صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۲۸ - ۰۹ دی ۱۴۰۰
در دانشگاه آزاد شیراز؛

کارگاه مهارت‌افزایی رؤسای ادارات نظارت مالی چگونه گذشت؟

نخستین کارگاه هم‌اندیشی و مهارت‌افزایی ویژه رؤسای ادارات نظارت مالی مناطق جنوب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز برگزار شد.
کد خبر : 631706

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از شیراز، به همت معاونت نظارت مالی مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه نخستین کارگاه هم‌اندیشی و مهارت‌افزایی ویژه رؤسای ادارات نظارت مالی مناطق جنوب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز برگزار شد.


این نشست با هدف به‌کارگیری روش‌های نوین حسابرسی در نظارت مالی، ارتقای جایگاه و تقویت توانمندی در اجرای قوانین و مقررات مالی و محاسباتی برای ارزیابان و رؤسای ادارات نظارت مالی مناطق جنوب در دو نوبت انجام شد.




بیشتر بخوانید:


در کارگاه دانش‌افزایی رؤسای ادارات نظارت و ارزیابی دانشگاه چه گذشت؟




در ابتدای کارگاه مدیر کل نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات منطقه یک دانشگاه آزاد در سخنانی با اشاره به مبحث فرهنگ اخلاق‌مداری در حسابرسی گفت: لازمه دستیابی به اهداف در حسابرسی توسـط ارزیابان، پایبندی به اصول بنیادی، اخلاقی حسابرسی است و رعایت مؤلفه‌های اخلاق حرفه‌ای مانند وحـدت رویه، اســتقلال، رازداری و اعتمادپــذیری نقش تعیین‌کننده‌ای در وظایف خطیر حسابرسی بر عهده دارد.


حمیدرضا زارعی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این موضوع که ارزیاب باید در انجام حسابرسی تفاوت اهمال و کم‌کاری را با تقلب و تبانی تشخیص دهد تا در یک حسابرسی معمول از خطا مصون بماند، گفت: حسابرسی می‌تواند تأاثیر فوق‌العاده‌ای به صورت مستقیم و غیرمستقیم در جامعه هدف که اغلب واحدها و مراکز دانشگاهی است داشته باشد، بنابراین ارتقای دانش و آگاهی‌های یک حسابرس به صورت مستمر امری ضروری و لازم است.


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس هم در جمع رؤسای ادارات نظارت مالی مناطق جنوب با ذکر این نکته که ادارات نظارت و ارزیابی بازوهای فکری و کمک کننده به دانشگاه هستند، بیان کرد: ادارات بازرسی مشاوران خوبی برای واحدها و مراکز محسوب می‌شوند و توصیه من این است که از ادارات نظارت و ارزیابی به نحو احسن در امور مشاوره گرفته شود، اگر هم‌افزایی در دانشگاه صورت بگیرد چالش به‌وجود نمی‌آید و دانشگاه دچار مشکل نمی‌شود.


قائدی با بیان اینکه مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس با وجود بیش از ۳۵ واحد و مرکز روند رو به رشدی را در پیش گرفته است، گفت: خوشبختانه با کمک و حمایت‌های تمامی ارکان دانشگاه در استان فارس به‌ویژه در جذب و پذیرش دانشجو گام‌های مؤثری برداشته شده است که نویدبخش بازگشت امید، سرزندگی و نشاط به دانشگاه است.


حسن سلطانی سرپرست دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس نیز با بر شمردن اقدامات انجام شده برای توسعه درآمدهای غیرشهریه‌ای در استان، از تعامل مطلوب با ارکان نظارتی دانشگاه به منظور ایجاد تحول خبر داد و موفقیت‌های کسب شده اخیر را نتیجه هماهنگی در امور دانست.


حسابرسی نوین با حسابرسی سنتی متفاوت است


غلامرضا آزادیان مدیر نظارت بر حسابرسی داخلی مناطق جنوب و مدرس کارگاه هم با بیان این موضوع که حسابرسی نوین تفاوت‌های بسیاری با حسابرسی سنتی دارد، گفت: تغییر در فرایند حسابرسی سنتی و به کار بردن روش‌های نوین حسابرسی ابزاری برای حرفه ای شدن حسابرسی داخلی است.


وی افزود: آخرین رویه‌های حسابرسی از نظر ماهیت و شیوه انجام کار، بررسی و ارزیابی سیستم کنترل‌های داخلی از جمله مباحثی بود که در این کارگاه ارائه شد.


انتهای پیام/۴۱۱۷/


انتهای پیام/

ارسال نظر