صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۲۵ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۰

مغز انسان، افراد را ۱۵ ثانیه در گذشته نگه می‌دارد!

مطالعات نشان می‌دهد مغز انسان، افراد را ۱۵ ثانیه در گذشته نگه می‌دارد.
کد خبر : 638266

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از «ساینس آلرت»، مطالعات نشان می‌دهد که مغز انسان، افراد را ۱۵ ثانیه در گذشته نگه می‌دارد. چشمان انسان به‌طور مداوم توسط حجم عظیمی از اطلاعات بصری بمباران می‌شود. میلیون‌ها شکل، رنگ و حرکت همیشه در حال تغییر در اطراف چشمان افراد هستند. برای مغز، این کار آسانی نیست.


از یک طرف، جهان بصری به‌دلیل تغییر در نور، دیدگاه و عوامل دیگر به‌طور مداوم تغییر می‌کند. از سوی دیگر، ورودی بصری ما به دلیل پلک زدن و این واقعیت که چشم‌ها، سر و بدن ما مکرراً در حرکت هستند، دائماً تغییر می‌کند؛ بنابراین چشم مانند یک دوربین عمل می‌کند که در حال فیلم‌برداری است. پس درواقع محیط مانند یک فیلم در حرکت است، اما افراد محیط را ثابت درک می کنند.


این فرآیند قرن‌هاست که دانشمندان را مجذوب خود کرده است و یکی از سوالات اساسی در علم بینایی است. دانشمندان می‌گویند مغز به جای تجزیه و تحلیل تک‌تک عکس‌های بصری، در یک لحظه معین میانگین چیزی را که در ۱۵ ثانیه گذشته دیده‌ایم، درک می‌کنیم؛ بنابراین با کنار هم قرار دادن اشیاء برای شبیه‌تر به نظر رسیدن به یکدیگر، مغز انسان را نیز فریب می‌دهد تا یک محیط پایدار را به‌خوبی درک کنند.


به عبارت دیگر، مغز مانند ماشین زمان است که مدام انسان را در زمان به عقب می‌فرستد. این مانند یک برنامه است که ورودی بصری انسان را هر ۱۵ ثانیه یک بار در یک برداشت جمع می‌کند تا افراد بتوانند زندگی روزمره را به‌خوبی اداره کنند.


اگر مغز ما همیشه در زمان واقعی به‌روزرسانی می‌شد، جهان مانند مکانی آشفته با نوسانات مداوم در نور، سایه و حرکت احساس می‌شد. همچنین افراد احساس می‌کردند که مدام دچار توهم می‌شوند.


انتهای پیام/۳۰۰۴/پ


انتهای پیام/

برچسب ها: چشم مغز بینایی
ارسال نظر