مهدویت و انتظار نقشی اثربخش در بنیانهای فکری جوامع دارد
مجید عاشوری در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در لاهیجان درباره مهدویت و انتظار اظهار کرد که مسئله انتظار یکی از موضوعات بسیار مهم جوامع بشری بوده و اعتقاد به آن بسیار سازنده است و نقشی اثربخش در بنیانهای فکری دارد.
بیشتر بخوانید:
لازمه انتظار در اندیشه مهدویت چیست؟
وی اضافه کرد: انسانها در همه اعصار و قرون و در دل هر جغرافیایی مفهوم انتظار را تحولآفرین دانستهاند و در دل انتظار به بهتر شدن وضع موجود امید داشتند، البته انسانها معتقدند که تحقق انتظار بدون تلاش و عمل میسر نیست.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان بیان کرد: نکته دیگری که مورد پذیرش بسیاری از جوامع دینمدار است، موضوع انتظار نجاتدهنده است، بهعنوان مثال در آیینهای بودایی «سیدارتا» یا «بودا» در آخرالزمان از دل نیلوفری در مرداب پای به دنیا میگذارد.
عاشوری متذکر شد: در آیین مسیحیت حضرت عیسی علیهالسلام به عنوان آخرین ناجی ظهور خواهد کرد؛ اما بهترین و جامعترین این تفکر در دین اسلام و بهطور ویژه در مذهب تشیع تبلور مییابد که آخرین منجی و قائم آلمحمد حضرت مهدی موعود عجلالله تعالی فرجه الشریف پرچمدار آن است، بنابراین اعتقاد به انتظار تأثیر بزرگی برای آمادگی و بسترسازی ظهور دوازدهمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت مهدی عجلالله تعالی فرجهالشریف دارد.
وی در ادامه افزود: اهمیت انتظار تا آنجاست که پیامبر عظیمالشأن اسلام حضرت محمد صلوات الله علیه و آله و سلم و دیگر امامان معصوم نیز به آن پرداختهاند و ارزش انتظار را معادل بهترین عبادتها و همانند ارزش جهاد در راه خدا دانستهاند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان توضیح داد: با بررسی سخنان ارزشمند پیامبر اکرم صلیالله علیه و آله و سلم و ائمه اطهار علیهمالسلام درمییابیم که مفهوم انتظار به مفهوم پیگیری کردن امور و دفاع از ارزشهای توحیدی است و صرفاً انتظار ذهنی آن را محقق نمیکند.
عاشوری تبیین کرد: انتظار مسئولانه بهترین نوع انتظار بوده که سازنده و تحولآفرین است و موجب پیشرفت در همه ابعاد الهی و انسانی میشود و تردیدی نیست که انتظار ظهور و حضور قائم آل محمد و تحقق حاکمیت او بر گستره جهان و جاری کردن آرمان مقدس حضرت در ابعاد گوناگون معنای بسیار وسیع خواهد داشت.
وی تشریح کرد: این نوع انتظار است که آمادهباش کامل را در زمینههای سیاسی، فرهنگی، علمی، اخلاقی و حتی اقتصادی و اجتماعی میطلبد و باید بهعنوان منتظران آن حضرت، دستورالعملهای انتظار را با برنامهای مدون اجرایی کنیم و از هر لحاظ که نیاز باشد، یعنی ذهنی، عینی و حقیقی آماده باشیم.
انتهای پیام/۴۰۷۸/
انتهای پیام/