وزنهبرداری و تکواندو در برزخ بلاتکلیفی/ وقتی المپیکیها در اولویت وزارت ورزش نیستند!
به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، وزنهبرداری و تکواندو ایران این روزها در برزخ بلاتکلیفی به سر میبرند و مشخص نیست وزارت ورزش و جوانان چه زمانی تکلیف این دو فدراسیون مهم و المپیکی که از رشتههای مدالآوران هستند را مشخص میکند.
در حال حاضر فدراسیون تکواندو در شرایط کاملا بلاتکلیفی به سر میبرد. ۱۵ دیماه انتخابات این فدراسیون برگزار شد اما هنوز مشخص نیست چه کسی رئیس این فدراسیون است. در حالی که اعضای مجمع هادی ساعی را با ۲۹ رأی انتخاب کرده بودند؛ اما با توجه به تعداد اعضای مجمع و رأی اکثریت برخی معتقدند هادی ساعی باید ۳۰ رأی کسب میکرد. حالا تکواندوی ایران به خاطر یک رأی در بلاتکلیفترین وضعیت ممکن به سر میبرد. البته این اتفاق به خاطر تصمیم وزارت ورزش و جوانان رخ داد؛ در واقع نماینده وزارت ورزش برای اینکه شائبه حمایت از نامزد خاصی مطرح نشود رأی خود را به صندوق نینداخت و همین موضوع هم باعث شد پس از انتخابات با توجه به حضور ۵۷ نفر در مجمع، بحث قانون نصف به علاوه یک مطرح شود و ریاست هادی ساعی به چالش کشیده شود.
انتخابات فدراسیون تکواندو یک ماه پیش برگزار شد و هنوز تکلیف ریاست این فدراسیون مشخص نشده است؛ این در حالی است که تکواندو روزهای حساسی را پیش رو دارد و با توجه به رنکینگی بودن سهمیه المپیک، ملیپوشان باید در مسابقات مختلف شرکت کنند تا بتوانند برای حضور در المپیک ۲۰۲۴ امتیازهای لازم را جمعآوری کنند. وضعیت این رشته به قدری بلاتکلیف است که حتی اعضای کادر فنی هم نمیتوانند در مورد آینده با قاطعیت اظهارنظر و حتی برای ملیپوشان برنامهریزی کنند. وزارت ورزش و جوانان هم فعلا تصمیمی نگرفته و تعیین تکلیف در مورد تکواندو را به معاونت حقوقی نهاد ریاست جمهوری سپرده است تا در مورد وضعیت آن استعلام بگیرند. این نشان میدهد وزارت ورزش بهعنوان متولی در انتخابات فدراسیون تکواندو درمانده شده و البته که وضعیت این رشته المپیکی هم چندان در اولویت نیست.
هادی ساعی هم این روزها سخت در تلاش است تا حکم ریاست خود را دریافت کند. انتخابات فدراسیون تکواندو و نتیجهای که به دست آمد دو سوال اساسی را در ذهنها به وجود آورد؛ یکی اینکه اگر رأی اعضای مجمع محترم است، چرا حکم ریاست ساعی صادر نمیشود و دوم اینکه اگر قرار باشد نتیجه انتخابات طور دیگری رقم بخورد و تصمیم به ابطال انتخابات گرفته شود، چرا تا به این اندازه در خصوص این موضوع تعلل صورت میگیرد؟! شاید جواب تمامی این سوالها همین باشد که تکواندو برای وزارت ورزش و جوانان در اولویت نیست. البته نکته جالب توجه این است که پولادگر پس از سالها حضور در انتخابات فدراسیون تکواندو، در این دوره در مجمع انتخاباتی شکست خورد، اما چند روز بعد از ناکامی در انتخابات تکواندو، به وزارت ورزش و جوانان کوچ کرد و به جای علینژاد معاونت قهرمانی و توسعه وزارت ورزش و جوانان را در اختیار گرفت.
بدون شک حضور پولادگر در مهمترین پست اجرایی وزارت ورزش و جوانان این انتظار را به وجود میآورد که او بهعنوان خانواده تکواندو، خروج از بلاتکلیفی این فدراسیون را در دستور کار قرار دهد و یک تصمیم جدی در مورد آن اتخاذ کند، اما گویا این موضوع هم برای رئیس سابق فدراسیون تکواندو هم اهمیت چندانی ندارد.
بیشتر بخوانید؛
سجادی پدر ورزش است و باید بیشتر از ما به فکر تکواندو باشد/ بلاتکلیفی فدراسیون اتفاق خوشایندی نیست
برخی افراد به تکواندو خیانت میکنند/ سالها باید بگذرد تا خرابکاریهای دوران بلاتکلیفی درست شود
وزنهبرداری بلاتکلیفتر از همیشه/ کسب کرسیهای جهانی روی هوا!
اگر مرادی دلسوز وزنهبرداری است نباید تنش ایجاد کند/ وزارت ورزش باید زودتر تعیین تکلیف کند
بازنشستهای که عاشق میز ریاست است! / بلاتکلیفی بلای جان وزنهبرداری ایران
بلاتکلیف مثل وزنهبرداری
پس از تکواندو و بلاتکلیفیای که گرفتار آن شده است؛ نوبت به وزنهبرداری میرسد. وزنهبرداری یکی از مهمترین فدراسیونهای ورزشی کشور است که همیشه جزء مدالآوران بازیهای آسیایی و المپیک بوده، اما این روزها وزنهبرداری هم در بلاتکلیفی محض به سر میبرد و به نظر میرسد این فدراسیون هم برای وزارت ورزش و جوانان اهمیت ندارد. درواقع اگر فدراسیونی مثل تکواندو که منتظر صادر شدن حکم ریاست هادی ساعی است؛ یا فدراسیون بسکتبال که پس از دو بار تعویق در انتخابات، هر دو دارای سرپرست هستند، اما در وزنهبرداری شرایط کاملا متفاوت است. درواقع این فدراسیون نه سرپرست دارد و نه رئیس بازنشسته او این موضوع را میپذیرد. وزارت ورزش و جوانان هم برای انتخاب سرپرست هیچ اقدامی نمیکند تا همه چیز در این فدراسیون معلق باشد.
بدون شک مشخص نبود برنامهها و تعطیلی اردوی تیم ملی جوانان که برای حضور در مسابقات قهرمانی جهان یونان آماده میشدند، گوشهای از تأثیرات این بلاتکلیفی در وزنهبرداری است. در تیم ملی وزنهبرداری بزرگسالان هم چیزی مشخص نیست و حتی سرمربی تیم ملی نمیداند آیا هنوز سرمربی هست یا خیر. قطعا این شرایط به سود هیچ کس نیست و دود این اتفاقات بیشتر به چشم وزنهبرداران میرود که برای بازیهای آسیایی هانگژو آماده میشوند. این رشته در زمان ریاست علی مرادی با مشکلات زیادی همراه بود. مدیریت مرادی سبب شده بود که وزنهبرداران حتی در آستانه مسابقات جهانی در اردوهای تیم ملی از آب معدنی هم محروم باشند و با توجه به این شرایط انتظار میرود وزارت ورزش این فدراسیون را از بلاتکلیفی نجات دهد تا شاید آرامش به این رشته برگردد.
البته هفته گذشته خبری در رسانهها منتشر شد مبنی بر اینکه داوود باقری، نایبرئیس فدراسیون وزنهبرداری بهعنوان سرپرست انتخاب شد. این خبر به صورت رسمی از وزارت ورزش و جوانان منتشر نشده بود و به همین خاطر با اما و اگرهای زیادی روبهرو بود. البته که طبق ماده ۲۴ اساسنامه فدراسیونهای ورزشی در صورتی که رئیس فدراسیون به هر دلیلی غایب باشد، امور جاری فدراسیون بر عهده نایبرئیس خواهد بود. پس از انتشار این خبر، فدراسیون وزنهبرداری در بیانیهای اعلام کرد باقری تنها امور جاری فدراسیون را پیگیری میکند.
حال و روز هر دو فدراسیون المپیکی و مهم نشان میدهد وزارت ورزش و جوانان در مشخص کردن وضعیت این فدراسیون کوتاهی میکند و با توجه به اینکه سال آینده هم بازیهای آسیایی هانگژو پیش رو است و دو رشته تکواندو و وزنهبرداری میتوانند با کسب مدالهای خوشرنگ وزن کاروان اعزامی به تیم ملی را بالا ببرند؛ در وضعیت بلاتکلیف هستند. وزیر ورزش و جوانان خود از خانواده ورزش است و بیشتر از هر کس دیگر بهتر میداند بلاتکلیفی یک فدراسیون تا چه اندازه به ورزشکاران ضربه وارد میکند. امیدواریم او که این روزها در سفر پکن برای افتتاحیه بازیهای المپیک زمستانی حضور دارد، پس از بازگشت به ایران، تعیین تکلیف این دو فدراسیون را در دستور کار خود قرار دهد.
انتهای پیام/۴۰۵۷/پ
انتهای پیام/