صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۱۱ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۰

نقشه رقومی یکپارچه جمهوری اسلامی ایران رونمایی شد

مراسم رونمایی از نقشه رقومی یکپارچه جمهوری اسلامی ایران و نیز انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین پژوهشگاه فضایی ایران و نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.
کد خبر : 639089

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، امروز برابر با چهارشنبه ۱۳ بهمن ماه با حضور حسین صمیمی، رئیس پژوهشگاه فضایی ایران، حسن سالاریه، رئیس سازمان فضایی ایران و امیر سرتیپ خلبان واحدی، فرمانده نیروی هوایی ارتش، مراسم رونمایی از نقشه رقومی یکپارچه جمهوری اسلامی ایران برگزار شد. در این مراسم که در آستانه روز ملی فناوری فضایی برگزار شد، پس از ارائه گزارشی از دستاوردهای پژوهشگاه فضایی ایران در حوزه محموله‌های سنجش از دور، از نقشه رقومی یکپارچه جمهوری اسلامی ایران رونمایی شد.


ویژگی‌ مهم این نقشه، یکپارچه بودن اطلاعات طبیعی و انسانی با دقت بالا است. از این‌رو، در حوزه مدیریت عوارض طبیعی مانند سیل، زلزله، فرونشست و...، و مدیریت عوارض انسانی مانند کشاورزی، منابع آب و فاضلاب، مکان یابی و... کاربرد دارد. در پایان مراسم، تفاهم‌نامه‌ای تحت عنوان «همکاری در زمینه‌های هوایی و فضایی» و با هدف توسعه و کاربردی کردن فناوری‌های هوافضا بین پژوهشگاه فضایی ایران و نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران منعقد شد.


از جمله همکاری‌های مشترک تعریف‌شده ذیل این تفاهم می‌توان به مشارکت در تولید نقشه‌های موضوعی در ابعاد مختلف به‌منظور تأمین نیازهای سازمان‌ها دولتی و جامعه؛ مشارکت در تولید سامانه‌های سنجش از دوری از قبیل سامانه فرونشست، سیل و زلزله؛ مشارکت در تولید اطلاعات مکانی مورد نیاز کشور؛ مشارکت در تولید نقشه‌های هوشمند مبتنی بر هوش مصنوعی؛ مشارکت در تولید سامانه بومی ناوبری مورد نیاز؛ و مشارکت در تجاری‌سازی محصولات برای استفاده جامعه از سرریز فناوری‌های هوایی و فضایی اشاره کرد.


انتهای پیام/۴۰۲۱/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر