ایران به نمایش گذاشته شود.


رئیس‌جمهور با اشاره به فیلم «مستطیل قرمز» که درباره حادثه بمباران مسابقه فوتبال چوار ساخته شده است، گفت: سازندگان این فیلم قطعا در پیشگاه خداوند مأجور هستند، چرا که این فیلم می‌تواند جنایت دشمن را برای جوانان تصویر کند و شهدا را به جامعه بشناساند.


در ابتدای این دیدار، تعدادی از جانبازان و خانواده شهدای این حادثه با ذکر خاطرات و مصائب این فاجعه دردناک، یاد شهدای این حادثه را گرامی داشتند.


انتهای پیام/۴۰۱۳/


انتهای پیام/

ارسال نظر