صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیر عامل انجمن حمایت از مصرف کنندگان هشدار داد:

استفاده نانوایان از ماده سمی برای سفید نشان دادن نان

برخی از نانوایی‌ها برای سفید نشان دادن نان از این ماده سمی استفاده می‌کنند و توصیه ما به مصرف کنندگان این است از خرید اینگونه نان‌ها خودداری کنند.
کد خبر : 63311

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا، مدیر عامل انجمن حمایت از مصرف کنندگان در گفت‌وگو با ایلنا نسبت به مصرف جوهر قند در نانوایی‌ها هشدار داد.


مسیح انصاری گفت: متاسفانه مصرف جوهر قند در نانوایی‌ها به خصوص نانوایی‌های سنتی پز در حال افزایش است و هر روز بر میزان آن افزوده می‌شود.


وی افزود: برخی از نانوایی‌ها برای سفید نشان دادن نان از این ماده سمی استفاده می‌کنند و توصیه ما به مصرف کنندگان این است که از خرید اینگونه نان‌ها خودداری کنند. هرچه نان قهوه‌ای‌تر باشد نشانه این است که از سبوس بیشتری استفاده شده و مرغوبیت نان بالا است.


مدیرعامل انجمن حمایت از مصرف کنندگان تصریح کرد: سال‌های قبل از جوش شیرین در نان استفاده می‌شد با اینکه این ماده نسبت به جوهر قند خطر کمتری داشت اما استفاده از آن ممنوع شد اما جوهر قند یک ماده سمی و خطرناک است و برخی از تحقیقات نشان داده که این ماده سرطان زا نیز است به طوری که دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرده استفاده از این ماده خیانت است.


انصاری ادامه داد: انتظار ما از دستگاه نظارتی این است که نظارت بیشتری بر این امر داشته باشند و با متخلفان به شدت برخورد کنند زیرا سلامت مردم را به طور مستقیم به خطر می‌اندازد.



انتهای پیام/

برچسب ها: جوش شیرین
ارسال نظر