صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۷ - ۱۵ دی ۱۴۰۰
هفته پژوهش ۱۴۰۰(۱۷۳)/ خداپرست در گفت‌وگو با آنا تأکید کرد؛

بیانیه گام دوم انقلاب چراغ راه عرصه پژوهش و فناوری

اعتماد میان صنعت و دانشگاه ایجاد شودیک پژوهشگر برتر گفت: بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در مورد علم و پژوهش باید به‌عنوان چراغ راه در عرصه پژوهش و فناوری مورد استفاده قرار گیرد.
کد خبر : 632269

گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ سیاوش خداپرست، دکتری مدیریت و برنامه‌ریزی ورزشی و رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان است. او ۱۳ سال سابقه عضویت در هیئت علمی گروه تربیت بدنی این واحد دانشگاهی را دارد و عضو هیئت مدیره انجمن علمی مدیریت ورزشی کشور و رئیس انجمن علمی مدیریت ورزشی استان گیلان است.


خداپرست که در هفته پژوهش ۱۴۰۰ به‌عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان معرفی و از وی تجلیل شده است در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره دلایل انتخابش به عنوان پژوهشگر برتر اظهار کرد: تاکنون سه بار به عنوان پژوهشگر برتر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان انتخاب شده‌ام و امسال هم با توجه به فعالیت‌های خوبی که در حوزه تألیف کتاب و چاپ مقالات در مجلات علمی و پژوهشی و بین‌المللی داشتم، توانستم به‌عنوان پژوهشگر برتر استان گیلان انتخاب شوم.




بیشتر بخوانید:


لزوم افزایش تعامل حوزه پژوهش کشور با مجامع علمی دنیا


از ثبت ۹ ژن و ۶ سویه باکتریایی تا چاپ و انتشار ۳۵ مقاله




وی که ۱۲ طرح پژوهشی، ۲۱ جلد کتاب و ۷۶ مقاله علمی پژوهشی و ISI و بیش از ۷۰ مقاله ارائه شده در همایش‌های ملی و بین‌المللی را در کارنامه علمی دارد، درباره تازه‌ترین فعالیت‌ها و موفقیت‌های علمی و پژوهشی خود مطرح کرد: اقدامات نهایی برای چاپ چهار جلد کتاب با عنوان‌های شیوه نگارش علمی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان، اصول بازاریابی ورزشی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، اصول اخلاقی در ورزش در دانشگاه بین‌الملل امام‌خمینی(ره) و اصول مدیریت سازمان‌های ورزشی در دانشگاه علامه طباطبایی از جدیدترین فعالیت‌هاست.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان اضافه کرد: در مدت اخیر یک مقاله بین‌المللی به همراه استادان دانشگاه پکن به چاپ رساندیم و امیدوارم در سال ۱۴۰۰ ارتباطات بین‌المللی بیشتری با استادان دانشگاه‌های معتبر جهان داشته باشیم و بتوانیم در این حوزه هم مؤثر باشیم.



این پژوهشگر برتر درباره نقص‌ها و کمبودهای کنونی عرصه پژوهش و فناوری کشور و بایدها و نبایدهای این حوزه اظهار کرد: از چالش‌های فراروی پژوهش جایگزینی شیوه‌های علمی به پولی است؛ زیرا محقق به دلایل مختلف مجبور به چاپ اثر خود است، نداشتن انگیزه کافی توسط محققان برای اجرای پژوهش‌های دقیق علمی، کاربردی نبودن بسیاری از پژوهش‌ها و متعاقب آن حمایت نکردن سازمان‌ها و صنایع از نتایج این پژوهش‌ها ازجمله کمبودهای فضای پژوهشی کشور است؛ بنابراین باید شرایطی فراهم شود تا استادان و محققان از پژوهانه(گرنت) برای انجام تحقیقات علمی استفاده کنند.


اختصاص پژوهانه برای انجام پروژه‌های تحقیقاتی


رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان درباره انتظار پژوهشگران از مسئولان بالادستی به‌ویژه دولتمردان به آنا گفت: انتظار از مسئولان این است؛ افرادی که علاوه بر حوزه آموزش در پژوهش هم فعالیت دارند، شرایط انگیزشی بیشتری برای آنان فراهم شود، مانند اینکه تعداد ساعت موظفی تدریس کمتر، حق جذب بیشتر، اختصاص پژوهانه برای انجام پروژه‌های تحقیقاتی، راه‌اندازی نشریات علمی و هماهنگی برای حضور در مجامع علمی و هر چیز کوچک یا بزرگ دیگری که بتواند محقق را تشویق کرده و آماده کارهای علمی و پژوهشی کند.




بیشتر بخوانید:


لزوم ساماندهی بخش خُرد و کلان نظام مدیریت پژوهش کشور


از تجاری‌سازی محصولات فناور تا نگارش ۵۰ مقاله با موضوع فناوری




خداپرست افزود: پیشنهاد می‌کنم که سازمان‌ها دیدگاه سنتی خودشان را به دیدگاه علمی تغییر دهند و اولویت‌های پژوهشی برای فعالیت‌های اجرایی خودشان مشخص کرده تا با همیاری علمی و همکاری واحدهای ارتباط با صنعت در دانشگاه‌ها بتوانند در برطرف کردن موانع و مشکلات پیشگام و موفق باشند.


وی بیان کرد: باید اعتماد میان صنعت و دانشگاه ایجاد شود و در تمام ابعاد این اعتمادپذیری حکمفرما باشد، نکاتی که به‌عنوان سند چشم‌انداز علمی هنوز نتوانسته‌ایم استفاده درستی از آن داشته باشیم، بیانیه گام دوم انقلاب در مورد علم و پژوهش است که توسط رهبر انقلاب اسلامی مطرح و تدوین شده که باید به‌عنوان یک چراغ راه در این عرصه از آن استفاده کرد.


انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر