صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

مکالمات عمیق با افراد ناشناس چه نتایجی دارد؟

مطالعات جدید نشان می‌دهد که افراد به رابطه با دوستان و خانواده بیش‌تر از افراد ناشناس تمایل دارند.
کد خبر : 628977

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از «ساینس آلرت»، انسان‌ها زمانی‌که می‌خواهند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند، خود را به خانواده و دوستان نزدیک محدود می‌کنند. معاشرت کردن با افراد غریبه برای بعضی از افراد دلهره‌آور است، اما همیشه واقعیت آن‌طور که انتظار می‌رود نیست. تحقیقات جدید نشان می‌دهد که انتظارات افراد از معاشرت با افراد غریبه با نتایج تعاملات مطابقت ندارد. مردم فکر می‌کنند که تعامل عمیق با افراد ناشناس امری خوشایند و رضایت‌بخش نیست.


در این مطالعه بیش از هزار و ۸۰۰ نفر شرکت کردند. در این آزمایش‌ها انتظارات و نتایج افراد از مکالمه‌های عمیق و سطحی با غریبه‌ها و افراد مورد اعتماد اندازه‌گیری می‌شود. در اولین آزمایش‌ها، شرکت‌کنندگان گزارش دادند که پس از تعامل عمیق با فرد غریبه چه احساسی داشتند. در تمام بررسی‌ها، شرکت‌کنندگان علاقه خود را به تعامل با افراد غریبه دست‌کم می‌گرفتند. همچنین در آزمایش‌ها بیش‌تر از آن‌چه انتظار می‌رفت افراد غریبه با یکدیگر حس خوشحالی و شادی داشتند.


در این آزمایش‌ها محققان مکالمات سطحی را با مکالمات عمیق بین خانواده و دوستان مقایسه کردند. همچنین مطالعات نشان می‌دهد که رفاه عمومی افراد با کیفیت روابط اجتماعی آن‌ها ارتباط مستقیمی دارد. طبق انجام آزمایش‌های متعدد و بررسی مکالمه‌ها با افراد صمیمی و غریبه به این نتیجه رسیدند که شرکت‌کنندگان متمایل به حفظ رابطه خود با دوستان صمیمی خود هستند، اما معاشرت کردن با افراد غریبه در کیفیت زندگی بهتر، مؤثر است و امکان دارد که به‌واسطه آن مکالمه، دوستی خوب پیدا کنند. شرکت‌کنندگان اظهار کردند که حس اعتماد و نزدیکی با دوستان و خانواده در برقراری ارتباط بسیار مؤثر است، زیرا افراد زمانی‌که با دوستان و خانواده خود ارتباط چشمی برقرار می‌کنند بیش‌تر تحت تأثیر قرار می‌گیرند.


انتهای پیام/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر