صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۰۳ - ۲۲ بهمن ۱۴۰۰
حسینی:

استادان دستاوردهای انقلاب را برای نسل جوان تبیین کنند

معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی و حرکت رو به رشد آن، از اساتید دانشگاه خواست تا در تبیین دستاوردها و عملکرد موثر انقلاب در سرنوشت کشور نقش آفرینی کنند.
کد خبر : 640909

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از بندرعباس، سیدمحمد حسینی که به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در مراسم نشست« جهاد تبیین دستاوردهای علمی و دانشگاهی پس از انقلاب» که با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان و جمعی از اساتید فعال اجتماعی و دانشگاهی استان هرمزگان که به میزبانی واحد دانشگاه آزاد بندرعباس برگزار شد شرکت کرده بود، به اهمیت این موضوع از دیدگاه اسلام پرداخت و گفت: جهاد در راه خدا همان جهاد فی سبیل الله است که در قرآن به آن مکرراً تأکید شده است و همه وظیفه داریم در هر حوزه سازندگی، پیشرفت و توسعه‌ای که برای خدا و خدمت به مردم قدم گذاردیم به عنوان جهاد فی سبیل الله عمل کنیم.


وی با اشاره به چهار دهه انقلاب اسلامی به تشریح عملکرد انقلاب در قبل از پیروزی انقلاب پرداخت و با ذکر خاطراتی از اوایل دوران انقلاب گفت: فقر و عقب‌ماندگی در بازدیدهای که از جنوب کشور داشته‌ام در چهره‌ی بسیاری از روستا و شهرهای ما موج می‌زد، حضور پزشکان هندی و پاکستانی، نبود تعلیم و تربیت به عنوان اصلی‌ترین عنصر توسعه، نبود آب و برق، نبود حتی راه‌های کوچک مواصلاتی و هزاران مشکلات عدیده‌ای که به اشکال مختلف دامن‌گیر مردم بود ولی امروز همان روستاها و شهرها آن‌چنان به‌واسطه وجود امکانات، رشد و توسعه پیدا کرده‌اند که قیاس آنان با قبل انقلاب اصلاً باورکردنی نیست.


معاون رئیس‌جمهور یادآور شد که ما علی‌رغم آنکه پیشرفت و توسعه فراوانی داشته‌ایم اما نتوانسته‌ایم این همه خدمات را به جوانان تبیین کنیم و دشمن نیز درست از این ضعف ما استفاده نموده و با تحریف تاریخ، گذشته را چنان گل‌وبلبل جلوه می‌دهد که انگار ما در این چهار دهه، به‌جای پیشرفت، عقب‌گرد داشته‌ایم و این قابل‌قبول نیست زیرا ما نخواسته‌ایم یا نتوانسته‌ایم در حوزه رسانه‌ای به هجمه‌های ناجوانمردانه دشمن پاسخ درست دهیم.


این مقام مسئول با بیان اینکه امروز آن‌چنان در حوزه‌های دانشگاهی، علمی، پژوهشی، هسته‌ای، نظامی و... دارای چنان قدرتی شده‌ایم که استکبار جهانی که روزی بدون اجازه آن لیوانی آب هم میل نمی‌کردیم، امروز برای مذاکره شرط و شروط می‌گذاریم و آن‌ها را مجبور می‌سازیم به‌واسطه این قدرت، تسلیم خواسته ملت ایران شوند.


وی با بیان خاطراتی از شکل‌گیری حزب‌الله لبنان افزود: در دیداری که گذشته‌ها با رهبر این گروه حسن نصرالله داشتیم وی روایت می‌کرد که در ابتدای شکل‌گیری حزب‌الله هیچ‌کس آن را باور نمی‌کرد و عملکرد ما را قبول نداشت تا در فرصتی خدمت امام راحل (ره) رسیدیم و ایشان فرمودند که حزب‌الله لبنان باید فعالیت تشکیلاتی خود را منسجم پیگیری نماید و من امید دارم که روزی به قدرت بزرگ آن منطقه مبدل خواهد شد و این وعده امام بود که حزب‌الله امروز به عنوان یک نیروی مقتدر مردمی، خاری در چشم صهیونیست‌ها و در رأس آن امریکاست.


حسینی خاطر نشان ساخت که مردم فراموش نکنند این انقلاب برخاسته از بطن ملت بود و از ابتدا به نیز به‌واسطه تکیه بر اراده و پشتوانه ملت، دشمنان زیادی را در سطح جهان به‌خصوص غرب و عمال آن در منطقه پیدا کرد زیرا آنان نمی‌توانستند یک ایران مستقل و آزاد را که با پشتوانه مردمی حرکت می‌کند را ببینند و این عامل اصلی جبهه‌گیری آنان علیه انقلاب شد.


معاون پارلمانی رئیس‌جمهور یادآور شد ما توانستیم در میان جبهه و جنگ، تحریم و هزاران خدعه و نیرنگ دشمن به اینجا برسیم و به‌واسطه دانشمندان، نخبگان و فناورانی که انقلاب را باور داشتند رشد کنیم و امروز به عنوان یک ابرقدرت منطقه، بلکه جهان، حرفی برای گفتن داشته باشیم.


این مقام مسئول خاطر نشان ساخت همه اساتید ما باید تاریخ انقلاب و گذشته را به‌خوبی مطالعه کنند و باانصاف تمام توانمندی‌ها، توسعه‌ها، پیشرفت‌ها و... را به جوانان تبیین کنند و بگویند که ما چگونه با دست‌خالی و با تکیه بر اراده ملت توانستیم به چنان رشد و قدرتی برسیم که در مخیل دشمن حتی خطور هم نمی‌کرد.


وی نقش دانشگاه‌ها و وظیفه خطیر اساتید را مضاعف‌تر از گذشته خواند و گفت: امروز باید بیش از گذشته آگاه باشیم و تلاش کنیم تا دستاوردهای بزرگ انقلاب که حاصل خون شهدای عزیز، جانبازان سرافراز، رزمندگان غیور و جهادگران عرصه علم و دانش به‌دست‌آمده و موجبات استقلال، عزت، سربلندی و قدرت ایران اسلامی را رقم زده است استمرار داشته باشد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان نیز در ابتدای این جلسه با اشاره به سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و نقش دانشگاهیان در این پیروزی افتخارآفرین گفت: امروز در آستانه سالگرد پیروزی انقلاب قرار داریم و بدون شک جهاد تبیین یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های پیش رو برای بیان عملکرد انقلاب در طول بیش از چهار دهه است که باید به نحو شایسته و بایسته‌ای به نسل‌های جوان و آیندگان تبیین شود.


احسان کامرانی با بیان اینکه پیشرفت‌های انقلاب اسلامی بیشمار است و دور از انصاف هست که نادیده گرفته شود افزود: دشمنان انقلاب که نتوانسته‌اند استقلال و جمهوریت نظام را به سیطره خود درآورند و بر مردم و اندیشه‌های بلند انقلاب مستولی یابند امروز در همه جبهه‌ها از فرهنگی، رسانه‌ای، سیاسی و... وارد عمل شده‌اند و در یک جنگ ترکیبی، تهاجم جدیدی را علیه ملت ایران آغاز نموده‌اند و تلاش می‌کنند با نفوذ در بدنه ملت و نظام، مردم را از انقلاب دل‌زده و دور نمایند.


وی با تأکید بر اینکه امروز باید علاوه بر موضع دفاعی از موضع تهاجمی در تمام جبهه‌ها علیه دشمن استفاده کنیم گفت: امروز که به میمنت انقلاب اسلامی و پشتوانه ملت از اقتدار و قدرت بی‌همتایی برخوردار هستیم بهترین دفاع حمله به دشمن است و این می‌طلبد تا دانشگاهیان به‌خصوص استادان عزیز نقش مهمی را در تبیین آرمان‌ها و اهداف انقلاب به عهده بگیرند و ترفندهای دشمن را همچون گذشته با پیروی از ولی امر مسلمین در نطفه خفه سازند.


این مقام دانشگاهی تأکید کرد: امروز روزی است که باید همه به وظیفه خود با صداقت و راستی عمل کنند و در جهت سازندگی کشور همت گمارند و در تمام صحنه‌ها با روحیه جهادی حضور یابند و مجال جولان را از دشمنان انقلاب بگیرند.


این نشست با ارائه پیشنهادات و راهکارهای علمی توسط اساتید فعال عرصه‌های علمی و اجتماعی ادامه یافت و پیشنهاداتی جهت بهتر شدن اوضاع اقتصادی، اجتماعی و... به معاون پارلمانی رئیس‌جمهور ارائه شد.


انتهای پیام/۴۱۲۹/


انتهای پیام/

ارسال نظر