صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۲ - ۰۵ دی ۱۴۰۰
نماینده قوه قضائیه اعلام کرد؛

حراج حضوری یک هزار و ۱۰۰ تخته فرش سازمان اموال تملیکی

نماینده قوه قضائیه در سازمان اموال تملیکی از حراج حضوری ۱۱۰۰ تخته فرش خبر داد.
کد خبر : 630696

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، رسولی فاضل با اشاره به برگزاری حراج حدود ۱۱۰۰ تخته فرش در راستای اقدامات سازمان اموال تملیکی، گفت: بعد از حراج ۲۳ آذرماه، به خریداران وعده داده شد که در یک حراج فوق‌العاده ردیف‌های فرش نیز به فروش گذاشته شود که خوشبختانه با همت و تلاش مدیران در سازمان اموال تملیکی، این امر تحقق پیدا کرد.


وی با بیان اینکه حراج فوق‌العاده فرش‌ها به صورت تخصصی در حال برگزاری است، افزود: امروز مورخ ۵ دی ماه از ساعت ۹ حدود ۶۰ مورد برای فروش حراج گذاشته شده است که از این تعداد تنها ۷ فرش به فروش نرفت و امیدواریم در این سه روز با برگزاری این حراج فوق العاده، فروش فرش‌ها ادامه یابد.


رسولی فاضل تاکید کرد: بعد از بازدید سران قوا از انبارها، انقلابی در سازمان اموال تملیکی صورت گرفت تا جایی که استان‌ها به صورت گسترده نسبت به تعیین تکلیف کالاها اقدام کردند.


نماینده قوه قضائیه در سازمان اموال تملیکی با اشاره به بازدید خود از استان‌های بوشهر، خوزستان، هرمزگان و قم، افزود: خوشبختانه در استان‌ها شاهد کاهش کالا در انبارها هستیم به گونه‌ای که در بعضی از استان‌ها تجمیع اموال‌ها صورت می‌گیرد یعنی بعضی از انبارها و سوله‌ها به صاحبانشان بازگردانده می‌شود چراکه این انبارها اجاره است.


وی ادامه داد: در زمینه الکترونیکی کردن حراج‌ها نیز اقداماتی در سازمان اموال تملیکی انجام شد و صحبت‌هایی نیز با وزیر اقتصاد و دارایی صورت گرفت در همین راستا تلاش‌ها و اقدامات اولیه توسط سازمان اموال تملیکی انجام شده و به ثمر نشسته است و امیدوارم به زودی اجرایی شود.


رسولی فاضل افزود: بحث فروش، اعاده استرداد و انهدام در کنار یکدیگر انجام می‌شود و سازمان اموال تملیکی این موارد را در کنار هم پیش می‌برد، امیدواریم که در آینده نزدیک بتوانیم اطلاعات کامل‌تری را ارائه دهیم.


نماینده قوه قضائیه در سازمان اموال تملیکی با تاکید بر اینکه فعالیت سازمان تعزیرات در روند صدور آرا خیلی مؤثر بوده است، تصریح کرد: سازمان تعزیرات ورود جدی و تأثیرگذاری داشت حال امیدواریم سازمان‌های مرتبط دیگر که در رابطه با تعیین تکلیف مرتبط با اموال تملیکی هستند از خود جدیت به خرج دهند.


وی گفت: گاهی بعضی از سازمان‌ها همراهی لازم را ندارند لذا خواهشمندیم دستگاه‌های مرتبطی که نیاز به تاییدیه سازمان اموال تملیکی دارند، برای تعیین تکلیف کالاهای خود سرعت عمل داشته باشند.


انتهای پیام/۴۱۷۴/


انتهای پیام/

ارسال نظر