درباره شکست تیم امید، فدراسیون فوتبال و کمیته ملی المپیک باید پاسخگو باشند/ کمیته تایید صلاحیت مربیان خارجی فقط برای فدراسیون فوتبال نبود
به گزارش گروه ورزشی آنا، نصرالله سجادی معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش در حاشیه مجمع انتخاباتی فدراسیون اتومبیلرانی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: «11 نفر داوطلب شرکت در فدراسیون اتومبیلرانی حضور داشتند و نظرات خود را دادند و از این میان 8 نفر انصراف خود را اعلام کردند و سه نفر باقی ماندند و در نهایت آقای صیدانلو با 34 رأی انتخاب شدند.»
وی در واکنش به این سوال که برخی از نامزدها نسبت به تأیید صلاحیت و استعلامشان اعتراض داشتند، گفت: «استعلام برخی از افراد دیرتر دست وزارت ورزش رسید اما بلافاصله پیگیری کردیم تا آنها در انتخابات حضور پیدا کنند.»
سجادی درباره انتخاب زهرا نعمتی به عنوان پرچمدار کاروان المپیک گفت: «انتخاب پرچمدار از وظایف کمیته اجرایی است و من این خبر را امروز از شما شنیدم و انتخاب ایشان خوب است و تبریک میگویم و امیدوارم موفق باشند.»
وی درباره حذف تیم امید عنوان کرد: «تیم امید طی ماههای گذشته اردوهای منظمی داشت و مربیان هم در این تیم زحمت کشیدند و بچهها هم با تجربه بودند. بازی خوبی هم مقابل ژاپن انجام دادند و در طول 90 دقیقه از این تیم جلوتر بودند اما ژاپن توانست نتیجه را به دست بیاورد و در نهایت صعود کرد.»
معاون وزارت ورزش درباره اینکه در گذشته کمیتهای برای تأیید صلاحیت مربیان خارجی حضور داشت و این کمیته کرانچار را تأیید نکرد تا سرمربی تیم امید شود، گفت: «در حال حاضر چنین کمیتهای وجود دارد و تمام فدراسیونهای ورزشی اگر قصد انتخاب مربی خارجی داشته باشند باید مجوز این کمیته را کسب کنند. این کمیته فعال است و فقط برای فدراسیون فوتبال نبوده است. دلیلی ندارد که هر استعلامی که درباره مربیان خارجی در فدراسیونهای مختلف گرفته میشود به اطلاع عموم برسد و رسانهای شود.»
سجادی درباره اعتراض سرپرست تیم امید که با واکنش وزارت ورزش مواجه شده بود و لیست هزینهها توسط وزارت منتشر شده بود، گفت:«این موضوع نشان دهنده اختلاف بین وزارت و تیم امید نبوده و فدراسیون فوتبال در این زمینه صد درصد بودجهاش را گرفته است. در رابطه با شکست تیم ملی امید اولین جایی که باید پاسخگو باشد فدراسیون فوتبال است. البته کمیته ملی المپیک هم در این باره در وهله بعدی قرار دارد.»
انتهای پیام/