صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۸ - ۰۶ بهمن ۱۳۹۴
دبیر انجمن طب فیزیکی و توانبخشی:

25 درصد مردم دچار دردهای مزمن هستند

دبیر انجمن طب فیزیکی و توانبخشی با توجه به اینکه از توانمندی و قابلیت‌های تخصصی توانبخشی در مدیریت درد استفاده نشده است، گفت: نبود الگو و راهنمای بالینی در رویکرد دردهای مختلف عمده‌ترین مشکل کنترل درد در کشور به شمار می‌رود.
کد خبر : 63761

به گزارش گروه اجتماعی آنا، دکتر سید احمد رئیس‌ السادات در آستانه برگزاری نوزدهمین کنگره سالیانه طب فیزیکی، توانبخشی و الکترودیاگنوز ایران، اظهار کرد: علیرغم پیشرفت‌ها در ارائه روش‌های کاهش درد و درمان بیماری‌های مربوط به حوزه طب فیزیکی و توانبخشی هنوز 10 تا 25 درصد افراد دچار درجاتی از درد مزمن هستند که این آمار با توجه به افزایش سالمندی در کشور در حال بیشتر شدن است.


وی افزود: درد سبب ایجاد اختلال عملکرد و کاهش کیفیت زندگی می‌شود که با استفاده از همکاری بین‌رشته‌ای و تشخیص استفاده از روش‌های مناسب می‌توان اقداماتی در جهت کاهش درد به کار برد.


عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: یکی از اهداف ما پیشگیری از اوج درد و بهبود عملکرد دستگا‌ه‌های عضلانی و اسکلتی بدن در دراز مدت است.


رئیس‌ السادات با تاکید بر اینکه از توانمندی و قابلیت‌های تخصصی توانبخشی در مدیریت درد استفاده نشده است، گفت: طب فیزیکی و توانبخشی با رویکرد چند جانبه‌گری قابلیت منحصر به فردی برای کاهش درد و مداخلات مربوط به آن دارد.


دبیر انجمن طب فیزیکی و توانبخشی در ادامه با توجه به مشکلات کنترل درد، افزود:‌ الگو و راهنمایی بالینی در رویکرد دردهای مختلف وجود ندارد و اگر باشد متناسب شرایط کشور بومی‌سازی نشده است، همچنین مبانی آموزشی استاندارد در حوزه درد در رشته‌های تخصصی مختلف وجود نداشته و عدم وجود تعرفه و نبود پوشش بیمه‌ای مناسب برای انجام مداخلات مربوط به درد از دیگر مشکلات در حوزه کنترل درد به شمار می‌رود.


وی خاطرنشان کرد: امیدواریم با افزایش روز افزون ورود متخصصان طب فیزیکی و توانبخشی و بهره‌مندی از روش‌های جدید درمانی همچون تزریق تحت هدایت سونوگرافی در ارائه خدمات جامع به بیماران موفق‌تر باشیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر