صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۴۹ - ۲۹ آذر ۱۴۰۰
حسین‌زاده در واکنش به تغییر تابعیت کشتی‌گیر فرنگی؛

جزینی و بنا نان به هم قرض می‌دهند/علی ارسلان سرخورده شد که رفت

جزینی در جایگاهی نیست که جواب قهرمانان را بدهد!سرمربی تیم کشتی فرنگی فولادین ذوب آمل گفت: جامعه کشتی از سیاست‌های محمد بنا گلایه دارد و به جای اینکه جزینی که به اون نان قرض می‌دهد؛ پاسخگو باشد، بنا به انتقادها جواب بدهد.
کد خبر : 629379

به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، علی ارسلان، دارنده مدال‌های برنز بزرگسالان آسیا و برنز جوانان جهان و چهار طلای آسیا در رده‌های نوجوانان و جوانان روز گذشته با تغییر تابعیت قرار است از این پس برای کشور صربستان کشتی بگیرد. دلیل این اتفاق بی‌توجهی کادر فنی به این کشتی‌گیر آملی مطرح شده و همین موضوع هم باعث شد تا برخی اهالی کشتی از جمله سعید عبدولی و قاسم رضایی سیاست‌های محمد بنا را دلیل این اتفاق بدانند و انتقادهای تند و تیزی را به سمت بنا روانه کنند و پس از این اتفاق هم رسول جزینی یار همیشگی بنا نسبت به این صحبت‌ها واکنش نشان داد و گفت با صحبت‌های نسنجیده بنای کشتی فرنگی را ویران نکنیم. ارسلان در لیگ برتر کشتی فرنگی عضو تیم فولادین ذوب آمل بود و در حالی که این تیم در ۴ مبارزه ابتدایی شکست‌های غیرمنتظره‌ای مقابل کشتی‌گیران سیناصنعت ایذه داشت، اولین برد و به نوعی مهم‌ترین برد را برای نماینده آمل به دست آورد و بعد از این برد، فولادی‌ها در اوزان باقی‌مانده به پیروزی رسیدند و درنهایت جام قهرمانی لیگ برتر فرنگی را بالای سر بردند.


علی ارسلان به خاطر بی‌توجهی‌ها سرخورده شده بود


حسن حسین‌زاده، سرمربی تیم کشتی فرنگی فولادین ذوب آمل در مورد تغییر تابعیت ارسلان گفت: ارسلان یکی از کشتی‌گیران خوب فرنگی ایران بود که کارنامه بسیار خوبی داشت، اما متأسفانه به خاطر انتخاب‌های سلیقه‌ای انتخاب نمی‌شد و همین موضوع هم باعث شده بود او سرخورده و بی‌انگیزه شود. او در لیگ مختاری را شکست دهد و پیروزی او برای قهرمانی تیم ما اهمیت بسیار زیادی داشت؛ در انتخابی هم مختاری را شکست داد و واقعاً باید به مسابقات جهانی نروژ اعزام می‌شد اما متأسفانه همانطور که گفتم انتخاب‌های سلیقه‌ای کادر فنی مانع این کار شد. در نهایت دیدیم که مختاری را به مسابقات جهانی نروژ اعزام کرده‌اند که نتوانست در حد و اندازه‌ای که از او انتظار داشتیم ظاهر شود. حق ارسلان بود که حداقل به همراه تیم ملی در یکی از مسابقات آسیایی یا جهانی اعزام شود اما این اتفاق نیفتاد و وقتی هم دید جایگاهی ندارد و نمی‌تواند نظر سرمربی تیم را جلب کند تصمیم گرفت برای کشور صربستان کشتی بگیرد.


جزینی و بنا به هم نان قرض می‌دهند


وی گفت: سیاست گلخانه‌ای بنا باعث شده که خیلی از کشتی‌گیران و از جمله همین علی ارسلان تصمیم بگیرند برای کشور دیگری روی تشک بروند. ما استعدادهای نابی داریم که می‌توانند در مسابقات مختلف برای ایران افتخارآفرینی کنند اما بی‌توجهی‌ها مانع این کار می‌شود. متأسفانه برخی افراد هم این وسط نان به دیگر قرض می‌دهند و حمایت‌ می‌کنند. من دیدم که سعید عبدولی و قاسم رضایی پس از رفتن ارسلان انتقادهایی به سیاست‌های او داشته‌اند؛ قاسم رضایی کسی است که اصلا صحبت نمی‌کند اما به کجا رسیده که او هم انتقاد می‌کند؛ آن وقت فردی مثل جزینی به صحبت‌های عبدولی و قاسم رضایی واکنش نشان می‌دهد. در حالی که او نان رفیق‌بازی‌اش را می‌خورد و به همین خاطر است که سه دوره هم در المپیک در کنار بنا حضور داشته است. من به‌عنوان یک مربی سازنده در آمل شاگردان زیادی تربیت کردم که ۴ مدال المپیک را کسب کرده‌اند. سوال من این است که رسول جزینی چه جایگاهی داشته و برای کشتی اصفهان چقدر تأثیرگذار بوده است؟!


بنا باید جوابگوی انتقادها باشد نه جزینی!


حسین‌زاده عنوان کرد: من سال‌هاست که عمرم را برای کشتی گذاشتم اما امثال من باید بیرون از گود باشیم و در کنار ملی‌پوشان نباشیم، اما چنین افرادی سال‌هاست که در تیم ملی حضور دارند و سه المپیک هم حضور داشته‌اند. کسی به‌عنوان دستیار یا مربی در المپیک می‌تواند حضور داشته باشد که قهرمان المپیک یا جهانی تربیت کرده باشد یا اینکه در هیئت‌ کشتی اصفهان تأثیرگذار باشد. جزینی با منی که یکی از مربیان سازنده هستم و شاگردان زیادی داشتم که مدال المپیک و جهانی را کسب کرده‌اند؛ چه تفاوتی دارد و او باید در رأس کار باشد و ما که سال‌هاست مثل سرباز برای کشتی فرنگی تلاش کرده‌ایم باید بیرون از گود باشیم. جواب تمام این سوال‌ها برمی‌گردد به اینکه جزینی و بنا به یکدیگر نان قرض می‌دهند و وقتی امثال عبدولی و قاسم رضایی هم انتقاد می‌کنند، او به جای سرمربی تیم ملی پاسخ می‌دهد در حالی که بنا باید پاسخگوی انتقادهای آن‌ها باشد.




بیشتر بخوانید؛


واکنش یار همیشگی آقای خاص به انتقادها؛ بنای کشتی ایران را ویران نکنید


چرخه انتخابی کشتی فرنگی شفافیت ندارد/ باید کشتی‌گیران لیگ هم دیده می‌شدند/ قانون را مبهم می‌نویسند که با سلیقه شخصی تفسیر کنند


ابهام دوباره در چرخه انتخابی از سوی بنا/ برگزاری مسابقات بدون وقفه پشت سر هم!


اسم طرح بنا را نباید چرخه انتخابی بگذاریم/ کشتی‌گیران را در مسابقات مختلف فسیل می‌کنند/ کسانی که حق مربیان سازنده را می‌خورند باید جوابگو باشند




در کشتی فرنگی دموکراسی حاکم است یا دیکتاتوری؟!


سرمربی تیم کشتی فرنگی فولادین ذوب آمل تأکید کرد: علیرضا دبیر برای فدراسیون کشتی زحمت زیادی کشیده و به محمد بنا هم اختیار تام داده است. چرا در مورد انتخابی تیم ملی، در کشتی آزاد هیچ یک از این انتقادها مطرح نیست اما در مورد کشتی فرنگی همه اهالی کشتی نسبت به سیاست‌های بنا انتقاد می‌کنند و آن را غیرشفاف می‌دانند؟ الان او خودش در مسابقات قهرمانی کشور حضور نداشته اما باز هم اعلام کرده نفراتی که در فینال قهرمانی کشور حضور نداشته‌اند باید در انتخابی جام تختی هم شرکت کنند؛ در حالی که باید از قبل این موضوع را عنوان می‌کرد. جامعه کشتی فرنگی نسبت به برخی تصمیمات انتقاد دارند و واقعا برای ما سوال است که دموکراسی در کشتی فرنگی حاکم است یا دیکتاتوری؟! باید این مسائل شفاف‌سازی شود و سرمربی تیم ملی هم به آن پاسخ بدهد؛ نه اینکه افراد به خاطر حفظ موقعیت خود نسبت به انتقادها واکنش نشان دهند. جامعه کشتی فرنگی و مربیان سازنده منتظر پاسخ‌های منطقی هستند. وقتی هم انتقادها شدت می‌گیرد یک جای کار ایراد دارد و نباید از آن گذشت.


ارسلان از فدراسیون کشتی رضایت‌نامه گرفت


حسین‌زاده گفت: در حال حاضر جایگاه‌ کشتی فرنگی از کشتی آزاد هم بالاتر است و آن هم به خاطر مربیان سازنده‌ای است که در شهرستان‌ها با کمترین امکانات کار می‌کنند اما بنا اسطوره کشتی فرنگی شده و افتخارات را به نام خود می‌زند. در حالی که مربیان سازنده در شهرستان‌ها، کشتی‌گیران را از کودکی آموزش می‌دهند و برای آن‌ها زحمت زیادی می‌کشند اما متأسفانه دیده نمی‌شوند. مانند همین علی ارسلان که سال‌ها در مسابقات مختلف روی تشک رفت و خودش را اثبات کرد اما در نهایت زورش نرسید و تصمیم گرفت برای آینده بهتر برای کشور دیگری کشتی بگیرد. این کار را هم با رضایت‌ فدراسیون انجام داد. در واقع از فدراسیون رضایت‌نامه گرفته بود که برای کشور صربستان کشتی‌ بگیرد چون در ایران به آنچه حق‌ او بود نرسید.


انتهای پیام/۴۰۵۷/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر