دستگاه امحای لامپ فلورسنت بومیسازی شد
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، در فضای شهری پسماندهای ویژهای وجود دارد که امحای آنها امری پیچیده است. برای مثال لامپهای فلورسنت به طور معمول در سطح شهر پیدا میشوند و از جمله پسماندهایی به شمار میروند که امحای آنها به روش متداول ممکن نیست چراکه حاوی جیوه هستند. جیوه مادهای سمی است که حضور در محیط میتواند به سلامت ساکنان آن زیستبوم آسیب وارد کند. حال یکی از شرکتهای دانشبنیان مستقر در پارک علم و فناوری تربیت مدرس دستگاهی طراحی و تولید کرده که مخصوص امحای پسماند لامپ فلورسنت میشود.
محمود علیزاده، کارشناس این شرکت دانشبنیان در گفتوگو با خبرنگار آنا گفت: پس از شناسایی این مشکل در جامعه دستگاهی برای امحای لامپهای فلورسنت طراحی و تولید کردیم که در حال حاضر در صنایع بسیاری استفاده میشود. تاکنون ۱۵۰ تن پسماند لامپ فلورسنت با این سیستمها امحا شده، به عبارت دیگر از ورود یک تن جیوه به محیطزیست جلوگیری شده است.
وی افزود: فعالیت شرکت ما متمرکز بر پسماندهای الکترونیک مانند لامپ فلورسنت و باتری است که بهوفور در محیط شهری یافت میشوند. علاوه بر دستگاه امحای لامپ فلورسنت، سیستم دیگری برای پسماندهای الکترونیک مانند باتری و کارتریج توسعه دادهایم که این پسماندها را به روشی ایمن امحا میکند.
هر دو مدل دستگاه امحای پسماند ویژه این شرکت تجاریسازی شده و در بازار داخلی به فروش میرود. شرکتهای بزرگی مانند پالایشگاهها و پتروشیمیها که حجم زیادی لامپ فلورسنت امحا میکنند از این دستگاهها استفاده میکنند. این شرکت علاوه بر فروش دستگاه، خدمات امحای پسماند ویژه را نیز ارائه میدهد، حجم پسماند برخی از شرکتها به حدی نیست که نیاز به دستگاه داشته باشند بنابراین امر امحای این پسماندها را برونسپاری میکنند.
انتهای پیام/۴۰۲۱/پ
انتهای پیام/