صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۸ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۰
میرزایی مطرح کرد؛

نگاه ویژه و مستند امام خمینی(ره) به جایگاه زن

انقلاب اسلامی به زن ارزش و اعتبار ویژه انسانی و اسلامی دادرئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرند گفت: حضرت امام خمینی(ره) با استناد به آموزه‌های قرآن و روایات اهل بیت(ع) به زن و جایگاه زن نگاه ویژه داشت و با طلیعه انقلاب اسلامی به این گوهر ناب ارزش و اعتبار ویژه انسانی و اسلامی داد.
کد خبر : 640206

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از زرند با همکاری حوزه معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرند به‌مناسبت ایام‌الله دهه فجر جلسه‌ای با عنوان تکریم مقام زن و بنیان خانواده با حضور اعضای هیئت رئیسه و همکاران اداری در سالن آمفی‌تئاتر این دانشگاه برگزار شد.(بیشتر بخوانید)


رئیس دانشگاه آزاد زرند در این مراسم با گرامیداشت ایام دهه فجر و یاد و خاطره حضرت امام خمینی(ره) به ایراد سخن پرداخت و با توجه به درایت و توکل و رهبری هوشمندانه حضرت امام و فداکاری‌ها و جانفشانی‌های ملت ایران در راستای پیروزی انقلاب اسلامی عنوان کرد: ماحصل این تلاش‌ها، امنیت و آسایش امروز مردم است و باید خود را مدیون امام و شهدا بدانیم و تا پای جان قدردان، حافظ و نگهدار این انقلاب باشیم.


سمنبر میرزایی یادآور شد: حضرت امام خمینی(ره) با استناد به آموزه‌های قرآن و روایات اهل بیت(ع) به زن و جایگاه زن نگاه ویژه داشت و با طلیعه انقلاب اسلامی به این گوهر ناب ارزش و اعتبار ویژه انسانی و اسلامی داد.


رئیس دانشگاه آزاد زرند با بیان جایگاه و کرامت زن در منظر دین مبین اسلام و معرفی زنانی که در قرآن به‌عنوان الگوی همه انسان‌ها معرفی شده‌اند، عنوان کرد: زنان باید ارزش واقعی خود را در زن بودن بیابند و با توجه به الگوهایی مانند صدیقه طاهره و زینب کبری(س) احساس حقارت و ضعیف‌بودن نکنند و هرگز مردان و زنان نباید با نگاه جنسیتی، انسانیت را ارزیابی کنند.


میرزایی با برشمردن برخی از عوامل مهم تحکیم خانواده به‌عنوان کانون تربیت نسل،‌ مانند حسن معاشرت، شناخت وظایف و حقوق، نظم و مشورت، همدلی، حلم، گذشت، صداقت و ... افزود: حفظ ساختار و ارزش‌های خانواده به‌طور مشترک توسط مرد و زن باید صورت پذیرد و این دو مکمل هم هستند و با رعایت وظایف و تکالیف و حقوق متقابل همه اعضای خانواده به‌ویژه زوجین می‌توان بنیاد خانواده را مستحکم کرد، بنیادی که حفظ جایگاه آن استحکام جامعه را در پی خواهد داشت.


به گزارش آنا، پایان جلسه با طرح سؤالات همکاران و پاسخگویی رئیس دانشگاه آزاد زرند بود.


انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر