صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۴ - ۰۷ دی ۱۴۰۰
هفته پژوهش ۱۴۰۰(۱۴۶)/ تازه‌های نشر دانشگاه آزاد اسلامی؛

رونمایی از ۲ کتاب در دانشگاه آزاد اسلامی گرگان

۲ کتاب در حوزه‌های پزشکی و تکنولوژی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان رونمایی شد.
کد خبر : 631069

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، آیین رونمایی از دو کتاب در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان، مدرسان فعال پژوهش، دانشجویان و دانش‌آموزان برتر پژوهشی در سالن ابن‌سینای این دانشگاه برگزار شد.(بیشتر بخوانید)


کتاب «ژن‌درمانی» اثر مائورو جاکو با ترجمه آرش ستاری، بهناز بذرافشان، فرزانه مشیری، سمانه نعیمی‌پور، علیرضا کارگر دولت‌آبادی و پرستو کوشا با هدف ایجاد یک مرجع ژن‌درمانی توسط انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی منتشر شده است.


«ماشین‌های افزار و تولید» نوشته مصطفی محمدیان دومین اثر رونمایی‌شده دانشگاه آزاد گرگان بوده که در آن مطالبی در مورد معرفی و اطلاعات نسبتاً کاملی از تکنولوژی و کاربرد ماشین‌افزارهای تولیدی اعم از خودکار و غیرخودکار بیان شده است.



مهم‌ترین راهکار رفع مشکلات مالی رفتن به سمت درآمدزایی پژوهشی، تحقیقاتی و فناورانه است


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان در این مراسم اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در دوره جدید فعالیت خود در سال‌های اخیر توجه ویژه‌ای به مقوله پژوهش و تحقیقات و فعالیت‌های نوآورانه داشته و این نگاه متفاوت دانشگاه آزاد اسلامی با همین رویکرد توانسته است جایگاه بسیار مناسب و قوی را در این مقوله پیدا کند.


حجت‌الاسلام سیدعلی طاهری با اشاره به اینکه قطعاً نباید به جایگاه فعلی قانع باشیم، بیان کرد: با تلاش شبانه‌روزی به‌ویژه فعالان پژوهشی امیدواریم دانشگاه بتواند در این زمینه رتبه‌های بالاتری را کسب کند و اینگونه فعالیت‌ها نباید صرفاً فقط جنبه پژوهشی داشته باشد و باید بتواند بخشی از نیازهای مادی زندگی پژوهشگران را هم پوشش دهد.



وی با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین راهکارهای رفع مشکلات مالی رفتن به سمت درآمدزایی پژوهشی، تحقیقاتی و فناورانه است، تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی یک بنگاه اقتصادی نیست که صرفاً به‌دنبال کار اقتصادی برود. باید فعالیت آن متناسب با روح دانشگاه یعنی روح علم و پژوهش باشد.


رئیس دانشگاه آزاد گلستان با بیان اینکه معتبرترین دانشگاه‌های جهان با همین ابزار توانسته‌اند خود را از دولت‌ها مستقل کنند و به درآمدهای قابل توجهی برسند، افزود: هدف از کسب درآمدهای قابل توجه به مقوله علم و پژوهش بازمی‌گردد که با سرعت بیشتر و توانایی بالاتر در این حوزه صرف شود به‌طوری‌که نفع آن به عموم مردم برسد.



تغییر مسیر در دانشگاه آزاد اسلامی به سمت و سوی نگاه ویژه به ایجاد توانایی خلق فناوری شکل گرفته است


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد گرگان هم بیان کرد: در سال‌های دور، محصول از کشورهای دیگر خریداری می‌شد؛ اما تکنولوژی ساخت آن در اختیار قرار نمی‌گرفت. امروزه دستیابی و خرید تکنولوژی ساخت، آسان شده است؛ اما دیگر مزیت محسوب نمی‌شود؛ زیرا در دنیای امروز مبنای کسب مزیت، تکنولوژی نیست بلکه توانایی خلق تکنولوژی است.


علی خوزین با بیان اینکه کشوری می‌تواند در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشد که توانایی خلق فناوری و تکنولوژی را داشته باشد، ادامه داد: تغییر مسیر در دانشگاه آزاد اسلامی به سمت و سوی نگاه ویژه به ایجاد توانایی خلق فناوری شکل گرفته است تا هر زمان بتوان از این توانایی برای کسب مزایا و ثروت بیشتر برای دانشگاه بهره برد.


وی گزارشی از فعالیت‌های صورت‌گرفته در حوزه پژوهش دانشگاه ارائه کرد و در پایان این مراسم از فعالان و برگزیدگان پژوهشی دانشگاه و مدارس سما و کارکنان حوزه پژوهش با اهدای لوح سپاس تجلیل شد.


انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر