صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۴۲ - ۲۲ دی ۱۴۰۰

فعالیت هزار و ۴۴۲ شرکت خلاق در کشور/ کارآفرینی در زیست‎بوم فناوری توسعه می‌یابد

نقش موثر شرکت‌های خلاق در توسعه کارآفرینی و اشتغال اقتصادی سبب شده تا تعداد این شرکت‌ها، از هزار و ۱۰۰ شرکت سال ۹۹ به هزار و ۴۴۲ شرکت تا امروز برسد.
کد خبر : 634422

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تأسیس شرکت‌های خلاق، یکی از مسیرهای مطمئن برای ایجاد فرهنگ توسعه و سرمنشأ تغییرات اساسی و بنیادی در اقتصاد کشور است. این ضرورت سبب شده تا معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، در سال‌های اخیر، توجه ویژه‌ای به افتتاح این شرکت‌ها و حمایت از آنها داشته باشد.


این حمایت‌های توسعه‌محورانه سبب شده تا هم‌اکنون هزار و ۴۴۲ شرکت خلاق در کشور ایجاد شود. این در حالی است که تا پایان سال گذشته، تعداد این شرکت‌ها در مرز هزار و ۱۰۰ شرکت قرار داشت. معاونت علمی و فناوری ریاست‌‍جمهوری با فراهم کردن زیرساخت‌های همکاری با ۲۰ دستگاه دولتی، زمینه‌های ارائه ۴۹ خدمت را به این شرکت‌ها فراهم آورده است.


افزایش تعداد شرکت‌های خلاق


با توجه به گستردگی و تنوع کسب‌وکارهای مرتبط با صنایع خلاق در کشور، به‌زودی شاهد افزایش چشمگیر تعداد شرکت‌های خلاق خواهیم بود و در راستای حمایت هرچه بیش‌تر از فعالان شرکت‌های خلاق، صاحبان این کسب‌وکارها این امکان را یافته‌اند تا از تسهیلاتی که تا پیش از این صرفا به شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه می‌شد، بهره‌مند شوند و مسیر پیشرفت را با سرعت بیش‌تری طی کنند اما تیم‌های خلاقی که قصد فعالیت در قالب شرکت را دارند، می‌توانند از یکی از ۱۰۸ مبادی معرفی در کشور استفاده کنند.


پیش از ثبت درخواست رسمی، شرکت‌ها می‌بایست واجد ۵ پیش‌شرط مهم باشند: دارا بودن یکی از شخصیت‌های حقوقی قابل ثبت در نظام قانونی کشور، خصوصی بودن شرکت، دانش‌بنیان نبودن محصول یا خدمت، حوزه محصول یا خدمت مرتبط با حوزه‌های خلاق مذکور در آیین‌نامه باشد و محصول یا خدمت باید تولید یا ارائه‌شده باشد.


برنامه توسعه زیست‌بوم شرکت‌های خلاق زمینه‌ای را فراهم کرده تا این شرکت‌ها از ۴۹ خدمت در سه بخش خدمات توسعه بازار، خدمات تسهیل فضای کسب‌وکار و خدمات پشتیبانی، تامین مالی و جذب سرمایه بهره‌مند شوند.


انتهای پیام/۴۰۲۱/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر