صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۳۱ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۰
آینده هوشمند(۱۳)؛

فناوری یادگیری ماشینی میوه‌ها و سبزیجات را خوشمزه‌تر می‌کند

گروهی از مهندسان فناوری یادگیری ماشینی را به نحوی توسعه دادند که طعم میوه‌ها و سبزیجات را بهتر می‌کند.
کد خبر : 640537

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، در جوامع امروزی بسیاری از مردم نسبت به طعم نامطلوب برخی از میوه‌ها و سبزیجات انتقاد دارند و معتقدند میوه‌هایی که در گذشته می‌خوردند طعم بسیار لذیذتری داشت. طعم و مزه از جمله مهم‌ترین عواملی است که باعث موفقیت شرکت‌های فعال در صنایع غذایی می‌شود و از همین رو گروهی از محققان دانشگاه فلوریدا فناوری یادگیری ماشینی را به گونه‌ای توسعه دادند که با چشیدن طعم میوه‌ها و سبزیجات میزان دقیق مواد شیمیایی موجود در این خوراکی‌ها را تعیین کرده و با ارائه اطلاعاتی دقیق به شرکت‌های تولید کننده مواد غذایی امکان پرورش میوه‌ها و سبزیجاتی خوشمزه‌تر را فراهم می‌کند.


محققان در جریان این پروژه به نتیجه‌ای جالب دست پیدا کردند. بیش از یک قرن است که پرورش‌دهندگان انواع میوه و سبزیجات برای ارزیابی طعم محصولات خود روی شیرینی و ترشی تمرکز کرده‌اند ولی محققان دانشگاه فلوریدا اعلام کردند تاکنون نیمی از عواملی که باعث خوشمزگی میوه‌ها می‌شود نادیده گرفته می‌شد. به عنوان مثال در زغال اخته تنها ۴۰ درصد انواع اسیدها و شکر وجود دارد و مابقی آن را مواد آلی دیگر تشکیل می‌دهند. در این مطالعه علاوه بر زغال اخته ده‌ها میوه و سبزی دیگر نیز مورد بررسی قرار گرفتند.




بیشتر بخوانید:


فوران ستاره مرده با استفاده از هوش مصنوعی اندازه‌گیری شد




یکی از محققان حاضر در این پروژه علمی می‌گوید: «گیاهان مواد شیمیایی لازم برای رشد میوه‌ها را باتوجه به جاندارانی که توانایی خوردن این میوه‌ها را دارند تولید می‌کنند و این روند به طور کاملاً طبیعی انجام می‌شود ولی دستکاری‌ انسان‌ها در شیوه پرورش سبزیجات و میوه‌ها باعث می‌شود مواد شیمیایی بیشتر یا کمتر از حد نیاز به وسیله گیاه ترشح شده و میوه طعم مطلوبی نداشته باشد.» همه اطلاعات به‌دست آمده از تحقیقات دانشمندان به فناوری یادگیری ماشینی داده شد تا ابزار لازم برای سنجش دقیق میزان مواد شیمیایی موجود در انواع میوه‌ها و سبزیجات در اختیار پرورش دهندگان محصولات کشاورزی قرار گیرد.


انتهای پیام/۴۱۴۴


انتهای پیام/

ارسال نظر