صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۲۰ - ۰۶ دی ۱۴۰۰
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس مطرح کرد؛

خارج کردن مسکن از کالای سرمایه‌ای با افزایش ساخت‌وساز

طاهری گفت: ساخت مسکن می‌تواند در کم کردن دغدغه‌های اجتماعی، بهبود سبک زندگی، خارج کردن مسکن از کالای سرمایه‌ای و تبدیل شدن به کالای مصرفی مؤثر باشد.
کد خبر : 630767

مصطفی طاهری عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار مسکن و شهرسازی گروه اقتصاد خبرگزاری آنا درباره تأثیر رشد بازار مسکن و اقتصاد مسکن بر رونق اقتصادی کشور اظهار کرد: بخش مسکن در بسیاری از کشورها نقش پیشران و بسزایی در توسعه اقتصاد کشورها دارد؛ در بخش ساخت مسکن برای هر صد متر مربع ۱.۴ دهم شغل پایدار ایجاد و در روستاها نیز یک شغل پایدار فراهم می‌شود حال با در نظر گرفتن ساخت یک میلیون مسکن در سال این ضریب نشان می‌دهد که می‌توان رقم قابل‌ملاحظه‌ای شغل پایدار در کشور ایجاد کرد.


وی افزود: اعداد و ارقام تعداد مشاغل وابسته به مسکن پسینی و پیشینی قابل‌باور نیست چراکه در این مورد بیش از ۱۰۰ شغل پایدار ایجاد و یا مشاغل موجود به رونق می‌رسند.


عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه مسکن در کشور ما به کالای سرمایه‌ای تبدیل شده است، تصریح کرد: ساخت‌وساز مسکن محاسن اشتغال و رونق تولید را به همراه خواهد داشت که شامل مشاغل پسینی و پیشینی در این حوزه می‌شود؛ همچنین با افزایش ساخت مسکن این بخش را از حالت سوداگری و سرمایه خارج می‌کنیم و آسیب‌های اجتماعی بسیاری که به دلیل گرانی مسکن، سرمایه‌ای بودن و دور از دسترس بودن را از این بازار دور می‌کنیم که یکی از این موضوعات افزایش سن ازدواج به دلیل عدم توانایی برای تهیه مسکن است، اگر این موضوع برطرف شود شاهد کاهش زمان ازدواج و کم شدن دغدغه جوانان خواهیم بود.


طاهری تأکید کرد: ساخت مسکن می‌تواند در کم کردن دغدغه‌های اجتماعی، بهبود سبک زندگی، خارج کردن مسکن از کالای سرمایه‌ای و تبدیل شدن به کالای مصرفی مؤثر باشد.


وی عنوان کرد: ما در کنار ساخت مسکن باید به نوع شکل ساختمان، چندطبقه بودن ساختمان‌ها، جزئیات مربوط به ساخت‌وساز برای آرامش ساکنان اهمیت دهیم تا به معنای واقعی یک خانه و مأمنی برای آرامش برسیم تا جایی برای آرامش و سکونت افراد خانوار فراهم شود؛ این موضوع به‌خودی‌خود بر زندگی افراد، شخصیت و اخلاق آن‌ها که فعال در مشاغل روزمره هستند تأثیرگذار خواهد بود.


انتهای پیام/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر