صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۲ - ۰۸ دی ۱۴۰۰
پیمان فخری:

اعزام ۲۶ رشته برای کاروان ایران نهایی شده است/ فدراسیون‌ها هر چیزی که بگویند را می‌پذیریم

سرپرست بازی‌های آسیایی گفت: در دوومیدانی و شنا، بوکس، کاراته و تکواندو بیشترین شرکت‌کننده را داریم.
کد خبر : 631370

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، پیمان فخزی در نشست خبری امروز با اصحاب رسانه اظهار کرد: همانطور که می‌دانید ۱۹ دوره بازی‌های آسیایی در هانگژو برگزار شود و در ۱۵دوره شرکت کردیم و سه دوره غایب بودیم؛ پیش‌بینی این است که ۵۲ رشته در این رقابت شرکت می‌کنند. برای اولین بار استرالیا و نیوزلند حضور دارند که رتبه‌هاشان به صورت افتخاری است.


وی گفت: هانگژو آب و هوایی بسیار شرجی و گرم دارد و پیش‌بینی می‌شود در برخی رشته‌ها به دلیل وضعیت آب و هوایی تقویم بازی‌ها تغییر کند، مانند اتفاقاتی که در المپیک توکیو افتاد و زمان لرخی رشته‌ها جابه جا شد. سه دهکده برای بازی‌های آسیایی در نظر گرفته شده که یک دهکده برای اصحاب رسانه و دهکده دیگر برای کادر فنی و در نهایت یک دهکده برای ورزشکاران است.


فخری ادامه داد: یکی از نقاط ضعف بازی‌ها، داشتن ۵ دهکده فرعی است که فاصله زیادی با شهر هانگژو و دهکده اصلی بازی‌ها دارد که البته ما در بیشتر رشته‌ها حاضر نیستیم. ۶ رشته به این دوره بازی‌ها اضافه شده‌اند و رشته‌های هستند که در جنوب شرقی آسیا رواج دارند. در کنار آن دو رشته بازی‌های الکترونیکی و شطرنج هم اضافه شده‌اند که ما وضعیت خوبی داریم. پنج رشته هم از این بازی‌ها حذف شده است که خدا را شکر ما در این چند رشته سبد مدالی نداریم.


سرپرست بازی‌های آسیایی عنوان کرد: در دوومیدانی و شنا، بوکس، کاراته و تکواندو بیشترین شرکت‌کننده را دارند. جاکاراته یک فرصت طلایی برای ایران بود که ۳۵ رشته ورزشی اعزام شد. تا به الان اعزام ۲۶ رشته نهایی شده و به سه دسته کسب مدال، شانس کسب مدال و عدم کسب مدال تقسیم شده‌اند.قرار بر این است که رشته‌های کسب مدال و شانس کسب مدال اعزام شوند.


وی گفت: رشته‌هایی مثل والیبال بانوان، هندبال، بدمینتون، اسکواش، بسکتبال سه نفره بانوان، سه‌گانه شانس کسب مدال ندارد اما نتایج خوبی کسب کردند. ضمن اینکه تک‌تک این رشته‌ها فدراسیون دارند و میلیاردها تومان خرج آنها می‌شود و بازی‌های آسیایی نقطه‌ای است که این رشته‌ها می‌توانند وضعیت خود را تغییر دهند و نگاه ما هم حمایتی است. در جلسه آینده ستاد عالی بازی‌های آسیایی در خصوص اعزام این قبیل رشته‌ها تصمیم‌گیری خواهد کرد.


فخری عنوان کرد: تاکنون سه جلسه کارشناسی‌ شده ستاد عالی بازی‌های آسیایی انجام شد و سیاست‌گذاری شکل گرفت و وارد مرحله عملیاتی شویم. سه جلسه هم با کمیته برگزاری بازی‌ها داشتیم؛ ثبت‌نام اولیه انجام شده کتابچه فنی بازی‌ها به فدراسیون‌های ورزشی داده شده و در جلسه آنلاین کادر رسانه‌ای شرکت کردیم. جلسات با فدراسیون‌های ورزشی انجام دادیم و براساس جدول زمانبندی بازی‌ها را تنظیم کردیم. نامه‌نگاری با ارگان‌ها و نهادهای داخلی را شروع کردیم تا از ظرفیت داخل کشور استفاده کنیم.


وی ادامه داد: کارگروه روانشناسی برای این دوره رقابت‌ها در نظر گرفتیم. روانشناسان با هزینه کمیته ملی المپیک به رقابت‌ها اعزام کنیم. تمام ورزشکاران باید چهار مرحله تست آمادگی جسمانی بدهند و در اختیار سرمربی‌ها گذاشتیم تا هر زمان که خواست تست بگیرند. رکوردها و رنکینگ‌ها را مرتب رصد می‌کنیم؛ سعی می‌کنیم تیم اقتصادی تشکیل دهیم تا از ظرفیت مارکتیگ استفاده کنیم.


وی در پاسخ به این سوال که در دو رشته کشتی و والیبال مسابقات قهرمانی جهان و بازی‌های آسیایی همزمان است و با این شرایط کدام تیم‌ها اعزام می‌شوند، اظهار کرد: دو رشته کشتی و والیبال رقابت‌های قهرمانی جهانی و بازی‌های آسیایی با فاصله کمی از هم برگزار می‌شوند که خوشبختانه مسئولان فدراسیون کشتی و والیبال به اهمیت بازی‌های آسیایی مشرف هستند و تیم‌های اصلی‌شان به این مسابقات اعزام می‌شوند. تغییر زمان بازی‌ها هم به عهده کمیته ملی المپیک نیست و باید مکاتبات در این رابطه از سوی فدراسیون‌های جهانی پیگیری شود.



سرپرست بلزی‌های آسیایی در پاسخ به خبرنگار آنا، درباره پاداش بازی‌های آسیایی گفت: معمولا ۶ ماه قبل از بازی‌ها در مورد پاداش تصمیم‌گیری می‌شود و یک سال تا ۹ ماه زود است در این مورد تصمیم بگیریم؛ قرار است در ستاد عالی بازی‌ها تصمیم‌گیری می‌شود. پاداش‌ها هم دو قسمت است؛ یک پاداش دلاری که پای سکو است و مابقی پاداش‌ها به ریال خواهد بود.


فخری همچنین در مورد وضعیت تیم امید و قرارداد مهدوی کیا گفت: با فدراسیون فوتبال مکاتبه کردیم و مهدوی‌کیا در آن زمان ایران نبوده و قرار است جلسه‌ای برگزار کنیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر