صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۴ - ۲۲ دی ۱۴۰۰
هفته پژوهش ۱۴۰۰(۱۸۱)/ خوشوقتی در گفت‌وگو با آنا عنوان کرد؛

کمبود امکانات و بودجه مانعی برای انجام پژوهش‌های به‌روز و کاربردی

یک پژوهشگر برتر گفت: پژوهش در علوم مختلف دامپزشکی نیازمند ابزار و امکانات لازم و کافی است که در بسیاری موارد کمبود امکانات و فراهم نبودن بودجه لازم، مانع انجام پژوهش‌های به‌روز و کاربردی می‌شود.
کد خبر : 634406

آمنه خوشوقتی پژوهشگر برتر هفته پژوهش ۱۴۰۰ در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره مؤلفه‌ها و ویژگی‌هایی که موجب انتخابش به‌عنوان پژوهشگر برتر و برگزیده شد، اظهار کرد: فعالیت‌های پژوهشی و تحقیقاتی در زمینه‌های مختلف ازجمله چاپ مقالات علمی در مجلات معتبر داخلی و خارجی، ارائه طرح‌های برون‌دانشگاهی، مدیرمسئولی مجله Journal of Alternative Veterinary Medicine و ... برخی از مؤلفه‌هایی هستند که موجب انتخابم به‌عنوان پژوهشگر برتر شد.




بیشتر بخوانید:


لزوم اتخاذ تدابیر لازم برای احیای علوم پایه


الگوبرداری از آلمان و ژاپن در توسعه پژوهش کشور/ مسائل مهم عرصه پژوهش چیست؟






دانشیار کلینیکال پاتولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون درباره تازه‌ترین فعالیت‌ها و موفقیت‌های علمی و پژوهشی خود توضیح داد: با توجه به اینکه گرایش کلینیکال پاتولوژی تخصص بین‌رشته‌ای بین علوم تخصصی دامپزشکی است به‌منظور تکمیل پژوهش‌های انجام‌شده و ارائه روش‌های تشخیصی و کلینیکی مناسب برای درمان بیماری‌های مختلف دامی، تحقیقات این‌جانب ادامه دارد و موفقیت‌هایی نیز به دست آمده است.


در بودجه‌بندی پژوهشی نوع رشته‌های علمی و تفاوت‌های هزینه‌های پژوهش در نظر گرفته شود.خوشوقتی افزود: سعی می‌شود با تدریس کاربردی درس کلینیکال پاتولوژی، دانشجویان دامپزشکی به ضرورت و اهمیت یاری‌گرفتن هرچه بیشتر از پاراکلینیک در تشخیص‌ها و درمان‌های دامپزشکی پی ببرند.


وی درباره نقص‌ها و کمبودهای کنونی عرصه پژوهش و فناوری کشور و بایدها و نبایدهای این حوزه بیان کرد: پژوهش در علوم مختلف دامپزشکی نیازمند ابزار و امکانات لازم و کافی است که متأسفانه در بسیاری موارد کمبود امکانات و فراهم نبودن بودجه لازم، مانع انجام پژوهش‌های به‌روز و کاربردی می‌شود.


دانشیار کلینیکال پاتولوژی دانشگاه آزاد کازرون انتظار خود به‌عنوان پژوهشگر از مسئولان بالادستی به‌ویژه دولتمردان را بیان کرد و توضیح داد: انتظار حمایت بیشتر از پژوهشگران است. با توجه به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی فاقد بودجه دولتی است، نیاز به حمایت مراکز دولتی و سازمان‌های تحقیقاتی از محققان دانشگاه با تأمین و اختصاص بودجه مناسب به پژوهشگران بیشتر احساس می‌شود.


خوشوقتی درباره انتقادها و پیشنهادهای سازنده و شاخص‌های رشد و توسعه عرصه پژوهشی کشور تأکید کرد: پیشنهاد می‌شود در بودجه‌بندی پژوهشی نوع رشته‌های علمی و تفاوت‌های هزینه‌های پژوهش در نظر گرفته شود.


پژوهشگر برتر هفته پژوهش ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس متذکر شد: قطعاً با همت مسئولان و حمایت مراکز تحقیقاتی از پژوهشگران در آینده نزدیک ایران اسلامی در زمینه‌های مختلف علمی و پژوهشی به پیشرفت‌های قابل توجهی دست خواهد یافت.


انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر