صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۰۰ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۴

رئیس دانشگاه علم و صنعت: بودجه سال 95 دانشگاه‌ها عملی نیست/ بودجه پژوهشی سال‌های گذشته در جاهای دیگری هزینه شد

رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران تاکید کرد بودجه سال 95 دانشگاه‌ها عملی نیست؛ چرا که با وجود افزایش 12درصدی در دستمزد سال آینده بودجه افزایش 7 درصدی داشته است.
کد خبر : 63246

دکتر محمد علی برخورداری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا درباره افزایش بودجه دانشگاه‌ها در سال 95 گفت: «بودجه سال 95 اکثر دانشگاه‌ها نسبت به سال گذشته حدود 7درصد افزایش داشته که باتوجه به هزینه‌های دانشگاه بسیار کم است. به طور مثال دستمزد سال 95 باید 12درصد افزایش پیدا کند در حالی که بودجه کلی 7درصد رشد داشته است بنابراین به نظر می‌رسد این میزان افزایش برای دانشگاه‌های کشور عملی نخواهد بود.»


او به بودجه سال 94 اشاره کرد و افزود: «برای کسری بودجه سال 94 دانشگاه‌ها لیستی به همراه اسناد ومدارکی تهیه شده که اگر بودجه امسال را کامل پرداخت کردند، مبلغ کسری نیز با توجه به مدارک ارائه شده، تامین شود.»


رئیس دانشگاه علم و صنعت درباره بودجه پژوهشی در سال‌های گذشته ادامه داد: «حداقل 15 درصد بودجه به مقوله پژوهش اختصاص داده می‌شود اما هزینه کردن آن در این حوزه شفاف نیست. زیرا این بودجه کامل پرداخت نمی‌شود و آن مقداری هم که به دست‌ دانشگاه‌ها می‌رسد در حوزه‌های ضروری‌تر هزینه‌ می‌شود. برای مثال دانشگاه‌ها اکثر مواقع برای دستمزد و پول آب و برق مشکل دارند، بنابراین مجبور می‌شوند کسری این موارد را با استفاده از بودجه پژوهشی تامین کنند.»


برخورداری به سیاست‌های جدید دولت در امر پژوهش اشاره کرد و گفت: «دولت قول داده بودجه پژوهشی سال 95 نسبت به گذشته افزایش داشته باشد تا دانشگاه‌ها بتوانند حوزه پژوهش را گسترش دهند. البته باید به این نکته توجه داشت که اگر دانشگاه‌ها کسری بودجه داشته باشند، مثل همیشه پژوهش قربانی می‌شود.»


او درباره بودجه پژوهشی 7 هزار میلیارد تومانی دولت برای پژوهش گفت: «این پول بین همه دانشگاه‌ها تقسیم می‌شود و برای هزینه‌های پژوهش در سال آینده پیش‌بینی شده. به همین علت جای دیگر هزینه نمی‌شود و صرفا در امر پژوهش خرج خواهد شد. اگر این مبلغ به دست دانشگاه‌ها برسد می‌تواند سرعت توسعه پژوهش را بالا ببرد.»


انتهای پیام/

ارسال نظر