صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۷ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۰
هفته پژوهش ۱۴۰۰(۱۹۴)/ کارگر شریف‌آباد در گفت‌وگو با آنا:

عرضه طرح پژوهشی به مجریان بر اساس تخصص و صلاحیت باشد

مجوز اخذ ضمانت‌نامه اداری از دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان مجری طرح صادر شودیک پژوهشگر برتر با انتقاد از محدودبودن بودجه پژوهشی و یا اختصاص آن به مجریان خاص تأکید کرد: در این زمینه باید عرضه طرح پژوهشی برای همه مجریان به‌صورت مساوی و برحسب تخصص و صلاحیت باشد.
کد خبر : 637174

گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ هادی کارگر شریف‌آباد عضو هیئت علمی گروه مهندسی مکانیک و رئیس مرکز تحقیقات انرژی و توسعه پایدار دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان، تاکنون دارای طرح‌های پژوهشی متعددی با ارگان‌های مختلف دولتی و خصوصی مانند شرکت گاز، شرکت آب و فاضلاب و ... بوده است. وی در کنار انجام طرح‌های پژوهشی، موفق به چاپ مقالات ISI و علمی پژوهشی متعدد و ثبت اختراع و هفته پژوهش 1400 به عنوان پژوهشگر برتر استان سمنان انتخاب شده است.




بیشتر بخوانید:


کارنامه‌ای پژوهشی با ۱۳ ثبت اختراع و تولید ۵ محصول دانش‌بنیان


کسب نتایج مطلوب از تحقیقات علمی با اعتبارسنجی نیازهای جامعه


پیشرفت اقتصادی در گرو توان پژوهشی و تولید دانش




هادی کارگر شریف‌آباد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا درباره مؤلفه‌ها و ویژگی‌هایی که موجب انتخابش به‌عنوان پژوهشگر برتر و برگزیده شد، اظهار کرد: استمرار فعالیت‌های پژوهشی مختلف مانند انجام طرح‌های پژوهشی برون‌دانشگاهی، چاپ مقالات علمی معتبر و ثبت اختراع از پارامترهای انتخاب این‌جانب به‌عنوان پژوهشگر برتر است.


دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین مؤسسات آموزش عالی کشور باید سهم مساوی در کنار دانشگاه‌های دولتی داشته باشد و ایجاد قوانین خاص برای مجریانی که از دانشگاه آزاد برای طرح پژوهشی اقدام می‌کنند، صحیح نیست.وی درباره تازه‌ترین فعالیت‌ها و موفقیت‌های علمی و پژوهشی خود توضیح داد: جدیدترین فعالیت علمی و پژوهشی‌ام عقد قرارداد پژوهشی برون‌دانشگاهی و انجام آن به‌صورت کامل و مورد رضایت کارفرما با مبلغ ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان است.


رئیس مرکز تحقیقات انرژی و توسعه پایدار دانشگاه آزاد سمنان ادامه داد: چاپ مقاله با عنوان «A comprehensive review of Enviro-Exergo-economic analysis of solar stills» در ژورنال Renewable and Sustainable Energy Reviews با ضریب تأثیر ۱۴.۹۸۲ که با همکارانم نادر رهبر، احد عابدینی و شاهین شعیبی چاپ کرده‌ایم، فعالیت جدید دیگر است.


کارگر شریف‌آباد درباره نقص‌ها و کمبودهای کنونی عرصه پژوهش و فناوری کشور و بایدها و نبایدهای این حوزه عنوان کرد: ازجمله موارد نقص و کمبودهای کنونی پژوهش و فناوری کشور می‌توان از محدودبودن بودجه پژوهشی ارگان‌های دولتی و یا اختصاص آن به مجریان خاص نام برد. در این زمینه باید عرضه طرح پژوهشی برای همه مجریان به‌صورت مساوی و برحسب تخصص و صلاحیت باشد.


وی ادامه داد: در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین مؤسسات آموزش عالی کشور باید سهم مساوی در کنار دانشگاه‌های دولتی را داشته باشد و ایجاد قوانین خاص برای مجریانی که از دانشگاه آزاد برای طرح پژوهشی اقدام می‌کنند، صحیح نیست.


مجوز اخذ ضمانتنامه اداری از دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان مجری طرح صادر شود


عضو هیئت علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد سمنان درباره انتظارش به‌عنوان پژوهشگر از مسئولان بالادستی به‌ویژه دولتمردان متذکر شد: این‌جانب از مسئولان کشور تقاضا دارم موارد مربوط به عقد قراردادهای پروژه دانشگاهی با دانشگاه آزاد اسلامی را به‌صورت مساوات با دانشگاه‌های دولتی ببینند و قوانین مربوط به ضمانت‌نامه را مانند ارگان‌های دولتی لحاظ کنند و مجوز اخذ ضمانتنامه اداری از دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان مجری طرح را صادر کنند.




بیشتر بخوانید:


کمبود امکانات و بودجه مانعی برای انجام پژوهش‌های به‌روز و کاربردی


هزینه‌ بالا تحقیق در برخی رشته‌ها را محدود یا تعطیل کرده است


نتایج تحقیقات و پژوهش‌های موفق کاربردی و عملیاتی شود




رئیس مرکز تحقیقات انرژی و توسعه پایدار دانشگاه آزاد سمنان درباره انتقادها و پیشنهادهای سازنده‌اش در مورد شاخص‌های رشد و توسعه پژوهشی کشور تأکید کرد: از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی تقاضا دارم با وضع بخشنامه‌های لازم، زمان صرف‌شده برای فعالیت‌های پژوهشی اعضای هیئت علمی را به‌عنوان ساعت موظفی به‌صورت شفاف و قانونمند لحاظ کنند؛ چراکه لازمه چاپ یک مقاله معتبر و یا انجام یک طرح پژوهشی برون‌دانشگاهی مستلزم زمان زیادی است که به‌دلیل ندیده‌شدن در مقررات مربوط، موجب مشکلاتی در این زمینه شده است.


انتهای پیام/۴۰۶۲/۴۱۰۳/


انتهای پیام/

ارسال نظر