صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۳ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۴

حضور کشتی‌سازی «فینکانتیری» ایتالیا در ایران

دو کشتی‌سازی «فینکانتیری» ایتالیا و «عظیم گسترش هرمز» ایران قرارداد همکاری امضاء کردند.
کد خبر : 64072

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از مانا، توافق‌هایی میان یکی از بزرگترین کشتی‌سازی‌های دنیا با نام فینکانتیری ایتالیا و شرکت کشتی‌سازی عظیم گسترش هرمز ایران، در پی حضور مقامات ارشد ایرانی در ایتالیا و امضاء اسناد همکاری میان دو کشور در حوزه‌های حمل‌و‌نقل، راه آهن و ریل، کشتی‌سازی، صنایع دریایی و... صورت گرفته است.


بر اساس این گزارش قرارداد فینکانتیری ایتالیا و کشتی‌سازی عظیم گسترش هرمز (AGH)، این امکان را برای هر دو کشتی‌سازی فراهم می‌کند تا بتوانند در زمینه ساخت کشتی‌های تجاری جدید، بخش‌های فراساحلی، پروژه‌های تعمیر و آماده‌سازی دوباره کشتی، همکاری‌هایشان را گسترش دهند.


قابل توجه است که شرکت کشتی‌سازی فینکانتینری در زمینه مهندسی دریایی، نظارت در مراحل ساخت، شورای فنی و آموزش پرسنل مشارکت خواهد کرد.


برای نیل به اهداف در نظر گرفته شده، هر دو شرکت باید گروه‌های کاری را در جهت بالا بردن همکاری‌ها و به وجود آوردن شرکای تجاری در این زمینه راه‌اندازی و فعال کنند.


همچنین اعلام شده است که شرکت کشتی‌سازی عظیم گسترش هرمز یک کارخانه کشتی‌سازی واقع در منطقه ویژه اقتصادی ایران را در اختیار داشته و نباید از نظر دور داشت که این شرکت یکی از بخش‌های مجتمع کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران است که از طرف سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران تغذیه مالی می‌شود.


مدیر اجرایی شرکت کشتی‌سازی فینکانتیری گفته است که ما نشان دادیم، توانایی برای جذب یکی از کشورهای با پتانسیل بالا در دنیا (ایران) را داریم.


«بونو گوسپی» ادامه داد: توافقی که ما به آن دست پیدا کردیم به دلیل حضورمان در همه زمینه‌های کشتی‌سازی و صنعت ساخت پیشرفته بود.


همچنین لغو تحریم‌ها منجر به اشتیاق کشتی‌سازی‌های چین برای اعزام نمایندگانشان به ایران پیرامون پذیرش سفارشات جدید نیز شده است.


بر اساس این گزارش، گروه کشتیرانی«Isotta Fraschini Motori» با شرکت تجاری ایرانی «آرکا تجارت قشم» به منظور کشف یک طرح مشترک برای تامین 600 موتور دریایی برای کشتی‌های کوچکتر قراردادی نیز منعقد کرده‌اند.


انتهای پیام/

ارسال نظر