صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۳۰ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۰
در دانشگاه آزاد گرگان برگزار شد؛

برگزاری مسابقه نجات تخم‌مرغ با حضور ۷۴ تیم

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان از برگزاری مسابقه نجات تخم‌مرغ با حضور ۷۴ تیم خبر داد.
کد خبر : 636245

سیدعرفان حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در گرگان درباره مسابقه علمی و مفرح نجات تخم‌مرغ یا چالش جاذبه (Gravity Challenge) اظهار کرد: این چالش با هدف تقویت خلاقیت ذهنی و فکری و آشنایی بیشتر دانشجویان و دانش‌آموزان با نحوه ساخت سازه‌ها و اجسام یاری‌رسان به انسان در ارسال کاوشگرها به سیاره‌های دیگر برگزار شد.




بیشتر بخوانید:





وی افزود: این رقابت با حضور معاون پژوهش و فناوری، استادان فنی مهندسی و جمع کثیری از دانشجویان و دانش‌آموزان به همت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان برگزار شد.


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان بیان کرد: هدف اصلی از طراحی این مسابقات در دنیا کسب ایده‌هایی برای طراحی و ساخت سازه‌ها و مکانیزم‌هایی است که بتواند انسان را در ارسال و پرتاب کاوشگرها به سیاره‌های دیگر و به حداقل رساندن آسیب‌های وارد بر این کاوشگرها یاری کند.



حسینی افزود: تخم‌مرغ به دلیل حساسیت و ظرافتی که دارد، برای اتخاذ ایده‌های مناسب در این مسابقه مورد استفاده قرار گرفته است، بنابراین برای شرکت در این مسابقات می‌بایست سسازهای خاصی ساخته شود و تخم‌مرغ به گونه‌ای در آن جاسازی شود که با سقوط سازه از ارتفاع ۱۲ متری، تخم مرغ کم‌ترین آسیب را ببیند.


وی درباره شرایط برگزاری و نحوه امتیازدهی گفت: در این مسابقه با توجه به استقبال خوب دانشجویان و دانش‌آموزان از سراسر استان و از رشته‌های مختلف، ۲۳ تیم دانشجویی و ۵۱ تیم دانش‌آموزی ثبت نام و اعلام آمادگی نمودند.


این مسئول عنوان کرد: شرکت کنندگان با بهره‌گیری از دانش، خلاقیت و ابتکار، سازه‌هایی که طراحی و ساخته بودند را پس از ارزیابی و امتیازدهی وزن، خلاقیت سازه و مکانیزم خروج تخم‌مرغ، توسط داوران، سازه‌های خود را از ارتفاع ۱۲ متری رها کردند و در این مرحله نیز هیئت داوران با توجه به فرود دقیق در نقطه پیش فرض و رهاسازی و خروج سالم تخم‌مرغ به تیم‌های شرکت‌کننده امتیاز مربوطه را لحاظ کردند.


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان با معرفی هیئت داوران این مسابقه به شرح مریم مهاجر، مریم خورشیدی، الهه کیائی و محمدهادی الماسی، از همه کسانی که در برپایی این رویداد تلاش‌گران قدردانی کرد.


حسینی گفت: درمراسمی جوایز نقدی تیم‌های اول، دوم و سوم به ترتیب ۷، ۵ و ۳ میلیون ریال و ۳ میلیون ریال نیز به تیم دارای خلاقیت برتر تقدیم شد


انتهای‌ پیام/۴۱۱۷/


انتهای پیام/

ارسال نظر