صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۴۷ - ۲۱ دی ۱۴۰۰
رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های وزارت بهداشت خبر داد؛

مشاهده افراد مبتلا به «سالک» در اطراف تهران/ فرد مبتلا باید یک ماه تحت درمان قرار گیرد

محمدمهدی گویا گفت: مواردی از بیماری سالک در اطراف شهر تهران مشاهده شده و باید اقدامات بهداشتی خوبی برای کنترل این بیماری انجام شود.
کد خبر : 634132

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه جامعه خبرگزاری آنا، محمدمهدی گویا در نشست خبری خود که ظهر امروز ۲۱ دی ماه به صورت برخط برگزار شد اظهار کرد: مواردی از بیماری سالک در اطراف شهر تهران مشاهده شده و باید اقدامات بهداشتی خوبی برای این بیماری صورت گیرد. کنترل حیوانات ولگرد در کنترل این بیماری اهمیت دارند.


رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های وزارت بهداشت افزود: اگر این اقدامات در زمان مناسبی صورت نگیرد، این بیماری شیوع بیشتری خواهد کرد و از مردم می‌خواهیم به توصیه مسئولان بهداشتی کشور توجه داشته باشند. در حال حاضر این بیماری به صورت روستایی در تهران مشاهده شده و اقدامات وزارت بهداشت برای کنترل ناقلان این بیماری است.


وی با اشاره به کنترل حشرات توسط وزارت بهداشت گفت: فرد مبتلا شده باید ۱ ماه تحت درمان قرار گیرد و بعد از درمان هم تحت مراقب باید قرار گیرد و پوشاندن روی زخم، برای فرد مبتلا از جمله مواردی است که باید رعایت شود.


گویا بیان کرد: استانداری تهران از این موضوع استقبال کرده و اقدامات کنترلی خوبی در زمینه بیماری سالک تا امروز انجام شده است.


 رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های وزارت بهداشت درباره سویه اُمیکرون افزود: ما با سویه جدیدی از کرونا با قدرت انتقال بالا مواجه هستیم و برخورد با این مسئله، باید به صورت دقیق باشد و شدت بیماری‌زایی این سویه ممکن است در آینده افزایش داشته باشد.


وی گفت: در حال حاضر برای درمان این بیماری درمان قطعی پیدا نشده و برای کنترل بیماری ۲ موضوع بالا بردن پوشش واکسیناسیون و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی باید مدنظر قرار گیرد.


گویا در پاسخ به این سوال که باید برای مقابله با اُمیکرون چه واکسنی زده شود، بیان کرد: درباره نوع واکسن تزریقی، کمیته علمی کشوری کرونا تصمیم گرفته و توصیه‌های آن‌ها در دست اجرا است.


رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های وزارت بهداشت افزود: برای تشخیص سویه اُمیکرون مشکلی نداریم و امکانات تشخیصی در استان‌های کشور برقرار است. دستورالعملی توسط وزارت بهداشت تهیه شده و طبق شرایط خاصی، از افراد تست‌های لازم گرفته می‌شود.


۶ میلیون نفر در کشور واکسینه نشده‌اند


وی گفت: در داخل کشور کیت‌های مربوط به کرونا تولید می‌شود و انجام آزمایش برای سویه اُمیکرون شرایط خاصی می‌خواهد و هر فردی نمی‌تواند تست دهد.


گویا بیان کرد: واکسیناسیون کودکان مورد بررسی قرار گرفته و ستاد ملی کرونا مستندات بیشتری را از ۲ کمیته مربوطه کرونا برای گرفتن تصمیم خواسته‌اند و بعد از پاسخ سوالات و مستندات، ستاد ملی کرونا تصمیم خواهد گرفت.


رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های وزارت بهداشت افزود: نوبت سوم واکسن باید از سوی مردم مورد استقبال قرار گیرد و همچنان ۶ میلیون نفر در کشور هستند که واکسن کرونا را تزریق نکرده‌اند. کسانی که نوبت سوم را دریافت کرده‌اند، شرایط بسیار بهتری در مقابل این بیماری دارند.


وی گفت: نزدیک به ۱۰ میلیون نفر در کشور دز سوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند و این تعداد برای ما قانع کننده نیست.


گویا عنوان کرد: ما مسئولان بهداشتی باید نهایت تلاش خود را در قانع کردن مردم داشته باشیم تا هموطنان به حرف ما اعتماد کنند و تزریق ۱۲۴ میلیونی واکسن، نشان از اعتماد مردم به ما است.


رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های وزارت بهداشت افزود: موارد مرگ ناشی از اُمیکرون در بسیاری از کشورها بسیار کم بوده. همچنین ما دستورالعمل مراجعه دانش‌آموزان به مدارس را اعلام کرده‌ایم.


انتهای پیام/۴۱۶۱/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر