صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۵۰ - ۲۷ دی ۱۴۰۰
کولیوند:

جمعیت هلال احمر و ارتش تفاهم نامه همکاری امضا می‌کنند

رئیس جمعیت هلال‌احمر از امضای تفاهم نامه همکاری با ارتش جمهوری اسلامی ایران خبر داد.
کد خبر : 635495

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا پیرحسین کولیوند، روز دوشنبه در جلسه شورای معاونین این جمعیت با اشاره به قدردانی رئیس ستاد نیروهای مسلح کشور از خدمات هلال‌احمر در ارائه آموزش‌های امدادی به سربازان وظیفه خاطرنشان کرد: این جمعیت به دنبال گسترش تعاملات و همکاری خود با همه ارگان‌ها برای ارتقای کیفی خدمات به مردم است و بر همین اساس به‌زودی با ارتش جمهوری اسلامی در زمینه همکاری‌های دوجانبه در بحران و مواقع عادی، تفاهم‌نامه امضا خواهد کرد.


وی بر لزوم تعامل همه مسئولان و مدیران عامل استان‌ها با نمایندگان مجلس به منظور کمک به موضوع افزایش اعتبارات هلال‌احمر بنا بر وظایف حاکمیتی این جمعیت نیز تاکید کرد و گفت: دغدغه من بیشتر از خود امدادگران است و به شکل روزانه و مستمر پیگیر راه‌حلی برای رفع مشکل دریافتی و استخدام امدادگران هلال‌احمر چه از طریق سازمان اداری و استخدامی و چه از طریق مجلس و سایر صاحبان نفوذ و منابع قدرت هستیم اما این مشکل باید از طرف خود امدادگران در سطح استان‌ها و از طریق مکاتبه با نمایندگان مجلس هر شهر و استان نیز پیگیری شود تا به نتیجه مطلوب و مورد انتظار برسد و این دغدغه جمعی رفع شود.


رئیس جمعیت هلال‌احمر همچنین بر تبیین استراتژی هلال‌احمر برای خدمت در مناطق و محلات کم‌برخوردار ازجمله محله هرندی تهران تاکید کرد و افزود: هلال‌احمر به عنوان یکی از ارگان‌های دخیل در طرح توانمندسازی محلات کم‌برخوردار، باید بر اساس یک استراتژی مشخص، خدمت مستمر و مؤثر ارائه دهد.


کولیوند در این جلسه با معرفی مجتبی کشاورز به‌عنوان سرپرست اداره‌کل روابط عمومی هلال‌احمر گفت: ارتباطات و تعاملات زیرمجموعه هلال با روابط عمومی باید در سطح عالی انجام و خدمات هلال‌احمر در همه سطوح، انعکاس مناسبی در جامعه داشته باشد. همچنین از ظرفیت صدا و سیما و فضای مجازی از جمله اینستاگرام برای نشر خدمات خیرخواهانه، بشردوستانه و آموزش کمک‌های اولیه، استفاده مناسبی شود. ارائه این آموزش‌ها از طریق صداوسیما و رسانه‌های نوین، سطح اطلاعات و آگاهی جامعه را در برابر حوادث بالا می‌برد و در نتیجه خسارات جانی و مالی ناشی از حوادث و بحران‌ها کاهش می‌یابد.


وی افزود: حوزه اطلاع‌رسانی در استان‌ها هم باید تقویت شود و در ستاد، رصدخانه خوبی از همه برنامه‌ها و فعالیت‌های اجرایی هلال‌احمر در اقصی نقاط کشور داشته باشیم.


رئیس جمعیت هلال‌احمر با تاکید بر اینکه شفافیت، سرفصل فعالیت‌های هلال‌احمر در همه زمینه‌ها خواهد بود، گفت: هیچ حمایتی بالاتر از نام هلال‌احمر بر شرکت‌های تابعه جمعیت نیست و باید تلاش کنیم این سرمایه حفظ شود و ارتقا یابد. برای فعالیت‌های سه‌ماه آینده جمعیت نیز باید برنامه‌ریزی داشته و پس از سه ماه، گزارش عملیاتی از برنامه‌های اجرایی ارائه شود.


کولیوند ادامه داد: برای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب نیز با توجه به تاکید مقام معظم رهبری بر «تمدن نوین اسلامی» باید از ظرفیت حضور جوانان مؤمن و انقلابی در هلال‌احمر استفاده کنیم تا در مسیر درست گام برداریم.


وی با تاکید بر ضرورت اصلاح ساختار انسانی جمعیت هم افزود: نیروها و کارکنان هلال‌احمر به سمت فعالیت در بخش‌هایی که به نیروی کار بیشتری نیاز دارد، هدایت شوند.


محمد گلفشان رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر نیز در این جلسه از حضور و فعالیت تیم‌های سحر (سازماندهی حمایت‌های روانی و فرهنگی) این سازمان در دو استان سیل‌زده سیستان و بلوچستان و هرمزگان خبر داد و گفت: این تیم‌ها فعالیت‌ها و خدمات آموزشی، نقاشی، کاردستی، مشاوره، ایجاد فضای دوست‌دار کودک و … ارائه می‌دهند که در مناطق سیل‌زده هرمزگان ۲۰۳ نفر و در سیستان و بلوچستان نیز ۳۰۰ نفر از خدمات متنوع تیم‌های سحر سازمان جوانان هلال‌احمر بهره‌مند شده‌اند.


منصوره خرم باقری معاون امور بین‌الملل و حقوق بشردوستانه هلال‌احمر نیز در این جلسه با ارائه گزارش عملکرد این معاونت در یک هفته گذشته، از تلاش‌ها و پیگیری‌های انجام شده برای بازگرداندن ۲ فرزند به آغوش مادرشان پس از حدود ۴۰ سال خبر داد.


خرم باقری گفت: اوایل انقلاب این دو فرزند توسط پدر خود از کشور خارج شده بودند که مادر آنها از طریق اداره باز پیوند خانواده در هلال‌احمر پیگیر محل اقامت فرزندان خود می‌شود.


وی افزود: پس از حدود ۴۰ سال و با تلاش و پیگیری هلال‌احمر و همچنین همکاری جمعیت‌های صلیب سرخ چند کشور، رد پای این خانواده در فرانسه پیدا شد و این مادر توانست با فرزندان خود پس از سال‌ها دیدار کند.


در جلسه شورای معاونین هلال‌احمر، گزارش عملکرد معاونت‌ها و سازمان‌های جمعیت در یک هفته گذشته و همچنین گزارشی از خدمات امدادی هلال‌احمر در مناطق دچار سیل و برف و کولاک ارائه شد. تحلیل ساختاری شرکت‌ها و مؤسسات وابسته به هلال‌احمر، طرح پیشگامان پیشرفت و خدمت در راستای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب و فعالیت‌های جمعیت در حوزه بین‌الملل نیز در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.


انتهای پیام/۴۱۲۷


انتهای پیام/

ارسال نظر