صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۸ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۴
حافظی در گفت‌و‌گو با آنا خبر داد

تدوین طرح ممنوعیت تبلیغ مواد غذایی مضر در پایتخت

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با انتقاد از نصب بیلبوردهای تبلیغات فست‌فود در نزدیکی بیلبوردهای سلامت از تصمیم این کمیته برای ارائه طرح ممنوعیت تبلیغ مواد غذایی مضر بر سلامت مردم در شهر تهران و تقدیم آن به صحن شورای شهر خبر داد.
کد خبر : 62826

رحمت‌الله حافظی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا در واکنش به نصب بیلبوردهای سلامت در سطح شهر تهران اظهار کرد: اصل انجام این کار بسیار با ارزش است اما در خصوص مسایل مربوط به زیباسازی این تابلوها،باید از اهل فن کمک گرفته شود تا اثر بخشی بیشتری داشته باشد.


وی با بیان اینکه حدود 10 روز قبل در صحن شورای شهر از این اقدام که به منظور ارتقای سلامت جامعه بود، قدردانی کردم، افزود: اما بعد از آن شاهد بودم که اتفاق ناخوشایندی رخ داده است. بعضا دیده می‌شود در فاصله 200 متری از بیلبوردی که راجع به مواد غذایی ناسالم هشدار می‌دهد بیلبورد دیگری نصب شده است که به تبلیغ فست‌فود و مواد غذایی مضر می‌پردازد.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با بیان اینکه این نشان می‌دهد تا حدودی کسانی که متولی این امر هستند به مسایل با جدیت نگاه نمی‌کنند، اضافه کرد: شهرداری نباید اجازه دهد تا مواد غذایی مضر برای سلامت مردم به واسطه این بیلبوردها تبلیغ شوند.


حافطی ادامه داد: به نظرم آمد تا از جایگاه کمیسیون سلامت طرح یک فوریتی را برای ممنوعیت تبلیغ مواد غذایی مضر بر سلامت مردم ارائه دهیم. پس از جمع‌آوری امضا این طرح را به صحن تقدیم می‌کنیم تا با این مصوبه از این دست تبلیغات جلوگیری شود.


وی با اشاره به اینکه باید در نحوه تغذیه ایرانیان تغییر عادت ایجاد کنیم زیرا حدود 50 درصد از مردم کشور ما وزن‌شان از میزان استانداردها بیشتر و این یک خطر جدی است، عنوان کرد: وقتی فرد به کهنسالی می‌رسد به طور طبیعی غضلات ضعیف‌تر و فعالیت کمتر می‌شود و این خود عاملی برای افزایش وزن است و اگر کسی از دوران نوجوانی و جوانی اضافه وزن داشته باشد در سنین پیری مشکلات دو چندان می‌شود.


رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران تاکید کرد: انتظار این است که دستگاه‌های متولی مضرات این سبک تغذیه را اطلاع‌رسانی کنند و از رسانه ملی باید به عنوان یک دانشگاه در این زمینه استفاده شود. به طور حتم استمرار این اطلاع‌رسانی قطعا موثر است.



انتهای پیام/

ارسال نظر