صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
سردار رادان در همایش علمی - پژوهشی مکتب حاج قاسم، دانشگاه و رسانه:

حاج قاسم داعش را از جایی که باور نداشت دور زد/ ماجرای آرزوی سردار سلیمانی پس از شهادت

رئیس مرکز مطالعات راهبردی ناجا با بیان خاطره‌ای گفت: وقتی با شهید ابومهدی المهندس ارتباط داشتم، گفتند سردار سلیمانی فقط آرزو داشت پس از شهادت، رهبر معظم انقلاب بر پیکر او نماز بخواند.
کد خبر : 631514

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری آنا، سردار احمدرضا رادان ظهر امروز ۸ دی‌ماه در «همایش علمی - پژوهشی مکتب حاج قاسم، دانشگاه و رسانه» که با حضور برخی مسئولان لشکری و کشور برگزار شد اظهار کرد: حاج قاسم در محیط منطقه نقش‌آفرینی کرد. در رفتار دیپلماسی انقلابی، تحقیر تحمل نمی‌شود و وقتی حاج قاسم وارد منطقه شد، بحث موازنه انقلابی بود.


رئیس مرکز مطالعات راهبردی ناجا با بیان اینکه قرار همه بر این بود که جمهوری اسلامی در مرزهای خود مشغول باشد افزود: وقتی می‌خواهیم موازنه انقلابی انجام دهیم، باید عمق‌بخشی انقلابی داشته باشیم و این کار را حاج قاسم انجام داد.


وی گفت: عمق‌بخشی راهبردی حاج قاسم بسیار تعیین‌کننده بود و او تلاش کرد که به مردم مظلوم منطقه کمک کند.


رادان بیان کرد: آمرلی در منطقه عراق جایی بود که داعش آن را در محاصره کامل برد و در زمانی که این شهر در محاصره تنگاتنگ بود، حاج قاسم سلیمانی با شهامتی که داشت با بالگرد به وسط شهر آمرلی رفت.


رئیس مرکز مطالعات راهبردی ناجا با بیان اینکه شهید سلیمانی تلاش بر کمک به محرومان داشت، افزود: حاج قاسم در محور مقاومت، نیروی مردمی را بسیار مناسب به کار گرفت و داعش را از جایی که باور نداشت دور زد.


وی گفت: مردمان آمرلی بر ساخت مجسمه حاج قاسم تأکید داشتند، اما خود ایشان قبول نکرد.


حاج قاسم هویت بخشی را توسعه می‌داد


رادان بیان کرد: یکی از کارویژه‌های حاج قاسم، دمیدن روح به کالبد محور مقاومت بود. اگر قرار بود شهدا دست‌نیافتنی باشند، هیچ زمانی داوطلب برای مدافعان حرم نداشتیم و این مکتب کاملاً دست‌یافتنی است.


رئیس مرکز مطالعات راهبردی ناجا افزود: حاج قاسم نماد پیوند بین مردم و مردم، مردم و دولت و پیوند بین مردم با دولت‌ها بود. همچنین در کنار اقتدار، نماد هویت بود و حاج قاسم با تیم خود هویت بخشی را توسعه می‌داد.


وی گفت: این مکتب به دولت‌هایی مثل عراق و سوریه این باور را داد که بتوانند امنیت خود را توسعه دهند و نباید از حاج قاسم صحبت کنیم، اما از یاران آن صحبت نکنیم.


رادان بیان کرد: در دوران حضور در منطقه، با ابومهدی المهندس ارتباط داشتم و گفتند که فقط آرزو داشت پس از شهادت، رهبر معظم انقلاب بر پیکر او نماز بخواند.


رئیس مرکز مطالعات راهبردی ناجا افزود: روزی که مقام معظم بر پیکر شهدا نماز می‌خواندند، گفتم که ابومهدی گوارای وجودت.


انتهای پیام/۴۱۷۲/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر