برگزیدگان رویداد ملی سکوی پرتاب صنایع غذایی، بهداشتی و دارویی
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از شهرقدس، اختتامیه سومین رویداد ملی سکوی پرتاب صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و دارویی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفادشت برگزار شد.(بیشتر بخوانید)
در این رویداد جمعی از صاحبنظران متشکل از لیلا تقیزاده نماینده تحقیق و توسعه شرکت باریج اسانس، نماینده تحقیق و توسعه شرکت دامداران، نمایندگان تحقیق و توسعه شرکت هاگسان فعال در صنعت نوشیدنی، محمد عبداللهیان نوقابی مؤسس و عضو هیئت مدیره شرکت دانشبنیان توسعه گیاهان زراعی، سعید قنبری فشی مسئول خانه نخبگان بسیج استان تهران و رامین محمدی مدیر علمی پژوهشی سپاه استان تهران حضور یافتند.
سرپرست دانشگاه آزاد شهرقدس، ملارد، صفادشت و دانشکده مهارتی اندیشه اظهار کرد: ایدههای برتر توسط شتابدهنده دانشگاه برای مشاوره و ارتقا و کاهش ریسکپذیری مورد حمایت قرار گرفته تا زمینه اقدام برای سرمایهگذاری فراهم شود. در راستای اجرای بخشنامه گام دوم دانشگاه برای سایر ایدههای حمایتشده امکان استقرار در مرکز رشد فراهم است.
عبدالله قاسمی پیربلوطی افزود: وجود مرکز رشد و سرای نوآوری و نظام موضوعات پایاننامهها و تعریف هدفمند پژوهشها در راستای صنعت و تجارت اکوسیستم مناسب برای حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم و چهارم و تحقق هدف کارآفرینی و توسعه اقتصاد دانشبنیان را فراهم میکند که لازمه دستیابی به این اهداف فرهنگسازی و انجام رویدادهای پژوهشی است.
حرکت جدی دانشگاه به سمت دانشگاه حل مسئله
دبیر اجرایی سومین رویداد ملی سکوی پرتاب صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و دارویی هم بیان کرد: براساس بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و لزوم شناختن ظرفیتها و مزیتها و استفاده از آنها، شناخت مشکلات و اقدام برای حل آنها اهداف رویداد ملی سکوی پرتاب تعریف شد.
سپیده بهرامی ادامه داد: اهداف این رویداد، حل مسائل و چالشهای صنعت، تعامل صنعت و دانشگاه و حرکت جدی دانشگاه به سمت دانشگاه حل مسئله هستند. بر این اساس محورهای رویداد بهمنظور انجام پژوهشهای مسئلهمحور، براساس چالشها و نیازهای پژوهشی موجود در صنعت از حامیان رویداد دریافت شد و محورها با تعامل کمیته علمی رویداد و صنعت شکل گرفتند.
وی تأکید کرد: دبیرخانه رویداد فعالیت خود را از مرداد ۱۴۰۰ آغاز کرد و بیش از ۴۰ ایده از سطح کشور به باشگاه پژوهشگران جوان واحد صفادشت ارسال شد. ایدهها در سه مرحله داوری شدند و تعداد چهار ایده در زمینه غذایی و سه ایده در زمینه دارویی به عنوان برگزیده معرفی شدند.
دبیر اجرایی سومین رویداد ملی سکوی پرتاب صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و دارویی عنوان کرد: این رویداد در دو بخش مسابقه ایدهشو و بررسی پایاننامههای برنامه علمی صنعت و تجارت با همکاری وحید ساداتپور مجری برنامه علمی صنعت و تجارت و مریم مصلحیشاد رئیس شورای دانشی کشاورزی برگزار شد.
بهرامی بیان کرد: از جمله حامیان رویداد شرکت فراوردههای لبنی دامداران، شرکت باریج اسانس، شرکت سرجیو، انجمن علوم و فناوری بستهبندی ایران، معاونت علمی پژوهشی بسیج و سپاه استان تهران، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس، مدرسه اشتغال دانشگاه آزاد شهرقدس، مرکز رشد و فناوریهای نوین در صنایع کوچک و متوسط، شتابدهنده گیاهان دارویی و فراوردههای طبیعی سما و سرای نوآوری دکتر قریب هستند.
در جلسه اختتامیه این رویداد علیرضا عموعابدینی مدیرکل مسابقات و رویدادهای دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان هم با تأکید بر اهمیت تعریف ایدهها و پایاننامهها در راستای برنامه علمی و حرکت هدفمند فعالیتهای پژوهشی در راستای نیازهای صنعت تشریح کرد: با توجه به این رویکرد در راستای رویداد، مذاکراتی با صنایع انجام شد و از دستاوردهای این رویداد انعقاد تفاهمنامه با شرکت باریج اسانس و انجمن علوم و فناوری بستهبندی ایران برای تعریف فعالیتهای آموزشی و پژوهشی مشترک و تعریف پایاننامهها و فعالیتهای پژوهشی براساس نیازهای صنعت بود.
در این رویداد شناسایی و تشویق پایاننامههایی که براساس نیازمندیهای صنعت ازجمله شرکت دامداران تعریف شده و در تعامل مطلوب با صنعت هستند نیز صورت گرفت. در این ارتباط از دانشجویان عاطفه مستقیم، لیلا طاهریفرد، فائزه فرهنگدهقان، شقایق صباغی و ساغر حارثی تجلیل و قدردانی شد.
رامین محمدی مدیر علمی پژوهشی سپاه استان تهران هم در این رویداد به معرفی ارگانهای حمایتکننده پرداخت و اعلام کرد که امکان حمایت از ایدهها و ارتقای آنها میسر است.
در آیین پایانی رویداد سپیده بهرامی رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد صفادشت اعلام کرد: حمایت از ایدهها با هماهنگی ستاد مرکزی باشگاه پژوهشگران جوان و با بهرهگیری از حمایت حامیان و زیرساختهای دانشگاه آزاد اسلامی شهرقدس، ملارد و صفادشت در دستور کار قرار دارد.
به گزارش آنا در این رویداد مریم انتشاری نجفآبادی برگزیده زمینه دارویی و زهرا سلطانیفر و النا ولیجانیان دو نفر از برگزیدگان زمینه غذایی به ارائه و توضیح ایده خود پرداختند و ایدههای برگزیده دیگر بهصورت پخش کلیپ ارائه شد. فیلمهای کوتاه معرفی رویداد و ایدهها از طریق لینک http://bpj.safaiau.ac.ir/idea-clips/ قابل مشاهده است.
عنوان ایدههای برگزیده زمینه غذایی به ترتیب شامل کشت هترو تروفیک جلبکهای کلرلا ولگاریس و اسپیرولینا پلاتنسیس، پردازشهای پاییندستی؛ تولید گوشت و پنیرآنالوگ گیاهی سرشار از پروتئین و سالم (زهرا سلطانی فر و سعیده شیرازی همدانی)، استخراج دیواره سلولی مخمر و استفاده از آن بهعنوان پری بیوتیک در خوراک دام و طیور (شیما مرادی و النا ولیجانیان)، نوشیدنی فراسودمند (زهرا لطیفی)، اپلیکیشن مدیریت ضایعات مواد غذایی (نیکتا راستگو) هستند.
عنوان ایدههای برگزیده زمینه دارویی شامل داروی رفع مشکلات کبدی (خبات خدری)، اثر نانوحاملهای دارویی گلنار فارسی بر استرس اکسیداتیو مغز (مریم انتشاری نجف آبادی)، جعبه دارویی هوشمند مبتنی بر پلتفرم اینترنت اشیا (فرهاد کریمخانی و فاطمه حیدری شوطلو) هستند.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان واحد صفادشت یادآوری کرد: شرکت باریج اسانس حامی و اسپانسر بخشی از جوایز برندگان نیز بوده است.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/
انتهای پیام/