صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۵ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۴

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی: باید زمینه حضور حداکثری مردم در انتخابات با کاندیداهایی از طیف‌های مختلف فراهم شود

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر اهمیت انتخابات سرنوشت‌ساز اسفندماه سال جاری، اظهار داشت: باید مرحله به مرحله این انتخابات، قانونی و عادلانه برگزار شود، تا مردم به نامزدهای مورد نظر خود از طیف‌های مختلف و دلسوز با وجود همه سلایق و گرایش‌های فکری داخل خانواده انقلاب و نظام اسلامی رأی بدهند تا شاهد انتخاباتی پرشور با حضور حداکثری مردم باشیم.
کد خبر : 62798

به گزارش گروه سیاسی آنا به نقل از روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی عصر روز گذشته ـ چهارشنبه 30 دی ـ در دیدار جمعی از علما و فضلای حوزه علمیه قم، به تشریح سهم و نقش مهم و اساسی مردم در قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: زمانی که مردم به دلایل مختلف از شیوه مدیریتی رژیم پهلوی به تنگ آمده بودند و از طرف روحانیون به اوضاع کشور خود پی بردند، وارد صحنه مبارزه شدند و تا پیروزی نهایی، لحظه‌ای دست از مقاومت و ایستادگی برنداشتند.


حماسه سیاسی ملت ایران در خرداد 92 سبب شد تا دولتی اعتدالی و برخاسته از آرای مردم بر روی کار بیاید و به دنبال آن، تیمی متشکل از افراد با تجربه و اهل فن پای میز مذاکره با قدرتمندترین کشورهای دنیا بنشیند و حقانیت ایران را به دنیا ثابت کند

وی، علاقه، حمایت، پشتیبانی و حضور مردم در صحنه را عامل موفقیت انقلاب اسلامی و امنیت حاکم بر ایران، علیرغم بی‌ثباتی، جنگ و ترور در کشورهای منطقه، توصیف کرد و افزود: اگر می‌بینید که مردم ایران در امنیت زندگی می‌کنند به خاطر این است که آنها به نظام جمهوری اسلامی و کشور خود بسیار علاقه‌مند هستند.


آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، جلب رضایت مردم و اقناع فکری آنان را امری ضروری برای تداوم نظام اسلامی قلمداد کرد و گفت: مردم به خاطر تعدد و کثرت وسایل ارتباط جمعی و دسترسی آسان به انواع اخبار از اقصی نقاط دنیا، روز به روز آگاه‌تر و باسوادتر می‌شوند و دایماً در حال بحث و تبادل اخبار و نظر با یکدیگر هستند، از اینرو توجیه کاری و سانسور اطلاعات و اخبار و یا تحریف واقعیت‌ها، راه به جایی نمی‌برد.


رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر اینکه «باید اجازه و حق اظهار نظر، انتقاد، قضاوت و سؤال سازنده در فضای غیرامنیتی و سالم را به مردم بدهیم»، خاطرنشان کرد: توجه نکردن به خواست مردم، در درازمدت عواقب بدی به دنبال داشته و این امر با دین مبین اسلام نیز منافات دارد.


او با تأکید بر اینکه مردم باید بتوانند نامزدهای مورد نظر خود را از بین سلایق و گرایش‌های مختلف آزادانه انتخاب کنند، گفت: هیچکس مستحق‌تر از حضرت علی(ع) برای حکومت به امر خداوند نبود، اما پیغمبر(ص) به او گفتند اگر مردم خواستند، بر آنها حکومت کن و اگر نخواستند، به خودشان واگذار کن.


رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با تشریح اثرات مثبت و سازنده برگزاری قانونمند انتخابات آتی مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی، گفت: حماسه سیاسی ملت ایران در خرداد 92 سبب شد تا دولتی اعتدالی و برخاسته از آرای مردم بر روی کار بیاید و به دنبال آن، تیمی متشکل از افراد با تجربه و اهل فن پای میز مذاکره با قدرتمندترین کشورهای دنیا بنشیند و حقانیت ایران را به دنیا ثابت کند.


وی با تأکید بر حفظ دستاوردهای هسته‌ای ایران در برجام، گفت: نه تنها فعالیت هسته‌ای صلح آمیز ایران متوقف نشده است، بلکه ضمن ارتقاء تکنولوژی این دانش، فرآورده‌های آن به ویژه آب سنگین نیز مشتریانی به ویژه غربی دارد.


آیت‌‌الله هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه «دنیا به یمن مقاومت و پایداری ملت ایران و سیاست‌های عزتمند خارجی به نقش و اهمیت ایران در ایجاد صلح و امنیت در منطقه به یقین رسیده است»، گفت: دنیا به حضور ایران در صحنه بین‌المللی بسیار علاقه‌مند و از آن استقبال می‌کند، چرا که می‌داند، تعادل و آرامش منطقه، بدون ایران، امری ناممکن و دست نیافتنی است.


رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، به اذعان سیاستمداران غربی در مورد ایرانیان مبنی بر اینکه ایران دارای تمدن عظیم و فرهنگ زنده است، اشاره و تصریح کرد: خوشبختانه ایران از نیروی انسانی توانمند و باهوش، منابع طبیعی، تاریخ چندین هزار ساله و هر آن چیزی که به رشد و پیشرفت آن کمک شایانی می‌کند، برخوردار می‌باشد و این موهبتی الهی است که باید با وحدت آن را حفظ و تقویت کنیم.


او با تأکید بر اینکه ایران می‌تواند بر پایه اسلام ناب، به یک کشور قدرتمند و موفق جهانی تبدیل شود، گفت: ملت ایران با پشتوانه‌ی فقه، اخلاق و عقاید منطقی و عالمانه مکتب اهل بیت(ع) می‌تواند به برترین و بهترین کشور دنیا تبدیل شود.


آیت‌الله هاشمی رفسنجانی معارف قرآنی را سه بخش عقاید، احکام و اخلاق دانست و افزود: در بین این معارف، اخلاقیات به دلیل نقش و جایگاه ویژه‌ای که در فرهنگ و انسان‌سازی دارد، از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است و اگر از سطحی‌نگری در این بخش پرهیز کنیم و حدود یکصد حکم اخلاقی اسلام سرلوحه امور و فعالیت‌های انسان قرار بگیرد، سعادت و سربلندی دنیوی و اخروی را به دنبال دارد.


آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با ابراز تأسف از برخی معضلات اجتماعی، فرهنگی، اخلاقی جامعه از جمله اعتیاد، طلاق، ازدواج‌های ناموفق و دیگر آسیب‌های اجتماعی در جامعه، گفت: دوری از رذایل اخلاقی از جمله تهمت، دروغ، افترا، غیبت و تقویت اخلاق و فرهنگ‌سازی، راه حلی جدی برای این معضلات اجتماعی است.


وی در پایان با ابراز امیدواری نسبت به برگزاری انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: امیدوارم با پایبندی واقعی به اسلام و قانون اساسی، انتخابات خوبی داشته باشیم.


در ابتدای این مراسم، حجج‌‌الاسلام والمسلمین قادری، محسن غرویان، داود فیرحی، شریعتی، مسعود ادیب و سید ضیاء مرتضوی از مدرسین حوزه علمیه قم و اساتید حوزه و دانشگاه به بیان دغدغه‌ها و دیدگاه‌های خویش در خصوص رد صلاحیت‌های اخیر و مسائل سیاسی، اجتماعی و معضلات فرهنگی، سیاستگذاری‌ها و همچنین ضرورت برگزاری پرشور انتخابات اسفندماه با مشارکت حداکثری مردم پرداختند.


انتهای پیام/

ارسال نظر