صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۰۱ - ۲۴ آذر ۱۴۰۰

اثربخشی کمتر فایزر و آسترازنکا در برابر اُمیکرون

نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد واکسن‌های کرونای شرکت‌های فایزر و آسترازنکا برای مقابله با سویه اُمیکرون آنتی‌بادی کمتری تولید می‌کنند.
کد خبر : 628189

به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، محققان انگلیسی اعلام کردند که واکسن‌های کرونای شرکت‌های فایزر و آسترازنکا برای مبارزه با سویه اُمیکرون نسبت به سایر گونه‌های کووید-۱۹، آنتی‌بادی کمتری تولید می‌کنند.


محققان دانشگاه آکسفورد در این مطالعه نمونه‌های خون جمع‌آوری‌شده از بیش از ۲۴ داوطلبی که هر دو دز واکسن کرونای خود را دریافت کرده بودند، در برابر سویه اُمیکرون کرونا مورد آزمایش قرار دادند.


محققان دانشگاه آکسفورد که به ساخت واکسن آسترازنکا کمک کرده‌اند، اعلام کردند: این مطالعه نشان داد که هر دو واکسن کرونا فایزر و آسترازنکا کاهش قابل‌توجهی در خنثی‌سازی اُمیکرون نشان دادند.


آن‌ها در گزارشی که در مجله MedR منتشرشده است، اعلام کردند: این موضوع به‌احتمال‌زیاد منجر به افزایش عفونت‌های پیشرو در افرادی می‌شود که قبلاً به کرونا مبتلا شده‌اند یا ۲ دز کامل واکسن خود را دریافت کرده‌اند و می‌تواند موج بیشتری از عفونت را ایجاد کند، اگرچه در حال حاضر هیچ مدرکی دال بر افزایش ظرفیت برای ایجاد بیماری شدید، بستری شدن در بیمارستان یا مرگ وجود ندارد.


این مطالعه همچنین نشان داد که اثربخشی واکسن‌ها با تزریق دز تقویتی بهبود می‌یابد.


گاوین اسکریتون رئیس بخش علوم پزشکی دانشگاه آکسفورد در بیانیه خبری اعلام کرد: این داده‌ها به افرادی که واکسن‌ها و استراتژی‌های واکسیناسیون را توسعه می‌دهند، کمک می‌کند تا مسیرهایی را برای محافظت از جمعیت خود تعیین کنند و بر این پیام تأکید می‌کند که باید دز تقویتی واکسن کرونا را تزریق کرد.


ترزا لمبه متخصص واکسن شناسی در آکسفورد هم گفت: این مطالعه بر اهمیت تزریق دزهای تقویتی واکسن‌های کرونا تأکید می‌کند.


وی خواستار تلاش مداوم برای تلقیح افراد بیشتر شد.


این واکسن شناس اعلام کرد: واکسیناسیون بسیاری از بازوهای سیستم ایمنی ما ازجمله آنتی‌بادی‌های خنثی‌کننده و سلول‌های تی (T) را تحریک می‌کند.


لمبه افزود: داده‌ها در زمینه اثربخشی این واکسن‌ها در جهان واقعی به ما نشان داد که واکسیناسیون کرونا همچنان به پیشگیری از ابتلا به بیماری شدید ناشی از گونه‌های قبلی مورد نگرانی کرونا کمک می‌کند. واکسیناسیون بهترین روش برای محافظت از انسان‌ها در این همه‌گیری است.


انتهای پیام/۴۱۰۶/


انتهای پیام/

ارسال نظر