صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۵ - ۰۴ بهمن ۱۳۹۴

تألیف کتاب«میکروب‌شناسی و ویژگی‌های فیزیک و شیمیایی آب آشامیدنی» از سوی عضو هیات علمی واحد همدان

کتاب«میکروب‌شناسی و ویژگی‌های فیزیک و شیمیایی آب آشامیدنی» از سوی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی همدان منتشر شد.
کد خبر : 63222

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، کتاب میکروب‌شناسی و ویژگی‌های فیزیک و شیمیایی آب آشامیدنی به همت رضا حبیبی پور عضو هیات علمی واحد همدان و رقیه قلی زاده دوران محله به زیور طبع آراسته شده است.


در این کتاب آمده است: آب در قرآن اهمیتی عمیقی دارد و خداوند در آیات متعدد انسان را به تفکر در آب و شکرگزاری این نعمت بزرگ یادآور شده است، یکی از مهم‌ترین مسائل جوامع امروزی تأمین آب برای مصارف گوناگون است به‌گونه‌ای که زندگی بدون آب در کره زمین معنا و مفهومی ندارد.


کتاب"میکروب‌شناسی و ویژگی‌های فیزیک و شیمیایی آب آشامیدنی با توجه به نیاز روزافزون جامعه به منابع آب آشامیدنی و اقلیم نیمه‌خشک ایران و لزوم داشتن آگاهی در مورد منابع آلوده‌کننده آب و راهکارهای جلوگیری از آن این کتاب در سه فصل نگاشته شده است.


فصل اول این کتاب به مطالعه میکروب‌شناسی آب می‌پردازد در فصل دوم خواص فیزیکی و شیمیایی آب آشامیدنی را برمی‌شمارد و در فصل سوم به معرفی روش‌های آزمایشگاهی اندازه‌گیری آلودگی فیزیکی، شیمیایی و میکروبی آب شرب پرداخته است.


در پیشگفتار این کتاب به قلم دو مؤلف آمده است: آب یکی از شگفتی‌های آفرینش و شاهکارهای خلقت است و وجود هرگونه حیات متکی به وجود آب است، یکی از مهم‌ترین اشکال آب، نوع آشامیدنی آن است که با توجه به اسناد و مطالعات باستان شناسان، از دیرباز ایرانیان و مصریان به پاکیزگی آن اهمیت داده و اقدام به تصفیه آب می‌نمودند بنابراین، میکروب‌شناسی آب، به‌ویژه آب آشامیدنی از رشته‌های بسیار کهن در تاریخ علم به شمار می‌آید.


شاید بتوان منابع آب شیرین را ارزشمندترین منبع تجدیدشونده کره زمین دانست. آب که تصفیه آن دشوار، انتقالش گران و پرهزینه است و جایگزین کردنش غیرممکن، یگانه عنصری است که وجود آن برای تولید مواد غذایی، توسعه اقتصادی و بقای موجودات زنده ضرورت دارد.


رضا حبیبی پور دارای مدرک دکتری تخصصی در رشته مایکولوژی (قارچ‌شناسی) و عضو هیئت علمی گروه میکروبیولوژی واحد همدان است که در کارنامه علمی خود نگارش بیش از 30 مقاله علمی، ارائه ۴۹ مقاله در همایش‌ها ملی و بین‌المللی، اجرای ۱۴ طرح پژوهشی و تألیف ۴ کتاب را دارد.


انتهای پیام/

ارسال نظر